- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Köszönöm a tanácsot, de az a része, hogy a bánya és az olvasztó sokáig nem fog kelleni sajnos nem igaz. Már most is rengeteg olyan hirdetés van, amiben ezüstöt és platinát kérnek. Ezeket mindig letépkedem.
De inkább hallgatok rátok, és a csónakot nyitom ki.
Ja, és még tortasütőm sincs. Szerencsére a tortás kérések nem olyan gyakoriak mint például a "fémesek". Szerintem a tortasütő lesz a következő a csónak után. Vagy a juice mixer?
Az a baj, hogy sokkal gyorsabban jönnek az új dolgok, mint ahogyan a pénzt össze lehetne szedni a megvásárlásukra. -
TopGun
csendes tag
Koszi! tudna segiteni valaki, a raktaram es a magtaram boviteseben? kellene egy deszka, meg egy szigetelo szalag. Jo lenne a teruletet is nagyobbitani,eleg sok a fa, meg a ko, azt nem tudom, hogy hogy lehet fureszhez jutni? Ha nem vagyok belepve facebook-ra, akkor hogy tudlak felvenni baratnak, vagy hogy talallak meg? ma lettem 10. szintu!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest