- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
A simához külön kell venned elosztókat és az szintén költség. Meg a pwm-es jól bírja a szabályzást. Azt írta róla az AC, hogy 5db sorba köthető és az még biztonságosan üzemeltethető egy venti csatiról a lapon, gondolom akkor a potinak sem okoz gondot 3db.
Nekem a lapon volt 4db összekötve és működött rendesen a szabályzás is.gordonfreemN: esetleg az Englide is hasonló halk, de abból 1200 rpm-es a legnagyobb.
-
Monyesz
aktív tag
Szerintem feszt ugyanannyit kapnak a ventik, csak áramot nem !
Illetve meg kell nézni az egy csatornára eső teljesítményt, abból az áramot, és hogy úgy hány venti mehet egy csatornára.
Azzal a szabályzóval mind1 hogy pwm-es ventit raksz-e fel, mert nem tud vele mit csinál (mármint a PWM szállal), csak sima 3 szalásként működik.
De valamelyik Scythenak asszem van egy PWM-es csatornája is, és most akciósak a szabáylzók.Az biztos, hogy én PWM-es ventit raknék a procira (ha lehet) és hagynám a vezérlést a lapra (ha tudja). Az meggondolandó, hogy mit lehetne ezzel együtt kötni. Kicsit sok a ha, tudni kéne hogy néz ki a házhűtés...
9db venti - mekkora az a ház ? -
Henk
veterán
Hát ezt benéztem tényleg nem az. Csak a világítását néztem és egyértelműnek tűnt. De az Enermax honlapján nem is találtam ilyen fajtát, lehet valami régebbi fajta vagy külön nem árusítják. Nálad van a venti? Esetleg a hátuljáról valami típusszámot le tudnál olvasni és az alapján utánanézni.
-
Henk
veterán
A swif2 valóban az egyik leghalkabb, a pwm-hez adnak is Y elosztót, a másik 2-höz nem tudom, de szerintem nem. Nem tudom mennyi ventit akarsz végül rákötni, de az előlapi panelra potinként 2 mehet nyugodtan elosztókkal. Én ennél többet már egy potira nem kötnék, de így is tudsz 8 ventit vezérelni róla.
Gondolom arra sem akarsz sokat szánni. Ami jó minőség és olcsó az a Scythe Kaze Q, ennek annyi hátránya van, hogy nincs rajt kijelző és 3,5"-os helyre építhető.
Ha nagyon messze van az előlaptól a radi akkor a hagyományos hosszabbítók nem biztos, hogy elérnek, de a CM-nál mintha láttam volna 70cm-et, bár még az is rövid lehet. Ez talán házilag lenne a legcélszerűbb megcsinálni.Mans20: ilyen venti tartó alkalmatossága van a CM-nak és a Lian Li-nek is, bár ezek nem szoktak olcsók lenni, meg nem vagyok biztos, hogy a házadba beépíthető. Nézz körül a Pc Gear-nél ott láttam pár félét. Vagy marad a barkács.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest