- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxos:8]
senior tag
válasz
zsolli #10488 üzenetére
Jártam már Én is így.
Evencio Santorio gyönyörűen fejelt az ellenfél hálójába, pontosan érkezve egy jobbról jövő beadásra. Az állás döntetlen, 71 percnyi játék után: 1 - 1. A mérkőzés 72. percében az egyik Sörhas-játékos, Finn Gschwandtner sárga lapos figyelmeztetésben részesült, szándékos szabálytalanság miatt. A hazai Sörhas vezetését Klaus-Ludwig Wurmitzer szerezte meg, miután 81 perc elteltével tizenegyesből betalált. 2 - 1. A mérkőzés 82. percében a hazai Sörhas játékosa, Klaus-Ludwig Wurmitzer tanári módon csavart a hálóba egy, a kaputól 20 méterre megítélt szabadrúgást, növelve ezzel csapata vezetését: 3 - 1. 89. perc: Bálint Filó (Sörhas) a jobb szélen labdát szerzett, majd az ellenfél kapusának lábai között elrúgta a labdát, és gól! 4 - 1. Sörhas dominált, pontosabban 75 százalékban birtokolta a labdát.
Fernando Serís (Sörhas) ma csapata legjobbjának bizonyult, Finn Gschwandtner viszont harmatgyenge teljesítményt nyújtott. A helyenként jól játszó Messengers játékosa, Oreste Giorio mai teljesítményével társai fölé nőtt, míg Guus Umans felejthető produkciót nyújtott. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 4 - 1.
-
koxos:8]
senior tag
válasz
zsolli #10486 üzenetére
Tessék a közvetítés:
A reggeli felhők már elvonultak, így 2276 néző látogatott ki a csodálatos Sörhabeu stadionba. 2-5-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Sörhas csapata. A csapat Fődi - Tavakkoli, Wurmitzer - Matucza, Serís, Weigel, Rettau, Akşahin - Filó, Gschwandtner összeállításban kezdett.
A nagyon elszánt Messengers átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. Az alábbi játékosok alkotják a kezdőcsapatot: Giorio - Cerezo, Lewsjö, Engelage - Umans, Delatte, Saxena, Beşaret, Bover - Santorio, Ho Kiu.
Sörhas leginkább a széleken támadásra összpontosított. David Delatte (Messengers) durva szabálytalansága sárga lapot ért. Klaus-Ludwig Wurmitzer éveket vett el a gyengébb idegzetű Sörhas-szurkolók életéből, amikor az összecsapás 12. percében egy jobb oldalról érkező könnyű labdát nem volt képes eltalálni. Sörhas úgy tűnt, kísérletezget a felállással, nem csoda hát, hogy szervezettségük gyenge szintre esett vissza. Anders Lewsjö (Messengers) akadályozta az ellenfelet egy szabadrúgás elvégzésében, így sárga lapos figyelmeztetésben részesült a viadal 27. percében. A hatalmas szívvel küzdő Sörhas játékosok többször is megpróbálták áttörni a középső védelmet, de mindig fennakadtak a vendégek falán. 0 - 0 az állás az első 45 perc után. Az ebben a játékrészben domináló Sörhas 67 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.
A tanácstalannak tűnő Sörhas edzője a szünetben rögtönzött taktikai értekezletet tartott fiainak, akik ezután lényegesen motiváltabban futottak ki a folytatásra. A csapat szervezettsége megfelelő szintre emelkedett. A küzdelem 64. percének történése: egy bal oldalon vezetett támadást követően Thilo Rettau (Sörhas) szerezte meg a vezetést, akinek éles szögből leadott, bődületes lövését már nem védhette a kapus. 1 - 0.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10463 üzenetére
Jaja, próbálom alacsonyantartani a fizut. De nem hiszem, hogy sokáig sikerülni fog. Elvileg 3 hét múlva lesz meg az első wc-s védőm, akkor majd kiderül, hogy ez mennyire emelkedik a fizetése. Legközelebb már nem a védekezést választanám edzésnek, hozzád képest például jól látszik, hogy teljesen elmaradok mind TSI, mind képesség-fejlődés szempontjából. Ráadásul míg te a kp-val uralod a meccseket, amivel nagyobb esélyed is van a győzelemre, én általában csak úgy tudok kp-t nyerni, ha hátul csak 4 védő van. Na ilyenkor ugye ugrik egy edzéshely. Kellene erősítenem kp-ra tudom, dehát nem nagyon van miből.
V-be meg nem nagyon szeretnék még felkerülni(és nem is érzek rá reálisabb esélyt, mert vannak erősebb csapatok is a csoportomban), mert nem is tudom, hogy jót tenne-e a csapatnak és nekem egy villámlátogatásDe gondolkodom azon is, hogy eladom az egyik fiatal védőm. Most 17 éves és 111 napos és kiemelkedő a védekezése. Árbecslés szerint 120 és 250 milla között lehetne eladni. Abból kellene vennem egy fasza középpályást.
A formáim most nagyjából jóak..(persze lehetne jobb is), HO szerint az átlag 6,47. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #10450 üzenetére
Nálam:
Szurkolói klub: 1 556 tag
A szurkolók hangulata: karneváli (10)
Célkitűzés a szezonban: Küzdeni kell a bent maradásért(2)
A szponzorok hangulata: fellegjáró(7)
Csapatszellem: hűvös(4)
Önbizalom: kissé túlzott(7)A csapat lejátszott egy mérkőzést. A jegyeladásból befolyt összeg 46 400 eFt.
Csapatrangsor: 2 r0by 3 426 1. ebben a csoportban: VI.203
Ez a csoport az értékelések alapján 854. helyen áll az osztály 1024 csoportja közül.(gondolom a második botolódott csapat miatt egyre lejebb csúszik..)
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10419 üzenetére
Eddig ellenfeleim (kivétel az a kettő, akit simán verek) mind 30k feletti nézővel jöttek. Akkor most érdemes 30k-ig húznom a stadiont ennek fényében? HO-ba nem találom, hogy mennyire kellene nekem most megemelnem, hogy optimális legyen...
Amúgy pszichológusnak már ne menj..
Nem az, hogy bátorítanál, neeem, biztos PIC-el..köszi.
-
PazsitZ
addikt
válasz
zsolli #10417 üzenetére
Tudtommal a stadionnak nincs fenntartási költsége, csak építési.
Persze felesleges túl nagy stadiont építeni, de én mindig figyelem, hogy ne legyen teltházam, azaz mindig legyen elég hely, mert az hozza a bevételt.
Nekem a mai meccsen 44053 nézőm van. (otthon játszok) De volt már több is, mert a stadionom 74 500 férőhelyes. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #10413 üzenetére
A félidő nagy részében irányító Sörhas fölényét jelzi a magabiztos 79 százalékos labdabirtoklási arány.
plus44: egyik eset sem nagyon elképzelhető, de azért a középhátvéd az csak középen lőtt gólt. Az még úgy ahogy. De nálam, amikor eredendően jobbszélsőnek van betéve, hogy tud rúgni jobbról, balról és középről is gólt? Nem mintha jelen esetben ezzel bajom lenne, de ha velem történne meg..
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10409 üzenetére
Nah, kicsit megnyugtató, 2-0 ide. Mondjuk még jöhetne mellé pár
Ftc viszon szopóágon van, idegenben áll vesztésre 3-0-ra, ráadásul kiállították egy játékosát is.
Amúgy ezt birom a HT-ba, tök mindegy hol játszik a játékosod, ott rúg gólt, ahol nem szégyell:
36:36
36. perc: Villámgyors bal oldali akció végén Ferenc Farkas éles szögből, precízen lőtt a rövid sarokba. Ezzel 2 - 0 a helyzetet okosan kihasználó r0by javára.
32:16
1 - 0! A hazaiak gólját a meccs 32. percében Ferenc Farkas szerezte, aki a jobbszélső helyén betört a tizenhatoson belülre, és a kapus feje fölött átemelte a játékszert.És vazze, középről is:
41:44
41. perc: Nem sokkal később, egy középen vezetett formás támadás után Ferenc Farkas góllal fejezte be az akciót, és tette megnyugtatóvá az iramot fölényesen diktáló r0by előnyét, 3 - 0. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #10405 üzenetére
Pörgős meccsbe van benne:
22:04
Santrino Manighetti (davidinjuly) egy pontos kényszerítőt követően kiegyenlített. Az állás 2 - 2 a mérkőzés 22. percében.
21:45
21. perc. A hazai csapat a vendégek jobb oldali védelmének hiányosságait sikerrel használta ki, és Ramón Pastor (Tönkrever) nem hibázott. 2 - 1.
20:16
20 perc telt el a mérkőzésből, amikor Donald Campbell (Tönkrever) a bal szélen a kapuig vezette a labdát, és kiegyenlített: 1 - 1.
19:45
Az elszánt Tönkrever csapata a széleken támadott, teljesen feladva a középső próbálkozások lehetőségét.
08:24
8 perccel a kezdő sípszó után Santrino Manighetti, a korszerű támadást vezető davidinjuly játékosa rést talált az ellenfél középső védelmén: 0 - 1. -
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10400 üzenetére
nekem 1:0 ide a csoport harmadikja ellen, de kb. olyan 4-5 góllal számolok. Mármint annyit kell hogy kapjak!
Nálad még semmi sem történt, 0:0.
szerk: én kérek elnézést, nekem nem is mutatta, hogy nálad történnek az események...
Elnézést, nem tudom mi van..
2:0 közben neked Zsolt!
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10381 üzenetére
és r0by: bizony jó pénz, minden jól jön most.
Ebben a szezonban már nem költök többet, gyűjtögetek, aztán meglátom, hogy köv. szezonban mennyi esélyem lesz a bennmaradásra, és annak fényében erősítek, de ilyenkor nyilván annyi mindent vennék, fasza csatárokat, beton védőket, full spec-es kp sort...Ah, inkább nem is ámítom magam.
Nekem ma az első 2 megfigyelő csak szarokat dobott (mint mindig...), na mondom nincs mit vesztenem, hívom az utolsót, ha rossz is el kell fogadnom, erre nem talált semmit. Akkor most nincs gáz igaz? Nem is tudtam mit elfogadni...
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10332 üzenetére
Igen, ezt terveztem én is, csak akkor a kérdés, ha elmenne most a kapusom, akkor abból a pénzből ne vegyek senkit, hanem inkább várjam össze a pénzt a köv. szezonig (esetleg következő kapus eladásig), vagy ami most bejön pénz, abból vegyek 1 vagy 2 jobb védőt, mert amúgyis kellene?
-
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10322 üzenetére
Amúgy már akartam írni, csak mindig elfelejtettem. Nézd azt a védőmet, az új funkciója a HT-nek, ami kilistázza a formát, rúgott gólt, stb. ott megnézheted, mikor kapott sárgákat, mióta nálam játszik... Szinte minden meccsen!! Ezt befolyásolja valami? Mert kizárt, hogy véletlen legyen...:/
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10295 üzenetére
Sajnos nem tudom még kiszámolni, mert ahogy nézem kellene hozzá a jelenlegi szint is, amit egyenlőre még nem tudok. A max. az jó. 46 percnyit játszott csatárként és 7.5 csillagot hozott.
Bocs, benéztem, vagy youthclub-ot kell még szoknom. Most középszerű a gólszerzés és a jót 16 évesen és 94 naposan érné el. Szóval akkor még egy tudakozó meccs belefér
De csak akkor, ha ezután gólszerzést edzek.
Hm. Megnéztem a piacot, jó gólszerzéssel nyomatják a spec nélküli játékosokat 60 és 80 milláért is. És viszik őket. Az már király lenne
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10292 üzenetére
Na én most pont abban a helyzetben vagyok, hogy amúgy is védőre gyűjtök, de nem segít ezen a helyzeten, hogy most már KELL a védő, mert nincs emberem, viszont pénzem se, péntek estére időzítve megy ki a a kapusom, még gondolkozok, de lehet bepróbálkozok és 1e-re rakom ki, aztán hátha rákapnak az emberek. Ha 250-300.000e között kapnék érte, már örülnék és szombaton vásárolnék is.
szerk: péntek esti lejárathoz kedden este kell kiraknom igaz? Mi az ideális? 20 óra, vagy utána inkább?
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10290 üzenetére
Nekem meg kp poszton nem gyakori a sérülés, lehet cserélnünk kellene az ilyen irányú szerencsés dolgainkat! (bár a te szerencsédet minden irányban cserélném/átvenném!
)
Akkor lehet hagyom. Az a baj, hogy jelenleg 2 poszton tudnék edzeni: kapus és csatár, mindenhol maximum középszerűig. Akkor lehet továbbra is marad a sima egyéni edzés.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10288 üzenetére
Én már csak röhögök!
Szánalom.
Közben megvolt az ifi edzés is. A felhozott 15 éves 48 napos ifimről kiderült, hogy 4es szinten áll a védése és a max 5ös lehet (középszerű), ha kimaxolom, akkor utána csak kallódni fog addig, míg fel nem hozhatom, így inkább hagyjam, vagy megéri vele foglalkozni? (másokat meg hagyjak?)
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10282 üzenetére
Ezé vagy Te a mákos, a házas fajtából
Meg most véletlen egy picivel jobb is voltál. Így alakult ki a sovány idegenbeli győzelmed...Nekem meg valamit csinálnom kell, értsd el kell b*szarintani jól (nem mintha ennyire jó lennék), hogy ne jussak fel. Mindenre számítottam, csak erre nem...
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10215 üzenetére
Hajrá neked is!
Már csütörtökön belőttem a taktikát, kb. mit amit te is mondtál.Mai első ifis húzás, amit fél perc gondolkodás után el is fogadtam, bár lehet, hogy nem kellett volna:
15 éves és 102 napos, és a neve: Richárd Áts.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége gyenge szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Védekezés képességet is elérhet.Ha kapna majd egy jól fejelő spect, akkor akár szélsőhátvédet lehetne belőle konvertálni. Bár a megelelő az nem az igazi...
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10207 üzenetére
Most írtam nekik, remélem nem ráznak le a picsbe. Így is lassabban fejlődnek a játékosok a védekezés edzéssel, ne kelljen már még ilyen hülyeségek miatt is örlődni
Remélem gyorsan válaszolnak és megajándékoznak pár skilluppalDe amúgy ez geciség volt, mert régebben is tapasztaltam ilyet, csak akkor még nem követtem ennyire figyelemmel a dolgokat.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10155 üzenetére
Az a baj, hogy nekem ez a Youthclub igen csak bonyolult és nagyon bajosnak néz ki. Most még egyszer hagyom szerintem az egyéni edzést, pakolgatom a srácokat, aztán megnézem ki a legfiatalabb és azon belül is a legtehetségesebb és őt edzem mindaddig, míg nem jön jobb.
Ui: az edzéshez elég játékosonként 44. perc akkor, igaz? ha most egyénit edzek, azzal nő a most már felfedezett képesség játékosonként? Vagy az egyéni edzés csak arra való, hogy rájöjjek, kinek milyen szinten van most az adott képessége és ha váltok mondjuk gólszerzésre, akkor az adott poszton játszó, tegyük fel 2 játékos gólszerzését fogja edzeni?
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10148 üzenetére
Tudom, benéztem, de akkor már ment a meccs, mikor rájöttem. (reméltem, hogy nem veszed észre!
)
szerk: amíg nem tudom, hogy ki milyen skillekkel rendelkezik, addig az egyéni edzés a megfelelő mindkét helyre igaz? Mikor váltsak védés meg esetleg védekezés (vagy ami épp a mellékskill lesz) edzésre? Ha olyan játékost húzok? Vagy mindig annak megfelelően adjam az edzést, hogy ki a legtehetségesebb és legfiatalabb játékos?
r0by: 44., vagy 46. percben., lényeg hogy fixen játszon az adott emberke 44 percet minimum. Amúgy fentebb írta Zsolt, bár igaz nekem, de rád is érvényes a dolog: azért jó hamar kezdődő 4 fős csoportba menni, mert kiszámolta, hogy így több mérkőzést játszik, mintha 6 vagy 8 fős csoportokba lépnél be. (ugyanis ha lejár a csoport, akkor gyorsan kilépsz és belépsz a következő, leghamarabb kezdődő 4 fősbe és ilyenkor 2 meccset játszol az adott héten)
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10145 üzenetére
Na ezt felvésem!
Első ifi meccsemen 3:2-re legyűrtem az ellenfelem, lett pár 4 és 5 csillagos játékosom, őket hagyom a helyükön, a 3 és 2 csillagosokat megvariálgatom. Zsolt, az a szegény játékost, akit harmadikként muszáj volt felhívnom, őt csak egy hét múlva (tehát a köv. játékosfelhívás előtt) tudom kirúgni, vagy már egyből szélnek ereszthetem?
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10133 üzenetére
Te vagy a mákos akkor is, nekem csak szerencsém volt most, ami tényleg ritka az én életemben
Ennyi idős, 15 éves és 111 napos. Azt szűrtem le a beszélgetésetekből, hogy ez még talán jó kor, így 17 évesen fel tudom majd vinni talán.Azért vagyok r0by (kis "r"-el, a nagy az nem mutat jól
). mert régen mikor még tinédzser voltam (20 évvel ezelőtt), akkor valaki leszólított robinak és annyira vicces volt a bandában, hogy rajtam maradt. Aztán időközben mivel eléggé kocka vagyok, ráadásul programozó vagyok, az "o" betű átalakult 0-vá, a r0by meg rövidítés lett, aminek elég sok értelmet lehet adni a programozásban
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10130 üzenetére
Azért, mert mint írtam arra számítottam, hogy lebirtokol. Remek játékszervezése van, gondoltam, hogy majd kicsit megtámogatom a kp-t. Viszont ahogy nézem, nem igazán jött be a birtoklás szempontjából. Reméltem, hogy plussz birtoklással még esetleg 1 helyzethez jutnék, amit ha értékesítettem volna, akkor döntetlen lehetett volna a meccs. De nem így történt sajna.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10126 üzenetére
Jajj, ne hülyéskedj, nem tarthatod észben legalább 6-7 ember csapat adatait.
Igazság szerint arra gondoltam, hogy a kapusomból befolyt összegből vennék jóféle hátvédet és akkor egy úttal úgy néznék, hogy belőle lenne az új edzőm is, csak félek, hogy nem találok olyat, aki jó lenne (ne legyen öreg, tehát ne legyen sérült, legyen nagy tapasztalata, de ez alapból kizárja a fiatalságot, valamint legyen magas a vezetőije és a védekezése is, mert nem baj ha nem multiskilles, ez legyen a legnagyobb baj!)
r0by, egyből belehúztál a tutiba, beszarás.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10119 üzenetére
na majd böngészgetek, hogy merre hány méter.Egyébként VI. osztályban vagyok, tehát akkor aktuális lenne egy jobb edző, nem?
Közben benéztem az ifikhez: 3 megfigyelő, ebből egy semmit nem talált, az egyik egy 16 éveset, de meg akartam nézni a harmadikat is, aki ezt találta:
Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Balázs Patfalvi, és 17 éves.
További edzés nélkül Védés képessége pocsék szintű marad. Ha fejlesztjük Átadás képességét, rövid időn belül csapnivaló szintre is léphet!
A korábbi tanácsod alapján akkor ezt fogadjam el, majd egy hét után rúgjam ki?
(jah és kicsit személytelen már ez a plus44 ismerősök között, legyen Dávid inkább!
)
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10112 üzenetére
Bizony ám! Már régóta meg akartam kérdezni, csak az ifi csapat bezavart: pénzügyi szempontból melyik éri meg jobban, melyik olcsóbb? Ha veszek egy játékost és megteszem edzővé (de ugye az 16 hét), vagy ha egyszerűen külsőst hívok? Ha esetleg előbbi, akkor milyen adatokat kell néznem neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest