- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz Bacusuz #13561 üzenetére
Nem, nem vagy. Hát nem tudom, hogy a középre rakott majd' feleakkora légszállítású Noctua venti mennyire akadályozta a hatékonyságát, de előlapi szabályzóra kötve, maximumra feltekerve, hát nem történt semmi változás. Pedig iszonyatos hangja van maximumon. Hallatszik, hogy irdatlanul áramlik a levegő. Végül is szobahőmérsékletűre lehűtötte gondolom, de azt egy ventilátorral, a gyárival is elérem, úgyhogy nem tudom megsaccolni. Kicsit csalódás volt, bár nem is tudom mit vártam. Például olyat, mint amikor stresszelem a processzort és amikor leállítom, akkor fél másodperc alatt 15-20 fokot esik a hőmérséklet.
Ja, erről jut eszembe: stressz tesztet nem is csináltam így, ezzel a felállással. Zavart, hogy hozzáért a memóriához és átadja a rezgést. Hosszú távon ezért nem használtam.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Gamdias RGB új beépíthető ventillátor 6hó jótállással!
- Lian Li UNI FAN AL120 ventilátor szett, újszerű állapotban! UTOLSÓ DARAB!
- DC csatlakozós ventilátor kábel - 1 utas vagy 3 utas változat
- Scythe Kaze Flex QUIET 800rpm 120mm 5db
- Lian Li Unifan SL RGB+ AJÁNDÉK / FOX AZ ÁRBAN /
- Cooler Master A12025-08CB-3BN-F1 (2db) 3 pin / 12cm-es házhűtők
- Playstation 4 (Slim+Pro verzióhoz is jó) hűtőállvány, töltővel és lemeztartóval
- Playstation 5 (lemezes+digitális verzióhoz is jó) hűtőállvány és töltő - bontatlan
- ID-COOLING Cooler TF-12025-PRO-BLACK (120mm)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest