- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Monyesz #4539 üzenetére
Mondtam én. A papír nem sokat ér. Vannak jó és rossz szakemberek. Ma is megtapasztaltam egy rosszat, a garanciából visszaküldték a monitorom, de már nem csak egy baja van, képet sem ad.
Egyébként az Ő esetében az alulról felülre kiesett, mert a házában nincs szellőzés, se az alján, se a tetején.
Nyáron én is megnézném azt a gépet, ami házventi nélkül, oldallappal fent jól teljesít.
Azért 30 fokokban rendesen meg tud állni a a levegő a házban.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Monyesz #4531 üzenetére
Lehet azt hallani minden fordulaton... Itt van ez a Yate Loon és akárhány RPM-re szabályozom, kihallatszóik az a hangszín és én erre vagyok háklis.
Anno a régebbi Noctuák: NF-P12, S12-nél pont az ellentettje volt, magas hang jött elő, mint a vízforraláskor, de az nálam csak akkor, ha leszabályoztam... Ezzel az új szabályozóval, már az sem jön elő, vagy nem hallom.
Henk: Akkor megpróbálom a Slim-et én sem szeretek fölöslegesen pénzt kidobni...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Monyesz #4513 üzenetére
Nb-t nem nagyon kedvelem Nexus-szal együtt. Scythe-ból próbáltam az S-FLEX-et: 1.2k és 1.6k-s változatát és mind2-t akármennyire szabályoztam, nagyon erős motorhangot produkált. Esetleg ezek a minebea silent IC-s ventik tűnhetnek érdekesnek, de nem sok teszt van róluk és drágák is.
Papst-ot nagyon nehéz beszerezni sajna Mo.-n. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Monyesz #4495 üzenetére
Hát, nem könnyű feladat. Ma már szinte nincsen TC-s venti, anno nagy divat volt, de felváltotta már a PWM. Ha a PWM is megfelelne, abból tudnék ajánlani 120-asat, de TC-ből nem tudnék mondani, csak nagyon rossz minőségű, noname ventit. Pl.: Gelid amit Mo.-n nagyon nehéz beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest