-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
feldeci #16927 üzenetére
Én csavart használnék,de akár le is vághatod a gumi végét.(felül nekem gumival van a Lepa,elöl csavarral a 3db).Mondtam hogy jó lesz az Apache!! Hátra sajnos mint írtam Apache-t nem próbáltam csak Vipert,de az nem akad.
HollyBoni
Örülök,hogy bejött a Phanteks-pedig demmer 123 igen szidta,árulja is aprón.
Az egész Megaflow kapcsán: a halkság relatív+ ne felejtsük el hogy az se mindegy mi van a légáram útjában-láttam már olyat hogy egy belógó kábel miatt szó szerint fütyült a levegő.Mikor odébb lett rakva a kábel akkor meg hulla csend volt. -
Grózi
Topikgazda
válasz
feldeci #16865 üzenetére
Nekem most Viper van hátul,volt Ty-147 és a gyári is-egyiknél se akadt el.Abban igazad van hogy a 140mm Apache kicsit túlzás,viszont mivel halk és 4 pin,az alaplap progijával én 300 rpm-ig(!!!!) le tudtam vinni a fordulatot.De tény hogy bőven elég a Pure Wings 2 is hátulra,kivéve ha nagyobb toronyhűtést használsz-akkor kifizetődő a nagyobb teljesítmény.
tankraid Nagyon nem jobb a Xilence.A szoba hőfoka közben hogy változott? Milyen progival mérted és milyen hardver van a házban?
pigster Nincs mit! -
Grózi
Topikgazda
válasz
feldeci #16849 üzenetére
Én is H440-t használok Bol.Quiet-ekkel,de az nálad kiesik.Az FS R2 az tényleg hangos.Az Apache Blackkelkel nem tudsz mellé nyúlni.Én tennék előre 3-t egy hármas pwm elosztón(nekem is az van,1400FT) és hátra egy Ty-147-t(elfér).Felül nem sokat számít,max. 1-2 fok.
demmer123 A pirosnak nem volt erős fénye,gondolom a kék se az.
luimapeiz A szokásosat: ha 3 pin akkor nanoxia deep silence 1300rpm( [link]) vagy ha ugyanazt drágábban akarod akkor Pure Wings 2(Merlinnél drága).Van 4 pin-sben is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest