- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomgabor
senior tag
Nekem a P12/P14 nem az igazi. Most van nálam 6 db P12, 4db P14 és 7db P14 Argb.
Most az Argb-t használom, még elviselhetőek idle(500-550rpm) állapotban, de nagyon vinnyognak fordulat változáskor, 750-900rpm -nél a vinnyogás hangosabb mint a szélzaj, 1400rpm-nél már a szélzaj elnyomja. kb 1000rpm-en szeretném használni, de nagyon zavarja a fülem mert csak a vinnyogást hallom.
Noctua NF-A12x25 PWM-et szerettem volna kipróbálni, de mivel négyszer is befürödtem már Noctuával(A15, A14, F12, P14s), nonstop búgtak, így lehet kihagynám
be quiet-nél a Silent Wings 3 szériával van tapasztalatom, nem tudom a többi széria milyen, de az SW-nek erős csapágy súrlódó hangja van, minta kenés nélkül jött volna ki a gyárból.
Legszívesebben visszatenném az Arctic F14-et, ég és föld a különbség zajban. Van valami ajánlott venti ami nem vinnyog, nincs traktor hangja és nem 10k darabja?
-
Tequila86
tag
És a P14-ről mi a véleményed? Az nem szerepel az ajánlott ventillátorok listájában. Paraszt logikával úgy gondolom, hogy ugyan az, mint a P12 csak nagyobb. És mivel nagyobb, ugyanakkora légszállítást tud elérni alacsonyabb fordulatszámon, ergo halkabbnak kell lennie. Persze, lehet hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gitáros topic
- LED világítás a lakásban
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest