- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
darvinya #769 üzenetére
Igazából mindegy, de még mindig nem vágom. 15-en vagytok, hogy hoz 1 tag 15000 pontot, ha ~300-as task-ok vannak, aminek érdemes is nekiállni és 5+1 task van hetente? Vagy a task-ok is több pontot érnek nagyobb szinten, nem csak a patkó-checkpoint-ok vannak más értéken?
Egyébként ennek ellenére látom, még egyszer sem voltatok dobogósok a végén. Nem túl csábító emiatt elhagyni egy mindig győztes saját "csapatot".
-
Atlantis
veterán
válasz
darvinya #709 üzenetére
Leleményes nép a magyar, a sumákolás a vérünkben van, így az ilyesmire gyorsan ráérzünk.
Látom, elég sokan vagytok. Mindenki aktív? Van élet? Néha elgondolkodok, hogy csalatkozom valami nagyobb közösségbe, bár az önállóságnak is vannak tagadhatatlan előnyei. Az eddigi tapasztalatok kissé negatívak.
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz
darvinya #696 üzenetére
Ha lassú a net, akkor ez van sajnos. Frissítés után a céges Wi-Fi hálón nálam is megakadt az "Updating" feliratnál. LTE-re váltva 2-3s alatt elindult. De csak az első indítás ilyen.
Egyébként ez a frissítés tetszik, talán mégsem kukázom a játékot még egy darabig. Megint gyűjthetem a területbővítőket, pedig mennyit eladtam már...kár, hogy nem tudtam előre a terveiket.
-
Atlantis
veterán
válasz
darvinya #654 üzenetére
Nálam meg 0-n van a hátralévő idő, újra 5-re emelkedett a vállalható küldetések száma, de maradt a múlt heti eredménylista és a résztvevők is. Ha megpróbálom begyűjteni a patkós díjakat, akkor hápogni kezd, hogy várjam meg a derbi végét....holott ugye 0s a hátralévő idő. Rengetegen vannak ezzel a hibával, most valami nagyon megroggyant náluk, pedig múlt héten nem volt semmi gond. Talán az óraállításhoz van köze...vagy nem.
-
Atlantis
veterán
válasz
darvinya #652 üzenetére
Mi nincs azért? Nem nagyon értem, mire célzol...ki beszélt itt visszafizetésről? Én csak azt mondtam, hogy a derbi végén a díjakat "elfelejtette" kiosztani/elérhetővé tenni a játék, ami bosszanthatja azokat, akik gyémántot is bevetettek.
Rendesen lejáratják most magukat, nem egy játék hanyatlása indult így.
-
válasz
darvinya #432 üzenetére
Ez igaz. De nem is a piros nyalóka miatt izgulok, max továbbküldöm, a hajót. Rákényszerítik az embert a raktár, siló fejlesztésére, területnövelésre. Van, amikor mindenkinek csak húsklopfolója van, és/vagy éppen marhalevél.. De a fogpiszkáló mindíg hiánycikk. Ott van a bolt, a plank vagy wood panel. Ezek is általában hiánycikkek. Volt pl, hogy facsavarból 100+ db volt. Nyilván mindenkinek ezt dobta a rendszer, és bekerültek az újságba. Amennyiben tényleg random dobálná ezeket, akkor a nagy számok törvénye alapján kiegyenlítődne a db szám, és csapaton belül is szépen mindenki tudna fejlődni anélkül, hogy az újságot bújná, vagy gyémántokat költene. Nos ez nem érdeke a fejlesztőknek, így sajnos az újság böngészését nem lehet megúszni.
... szerintem.... dióbélben.
jaa. még annyit, hogy kaptunk gyapjút, szövetet, gatyót, stb. De nem vettem észre, hogy kaptunk segítséget a raktár/siló fejlesztéshez. És milyen rövid a szövet ideje. Kicsit nem figyel az ember, máris tele a raktár. Bár nem vettem észre, hogy dömping lenne gyapjúból, vagy ingecskékből. Pedig szépen hozna a konyhára. Óránként kb 300 peták
-
air
nagyúr
válasz
darvinya #228 üzenetére
Most beindultam. Folyamatosan búzát meg kukoricát termelek, és teszem a bódéba.
Tegnap délelőtt óta legalább 60-70 adagot arattam, és egyetlen egy darab alkatrészt sem kaptam.
Csirkéktől kaptam 1 fűrészt. Slussz! Elég rosszul randomizálja a plusz ajándékokat.
Viszont kaptam segítséget idegenektől növények "újraélesztéséhez".
Egyébként 1 növényt hányszor lehet "újraéleszteni"? Végtelen sokszor, vagy 2-3-szor? -
air
nagyúr
válasz
darvinya #218 üzenetére
Többször próbáltam már segítséget kérni, eredmény nélkül. Például, amikor 3 láda cseresznyét kért 17 óra alatt, pedig a cseresznye 27 óra alatt érik be.
Nem értem a dolgot. A játék készítői ennyire hülyék, vagy minket néznek annak?
Egyébként a segítség kérésem hol jelenik meg? Ki látja?"pl: én 28. szintig nem építettem meg a dokkot, mert úgy sem lehet teljesíteni."
Óóó, köszi. És ezt honnan tudjam előre? Bár hiába lennék akár 28. vagy csilliomodik szinten, a cseresznye akkor sem érik gyorsabban.
"Nálad a kicsit kapkodott összegyűjtés van."
Ezt a mondatot nem tudom értelmezni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Xbox One
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest