- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Bacusuz #13561 üzenetére
Nem, nem vagy. Hát nem tudom, hogy a középre rakott majd' feleakkora légszállítású Noctua venti mennyire akadályozta a hatékonyságát, de előlapi szabályzóra kötve, maximumra feltekerve, hát nem történt semmi változás. Pedig iszonyatos hangja van maximumon. Hallatszik, hogy irdatlanul áramlik a levegő. Végül is szobahőmérsékletűre lehűtötte gondolom, de azt egy ventilátorral, a gyárival is elérem, úgyhogy nem tudom megsaccolni. Kicsit csalódás volt, bár nem is tudom mit vártam. Például olyat, mint amikor stresszelem a processzort és amikor leállítom, akkor fél másodperc alatt 15-20 fokot esik a hőmérséklet.
Ja, erről jut eszembe: stressz tesztet nem is csináltam így, ezzel a felállással. Zavart, hogy hozzáért a memóriához és átadja a rezgést. Hosszú távon ezért nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Lian Li Uni Fan TL 140 RGB Fehér (x3) + Uni Fan TL Series Controller
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest