- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Sztem a szoba hőmérséklete lett 26
Egyébként nem értem, hogy lehet 25 fokos. Gondolom nem fújja a levegőt, hanem kiszívja. Az ennyit számítana? Mert Artic Coolinkkal nekem 50 fokos a proci üresjáratban.
Ja és ezt a reszeléses dolgot közi, hogy megemlítetted, én is inkább lereszelem, és nem kell kis csavarral szórakoznom.
-
Henk
veterán
Azonos fordulaton a Coolink halkabb.
Ja azt hittem ez egy kérdés volt a részedről, mert nem láttam, hogy valakinek válaszoltad volna.
sagit: neked is Coolink swif2 1200.
Mosz nézem, hogy csak az 1201 van nekik. Ha nem akarod szabályozni akkor inkább ENGLIDE n.zero hydro 120. -
-
Henk
veterán
A Noctua a valóságban talán gyengébb kicsit mint a Coolink. S-flex-ből van elég magas fordulatú is, de az értelemszerűen hangosabb is. AC sem gyengébb náluk csak hangban. Ezért nehéz így választani mert a honlapon lévő adatok a legritkább esetben valósak.
A pwm-es ventit is tudod oda dugni mint a 3 tűs ventiket csak elképzelhető, hogy a lapod nem tudja szabályozni és full fordulaton fog menni.tome.jr: nálam is pwm-es ventiket vezérel a 3 tűs szabályzó és megy gond nélkül. Milyen ventid meg szabályzód van?
-
Henk
veterán
Scythe S-flex elég halk és létezik belőle 3-4 különböző fordulatú, azzal biztos nem nyúlsz mellé. Mondjuk elég drágák is. Aztán a már említett Noctua is jó lehet vagy Coolink swif2, ezek olcsóbbak valamivel. Még olcsóbban az AC valamelyik 9-es ventije. Nem akarok pontos típust mondani mert nem tudom nálad mi a halk. Nézd meg őket aztán ki tudod választani melyik lenne a legmegfelelő.
-
Henk
veterán
Hát nem iazán találtam olyan ventit ami ezt tudná. Esetleg a Noctua NF-B9, de köztudott, hogy a valóságban nem tudják azt amit a gyártó a honlapon feltüntet. Ezzel a Glacialtech-el kapcsolatban is vannak kétségeim. Az s-flex meg a swif2 sem tudja ezt pedig a legjobbak közé tartoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest