- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Prohardver Hay Day csoportba nyomul még valaki? Szükségem lenne néhány gyámántgyűrűre...
Üdv: RR
-
RootRulez
félisten
válasz
Dr. Student #403 üzenetére
Szia!
Korábban leírtam, hogy megy a fa/bokor termés.
-
RootRulez
félisten
Nekem se volt.
-
RootRulez
félisten
Srácok!
Tommal lehet hozatni fűrészt vagy fejszét? Olyan mennyiség kellene (főleg fejszéből) ami miatt talán beruháznák pár gyémántot...
-
RootRulez
félisten
Valakitől elhoztam egy utast és olyan zöldség kellett neki, amit még nem tudok termeszteni.
Gonodlom azért, mert az utast egy nagyobb szintűtől hoztam el és az illető elképzelése egy nagyobb szinthez igazodott, amit én sem tudok neki megadni...
-
RootRulez
félisten
Az ezelőtti frissítést követően nekem nem futottak a a buherált Ha Day--ek. Eleve én a virtuális táblagépre több Hay Day-t telepítettem, magamnak, az asszonnyak és van egy harmadik annak akinek kéne.
Szóval ezek a mókolt Hay Day-ek addig megakadtak vmi hitelesítésen. Most a tegnapi frissítést követően már fut, igaz hibaüzenetet küld, hogy nem tudott letölteni dolgokat, ezért a grafika rosszabb lesz, de lehet használni.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!Menyasszonyom csatlakozna a Mobilaréna csoportba...Közbe látom, már be is engedtétek.
-
RootRulez
félisten
Hehe, asszonynak 3, azaz HÁROM féle torta kell a hajóba.
-
RootRulez
félisten
Én pl feltettem egy virtuális androidot a gépre és arra feltelepítettem ezt a játékot.
Jóval aksikímélőbb.
Főleg, ha gépen ügyködök, akkor pont jó...
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
4x terem egy fa/bokor
1. termés - 2 gyümi
2. termés - 3 gyümi
3. termés - 4 gyümi (ezután lehet segítséget kérni)
4. termés - 4 gyümi (ezután már ki kell vágni)Tehát 13 gyümölcsöt terem egy fa/bokor
Ha valakit érdekel eladásra termeszteni az alma éri meg a legjobban.
A fa ára 160 pénz, a 13 alma ára pedig 507 pénz, ez 3x-os haszon 4x16 óra alatt. -
RootRulez
félisten
Igen, az újsághirdetésben a képed mellett lesz egy felkiáltójel (ezt te is láthatod más segítségkérők hirdetésénél) a csoporttagok látják, ha segítség kell. De értelemszerűen az korlátozott számú felhasználó, ezért célszerű több dolgot is hirdetni vagy egy olyat, ami soká vesznek meg. Én pl 499-ért szoktam kitenni 10 szalonnát, az viszonylag tovább bent marad a boltban, mint bármi más de nem is veszik meg soká...
-
RootRulez
félisten
Én is besz*ptam, mert hamar megépítettem a dokkot, után amivel nem volt pl tortasütőm egy csomó szállítmányt nem tudtam elküldeni vagy csak nehezen vennem kellett őket.
A lényeg, hogy idő előtt elköltöttem a dokkra a pénzt, amit máshova kellett volna akkor.
Egyébként valóban kérhetsz segítséget 3 konténerre, ha meg nem tetszik a hajó, akkor elküldöd üresen és 4 óra múlva jön a következő.
A másik, ne akkor ültess meggyfát, amikor kell, hanem legyen a fán és csak le kell szedned, ha szükséged van rá.
És igen, csak akkor látják, hogy segítséget kérsz, ha hirdetésed van az újságban.
-
RootRulez
félisten
válasz
secler07 #205 üzenetére
Az asztali parancsikonnal indítod? Nálam akkor csinálta ezt (más) alkalmazás, amikor frissült és valami miatt az ikonnal nem indult el és, ugyanezt írta ki.
Szóval ha eddig asztali ikonnal indítottad, akkor indítsd el az alkalmazásfiókból, lássuk azzal megy-e. Ha azzal sem, akkor nem tom mi lehet.
-
-
RootRulez
félisten
Ejj, megvan a csoport. Látom a tagokat. De a farmba nem tok belépni.
-
RootRulez
félisten
Létre lehet hozni egy másik csoportot is. Arra már rá lehet keresni. Így külön csoportba leszünk, de megtalálhatjuk egymást a másik csoportban.
-
RootRulez
félisten
Én sajnálom ilyenre a gyémántot.
-
RootRulez
félisten
Most miután ugye délután kiárult vagy 30x10db ezt-azt, most megint kitett 3x10db papírt. Tuti cheatel, ilyet nem lehet.
-
RootRulez
félisten
Hogy lehet az, hogy valaki 10-essével árulja a Land Deed-eket?
És nem egyszer árul 10-et, hanem naponta/kétnaponta bepakol a boltba 1x, 2x, 3x 10 db papírt, cölöpöt vagy épp kalapácsot... Nem értem, mit csinálnak ezek, én örülök, ha napi 1-2 (talán 3) leesik nekem...
-
RootRulez
félisten
Egy bő hónapja játszom vele, azóta rászokattam menyasszonyom és a fél családot.
Hmm, jelentkeztem én is a PH termelői szövetkezetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest