-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Azért okosan ezekkel, volt már nálam ilyenből olyan (márkásabb) darab is aminek a potmétere 0 és 100% állás közt folyamatosan cicergő hangot adott, ráadásul nem nálam volt egyedi eset.
Nekem inkább a digitálisak váltak be, bár tudom azok meg drágábbak de használtan mindig el lehet kapni 1-1 scythe szabályozót is fél ár környékén.
-
Vasinger!
nagyúr
Ebben a videón hallani azt a hangot amit hallasz?
Ha nem, akkor valóban nálad a hiba. Minden fordulaton előjön ez a hang? Az alaplap 4 pines csatlakozójára kötötted? Ha igen, próbáld meg az alaplap más csatlakozóját, ha így sem jó, próbáld rákötni molexre.
Próbáld ki másik gépben is.
Ha ezek közül egyik sem segítene, valószínűleg a venti a hibás.szerk.: Megelőztek
-
TaaT
nagyúr
valóban nem, nekem akkor adott ki ilyen hangot a Scythe SS PWM ventim amikor erre a szabályzóra rádugtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest