- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #16248 üzenetére
Teljesen igazad van, én kp sorra kalkuláltam 2-2 jól fejelő és gyors specet, de sajnos lemaradtam mindről (ők jellemzően 225 és 240 millákért mentek el, ami arcpirítóan olcsó), nekem ezek jutottak. A maradék 3 helyre már csak speceset veszek, 2 gyorsat, és 1 jól fejelőt, vagy fordítva, még nem tudom.
Szerencsére az életkoruk is közel van a születésnaphoz, így ezzel sem lesz nagy gond.
Patrick: ne is mond, ha lenne egy kevés pénzem, olyan csapatot össze lehetne rakni, amihez pár hónapja még milliárdok kellettek volna...
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16196 üzenetére
Az a nem semmi, hogy hozzám képest tök rövid ideje regisztráltál és már itt tartasz.
Ez vagy azt bizonyítja, hogy szar edző vagyok, vagy, hogy Te jó.
Na vajon melyik?Egyébként nekem ezt írta a HO:
Üdv YagerTM !!
Az alábbi játékosaid bekerültek az adatbázisba vagy adataik frissültek:Máté Soponyai (343493831) - Teljesítmény potenciál: 89% - Képesség: 9.5
-
kopaszqtya
tag
válasz
zsolli #16098 üzenetére
Szerintem igen maradhat a védekezés, 2-3 hónapja kezdtem el őket eddzeni, de egyenlőre csak szélsőkre volt pénz, középen a rutinos öregrókákat játszattam, illetve néha betoltam az összes fiatal védőt +1 rutinos játékost.
Valóban nem állok jól pénzügyileg, 150-200k között lehetek most.
Esetleg a kp-n lehetne profitálni, ott talán már sikerült felhúznom 1-2 jó játékost aki érhet is valamennyit. -
szimisi
tag
válasz
zsolli #16111 üzenetére
Nahát, kicsi a világ. De nem baj most már, egy kis fájdalomdíj azért járt cserébe nekem is:
A csapatod 2 112 eFt-tal gazdagodott, mert Elek Orsós (350205301), aki a csapatodban kezdte karrierjét, nemrégiben 105 600 eFt-ért kelt el.
...
Örülök, hogy jó kezekben lesz, majd pár szezon múlva írd meg ide a skilljeit, ha kész lesz az edzéssel a srác.
-
szimisi
tag
válasz
zsolli #16072 üzenetére
Értem. Ez pedig szerintem hülyeség, jó a hűségét veszítse el (mondjuk 10-es szintre), de az anyaegyesületi bónuszt is... Reálisabb lenne, ha a való életet nézzük, visszatér a játékos oda, ahol kinevelték, simán saját csapatának tekinti ilyenkor azt, 1-2 év "kölcsönjáték" után. Na mindegy, köszi.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16065 üzenetére
Hát ez.. nagyon gyenge..
Akárcsak a mai húzásaim:1. Balázs Hajdú nagyon ígéretesnek tűnik. 16 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Játékszervezés képességű játékosod. Ez a játékos középszerű szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség!2. Béla Faigl nagyon ígéretesnek tűnik. 16 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Szerintem ő egy gyenge játékos. Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Védekezés képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet!3. Nos, az e heti jelölt 17 éves, és a neve: Zsigmond Baticz.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége csapnivaló szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Gólszerzés képességű játékosod.Üdv Bélapátfalváról
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #16033 üzenetére
Most mondjam, hogy a 800millás kapusomat mennyiért vitték csak el? Na Patrick aztán végképp tudja, de mondjuk nem csak mi szívunk az eladással. Komolyan az lesz, hogy 2-3 szintet edzek bele a játékosokba, aztán annyi. Nem érdemes tovább, mert pörög az idő, pénz meg nem lesz belőle, 70 évesen pedig nem akarok még HT-zni, főleg nem ugyanúgy a VI-ban, mert ha megnézitek, más jobban halad, míg telik az idő, és bár lehet hogy erősödünk, erősödik minden velünk, így a helyezésünk és az eredményeink ellenére is konstans a helyzetünk...
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16025 üzenetére
Hehe, a tapasztalat beszél belőled, mi?
Osztályozóra készülök (ez a terv), szóval lelkiekben felkészültem, hogy a fele szurkolótáborom elhagy. Na meg arra, hogy elodázhatom a VI.-ba kerülést egy szezonnal, mert az osztályozón verhető ellenfelet fogok kapni.
Próbálok úgy kiállni, hogy a védőim lesznek a kp-n, és egy begyakorolatlan felállást fogok választani.
Egyébként is úgy terveztem, hogy egri bor mellett lesz egy kis bogrács vagy grill a meccs idején. Ahogy összejön. Majd teszek be ide képet -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15994 üzenetére
Na ne viccejjé mán.
Idegenben átütöttem és nyertem is, idehaza meg birtoklással gólt sem rúgok az utóbbi időben.
De persze vettem fasza technikás def csatit, aki semmit sem ér, 2 gólt rúgott egész szezonban..., amit majdnem minden védőm túlszárnyalt.
Akkor tulajdonképpen melyik részen is kell itt erősíteni?? Kp-n hiába vagyok jobb, egyszerűen az összes támadásom kimarad. De mivel kimarad, ezért a TS egyre rosszabb, így egyre nagyobb eséllyel ki is fog maradni. De bazzeg, harmad annyi támadással lenyomnak, mikor minden másban 2x jobb vagyok.
Akkor itt befigyel az a "szép" Olaf (hogy a Te nyelveden fogalmazzak(bocsi
)), és meglépi az 5 betűset..
Szóval vicc, el is tudom fogadni1-2x, na de 4-5x már nem. És igazából itt a gond az, hogy nem reális az egész.
De nem is nagyon érdekel már, mostanság a HT nem erről szól. És ez baj, mert ha belegondolok, akkor akik itt játszanak, azok jobban ki tudnák találni a működést. És ha jól tévedek nem csak egyedül vagyok itt programozó. Szóval végső esetben akár egy új, realisztikusabb játék is kialakulhatna, amihez persze sokkal több kellene
Tudom, sok a szöveg, de lement itt 2-3 Gösser -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15992 üzenetére
Úgy beszélek mint akinek már befigyelt, és fáj
Virtuálisan okés, de nem akarom, hogy ez a valóságban is...
Nem tudom, hogy még mit kellene tennem, hogy valódi értékelésnek megfelelő eredmény szülessen.
Most kigondoltam, hogy jövőhéten PIC-elni fogok a vereségre. (2-5-3-ba be fog figyelni a zavarodottság, de nem 100%, mert barátságoson is azt kell nyomni). Így plusz edzést kapok, ráadásul ki is fognak 100-an látogatni az osztályozó meccsemre, így a bevételem is jócskán megnő. Ezt kihasználva óriási fölénnyel hazai pályán, 50 néző előtt bent maradok.
De hogy ne maradjak le 1 percről sem, így venni fogok a vodánál egy sticket 4990-ért, hogy mindezt a nászutamon a Bélapátfalvi hegyek között, egri borokat kóstolgatva, pörköltet bográcsban főzve, online tudjam figyelemmel követni... (A T-s nem jó, munkatársam szopik vele)
Csak az a baj, hogyha ezt a taktikát követem, akkor megyek VI-ba veled együtt, és akkor nagyon kell figyelni a hátam mögé
Nem jó ez a jövőkép -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15981 üzenetére
Nem is vagyok agresszív
(de ha még egyszer találkozunk..
)
Van még 20 perc, sima vereség lesz belőle sajnos..Mondom én... Megint ki fog maradni egymás után pár helyzet, az ellennek meg 100%-os lesz a helyzetkihasználása..
Mondom én, a negatív SE-s játékosa brillírozik.
LOL bazmeg -
Dolby
senior tag
válasz
zsolli #15957 üzenetére
így van, de szívesebben tettem volna mindezt azzal a 1-1,5mrd-dal ami a csapatomnál volt :-D De így lesz igazi a kihívás. Csak nem tudom mit kéne trenírozni, egyenlőre vettem pár csatárpalántát, azokat felhúzva 18-19 éves korukig lesz némi tőkém hogy normális ifiket vegyek majd.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15951 üzenetére
Már megint azon jár (az 5 betűsön) az eszed?
Szerintem nézni fogom, úgy sincs más dolgom. Most már nem izgat annyira, ha kikapok (jó, persze ez nem teljesen igaz), mert már nyerni se sok értelme van. Nem érhetek már oda se a 2., se a 3. helyre. Ráadásul a kiesés sem fenyeget.
De most elmegyek forma1-et nézni, aztán jövök live-ba. De azért hajrá mindenkinek -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15948 üzenetére
Ajjaj, egyre gyanúsabb vagy te nekem
Tegnap ezt írtad: kinézek magamnak szép fiatal srácokat..
Ma meg a cumi..Egyébként én is remélem, mert a hétfői ifi-bajnokin átadás ás pontrúgás edzés lesz. Védekezést is kapni fog, mert van most 2 max. jó védekezésű ifim, akik 2 hónapon belül feljönnek.
Ha fel nem húzom magam a mai meccsen -
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #15904 üzenetére
Én most egy majd 30 éves KP-val szemezek, 110k TSI 16-os JSZ és 10-es átadás. Remek tapasztalat. Csak a fizetése nagyon sok :-( Viszont egy két-három szezonon keresztül még tudnám használni, sőt, a legjobb játékosom lenne
Holnap nehéz meccsem lesz, nem is tudom még, hogyan kéne felállnom, középpályát még otthon is simán bukom.
r0by hát, pénz az állandó gond. Nem is bírok magammal amikor már nagyobb mennyiség van a számlán beruházok vmi játékosra mint most, és általában egy órán belül megbánom
-
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15864 üzenetére
Én értem, amit mondasz.
De ha megnézed (ás nálam mindig ez van), akkor összességében az én támadásom az ő védekezéséhez sokkal jobb. Add össze például a százalékokat.
Na meg, akkor beszéljünk az erőnlétről is egy picit. Abban is jobb voltam, meg sem látszik például a birtokláson sem. Jó, 1%-ban többet volt nálam a labda, de az lehet kerekítés miatt is.
Ellenfelem önbizalma biztosan jó volt 2 veretlen meccs után, az enyém kiváló volt, és még most is az.Na mind1, úgy döntöttem, hogy a szezon végéig átadást eddzek, megnézem ér-e valamit. Addig még kitartok, igaz már kedvtelenül
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15842 üzenetére
Jelent pillanatban a titáni kapus 19 évesen 500-600 milla közöttit ér. Ez elég sovány. Anno ennyiért adtam el a WC kapusomat.
Szezon elején gondolom valamivel feljebb megy.
Titáni csatár pedig 300-400 között van. Most. Szezon elején ez is feljebb megy, de találtam oylat, hogy 282 milláért ment el egy titáni csatár 90k tsi-vel, szal...
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15838 üzenetére
Nálam majd az u20ra jelölt Zsolt Borsos jön majd fel kb 28 nap múlva, remélem azért kapok érte lóvét.
20-22 éves magyar titáni gólszerzésű csatárt akarok. Technikást vagy jól fejelőt, lehet, hogy utóbbi lesz, vagy amit ad a piac... esetleg némi átadással. És akkro meg is vagyok. + még kell egy edzhető kapus.
A kp az kemény lesz
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15836 üzenetére
Nem csodálom, hogy kiakadt r0by, 2005 óta elég sokat coptam és még mindig V...
Szánalmas picit, a HT fejlettségben durván le van maradva... Nem csodálom, hogy most már csak 655 000 felhasználó van, rengetegen hagyják abba napról napra hétről hétre...de legalább Mi itt vagyunk egymásnak és próbálunk segíteni!
Nálam?
Ha nálam, vagy tőlem kérdezed, most úgy néz ki, hogy kövi szezon elején adom el a kapusomat és veszek a csatárt. Utána az egész középpálya cseréje jön.
Reméljük szerencsém lesz. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15827 üzenetére
És akkor az az értelme jobbnak lenni másoknál, hogy a gyengébb elpicsázzon bármikor amikor kedve van, amikor nem várod, mert jobb vagy minden téren? Ráadásul idegenben? Hogy képzelted?
Vagy csak Olafra fogod, vagy csak pislogsz hármat és nem tudod, hogy miért? Csak úgy?
De te egyébként is más dimenzió vagy, belőled nem érdemes kiindulni
Na mind1, itt fejezem, be. Sok sikert mindenkinek továbbra is -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15821 üzenetére
De az a baj, hogy neked ez mindig bejön.
Nézzed már meg a való világban, itt a Vidi. Védekezik mint állat, deka gólt nem kap be, 11-esekkel tovább megy, vagy csak simán nyer 2-3 góllal a meccsein.
Erre én, "jó" a védelmem, de minimum 1 gólos vereséget szenvedek, de olyantól, akinek 3-4 értékeléssel gyengébb a támadása, mit az én védelmem. Kp tök mindegy mi, hiába vagyok fölényben. Most épp fölényben voltam, lényegtelen. Ha jobb a támadásom, akkor is mindegy, mert valamiért ki fog maradni. De miért? Miért nincs ezen kontrollom?
Ilyen random szart én is írok bármikor, programozok már jó pár éve, hogy átlássak ezen.
Szerettem a HT-t, de most elment nagyon rossz irányban, valamiért nem tartják kordában és nekem ez már nem tartozik a szórakozás fogalmába. -
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15783 üzenetére
Várd még ki a végét, szerintem a szokásos gólzáporos meccseid egyike lesz a mai is.
Nálam csönd van, ez rosszat jelent, mert nagy az esély a vereségre. De nem is baj, mert lehet, hogy jó üzlet lenne az osztályozó
De ha nem jön össze, akkor sem esek kétségbe
Ebbe a melegbe egyébként nem kívánom a halat. De azt igen, hogy nyugatabbra kellene költözni egy picit, mert mindig ez van:Nekem is kimaradt egy helyzetem, az ellenfél persze kap 1 kontrát a középen támadásd taktikára
Neked meg megvan a szépítés.A többiek meg kussban vannak
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15777 üzenetére
A lényeg, hogy ha minden jól megy, akkor bent maradtunk első V. szezonban
Egyébként lehet, hogy holnap ki kellene ide látogatni (eszembe jutott, hogy mekkora pecás vagy): [link]
Allergia szezonban diétáznom kell, hogy tünetmentes legyek, viszont a halat tonna számra ehetem, és eszem is -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15761 üzenetére
Szerintem ez nem fog összejönni
Rossz is lenne ha sikerülne, mert akkor az azt jelenti, hogy valamilyen formában hozzáférek a te adataidhoz, jelen esetben, hogy milyen meccseket nézel. És az sok mindent elárul ám rólad
Én is állítottam már csapatot, de PIC-re. Mert azon gondolkodtam, hogy megpályázom az osztályozós hely egyikét így a 3. helyről. Plusz edzés, plusz lové..A szurkolók sem szeretnek már:
2012-08-30: 0
2012-08-27: 0
2012-08-23: 0
2012-08-20: 0
2012-08-16: +4 -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15737 üzenetére
Itt vagyok én, csak nem mindig
A pálya az természetes, de nálam valamiért nem mindig működik
Szeptember 12-én lesz az "esküvő". De nagyon minimál, nem szeretjük az ilyen jellegű felhajtást..Most pedig megnézem mindjárt az edzést, hátha izmos formajavulások és szintlépések várnak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest