- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Pontos összeget nem tudok mondani, mert melózom, de nekem 15 milla felett van a heti szponzori pénz.
Szerintem nem kell 10 db szóvívő. Ill. Patricknak kellhet, mert sok szurkolója van. A lényeg, hogy 250 szurkolóként legyen 1 db.
Nekem (emlékezetből):
- 10 segédedző
- 5 v. 6 sportpszhió
- 6 szóvívő
- 4 gyúró
- 0 orvosOrvos csak sérüléskor van. Orvosokat úgy érdemes kirúgni, hogy játékos gyógyulását követő péntek este, még a pénzügyi frissítés előtt. Így a maximális gyógyulásfrissítést kihasználod. Én nem mindig várom meg a teljes felépülést, sokszor már a játékos tapaszos állapotánál is elküldöm a dokikat.
Zs
-
Dolby
senior tag
Nehogy elájulj a középpályától. nézd meg a meccsemet. Nagyszerű vs középszerű középpálya, és 64 illetve 58% körüli birtoklás.. Önmagában egyik edzés sem erős. Edzel 21-22 éves korig, felét eladod javítod a többit, ifit veszel és kezded előröl, akár más edzéssel. Mindenhol ez a formula. Gyorsabban jönnek vele elején az eredmények, de egy normális csoportban már a 6. osztályban kevés ha csak a középpályád jó.
-
Patrick
addikt
Engem is, pedig most erős csapatom van, rég volt ilyen erős. Okés az elején random beleszólt mindenbe, de most, hogy kb kétszer olyan erős vagyok, mint szezon elején, nem értem.
Még egy két dolgot kipróbálok, valószínűleg V-ben gólt sem kapok, ha kiesek, pedig úgy néz ki, hogy ki fogok. Ott majd gyűjtöm a pénzt, aztán hajrá felfelé.
6 fiatal játékosom van, van bennük még 5 szezon. Lesz ez a szabály, hogy kapnak bónuszt a hűség miatt, szal ők még jobbak lesznek. A DT-seknek meg cumi lesz sztem picit.
A kp-n csak idősek vannak, a fiatalok drágák és nincs tapasztalatuk.
45-46%-ra kaptam két helyzetet. Pf, nevetséges. Bár látom te sem kaptál sok helyzetet.
-
zsolli
addikt
Úgy-úgy
Nem akartam itt leírni, hogy már annyira nem szaladok a lap-tophoz 6 óra magasságában, hanem valamikor egyszer csak odakeveredem
Most valami nagy lazaság van a levegőben. A csoportomban is előfordul, hogy a társak elfelejtenek barátságosra csapatot állítani, és Ők is "kussolnak"
Igaz, náluk betelt a pohár. Mindkettőnek volt egy meccse, amelyikkel nincsenek kibékülve
Zs
-
r0by
addikt
Rafael Last ollózása káprázatos volt, de csak a kapufát találta el.
Mákos tészta tejszínhabbal?
Félrenyomtam. Ez egy kiragadott pillanat a Sárisáp - Sörhas meccs, 37. percéből.
40:13
A meccs 40. percében örülhetett a népes Sárisáp-tábor, amikoris Paraskevas Mavrikos végiggázolt a bal szélen, kivédett minden támadást, majd végül megszerezte a vezető gólt is: 2 - 1!41:32
Paraskevas Mavrikos (Sárisáp) akadályozta az ellenfelet egy szabadrúgás elvégzésében, így sárga lapos figyelmeztetésben részesült a viadal 41. percében. -
zsolli
addikt
Középen támad, és nem kreatív taktikát nyomat.
Az első 15 percben nem is volt középső védelmem
Na, nem mintha most olyan acélos lenne, simán átmegy rajta, ha helyzetet kap. Annyival jobb talán, hogy ezáltal az Ő szélső védelme is romlik.Na, majd meglátjuk, de félek, ez még nincs lefutva
Ha megkapja az akció góljait, elméletileg akkor sem lehet nagy baj, de ehhez az kell, hogy nagyobb arányú birtoklásommal a helyzeteim nagyrésze bemenjen...
...és persze kaphatnék most én is egy szöglet + fejes gól SE-t... -
zsolli
addikt
Igen, mondják, hogy a védekezés edzés a leglassabb, de azért idővel meghozza a gyümölcsét.
Szezon elején nekem is nagy bukta volt. Az első kupameccs után olyan szintű formaromlásom volt (alap csapatban), hogy azt hittem itt a vég. Szerencsémre 2 hét után kezdett normalizálódni a helyzet. Most kicsit félek, mi lesz...
...nem tudom, meddig lehet fokozni a jó formákat, ill. ha jön a mélypont, akkor milyen posztot fog a legjobban érinteni, és mennyi ideigEgyedül ügye kp fronton tudok variálni az edzett srácok miatt. A többi gyengülése vagy a védelmem vagy a támadásom nagy arányú romlását eredményezné. És mivel nincsenek acélos csatáraim, a támadásomhoz a szélső(i)m formája sem másodlagos.
Zs
Ui.: és természetesen gratu az edzésetekhez
-
zsolli
addikt
Köszönöm szépen
Azért írtam 6-ot, mert fene tudja, meddig csúszik a frissítés.
Nos ~ 8-9-10.000-es változás volt. Elméletileg ez nem rossz, de fene tudja, hogy ez mivel járt.
Így estig csak remélni lehet
Zs
Ui.: köszi még egyszer, és meséljetek, milyen formai és egyéb változásaitok voltak?
Dolby: gratu a nagy TSI-hez
Én nemsoká a saját edzetteimnél talán túllépem a 20.000-etUi.2.: nos fejben-számolási problémáim adódtak...
-
zsolli
addikt
-
-
zsolli
addikt
Most egy olyan ifimre koncentrálok, akinek már megfelelő a játékszervezése. Ha szerencsém van, a szélsőjátéka is megfelelő lesz, mire 17 éves 0 napot betölti.
Utána még kap a felnőtteknél egy barátságoson 50%-os (szélső poszton) jsz edzést. Meg ne kérdezd, most fogalmam sincs, hogy a jsz-e szinten belül hol áll
De ha szintet lépne, elmegyek lottózniVan ezen kívűl 2 fiatal srácom, akiket kp poszton próbálgatom pofozgatni. A nagy reménységek elhagyták a csapatot, így kezd "gyengülni" a csapat. A nagyon rég óta tartó veretlenségi sorozat lehet, hogy hétfőn megszakad, de hát ez van
Talán holnap kora reggel megint valami csodagyerket találnak a megfigyelőim
-
gooool
őstag
Én nézném,de azt írja akárhogy is akarom elérni,hogy az oldal nem elérhető.
Így nem tudom telepíteni a plugint...Hétfőtől kezdődik a ifijeim bajnoksága is,még egy izgalommal teli rész a játékban.Remélem lesz pár tehetség.
Illetve a szerdai felnőtt barátságos meccseimen is egy kupában veszek részt egy baráti társaságban.
Húha...Feltolom a Chrome-os verzsönt,úgyis az van belakva.
-
zsolli
addikt
Ez a baj az egy oldalas támadásoknál.
Nálatok közel azonos birtoklás volt, így kevesebb helyzetet kaptál, mint én a 61-60%-os birtoklásomra.
Ehhez képest Te is meg én is csak 1 db helyzetet kaptunk az erősebb támadásunkra.Nézd meg a meccsem, vagy középre, vagy jobb szélre kaptam helyzetet.
2 középső és 3 jobb oldali helyzetet írt ki nekem.
Még szerencsém, hogy a 88. percben kaptam 1-et a bal oldalra is, az be is ment.Kimaradt egy Gyors SE-m megint.
Ez van sajnos. Én is esélyesebb voltam, meg Te is, csak nem a megfelelő oldalunkra kaptunk támadást
Zs
-
heihachi
addikt
HO szimulációja teljesen megbízhatatlan. 1-0 vereség után, még mindig azt szimulálja arra a meccsre a játék, hogy nyernem kéne, nem kicsit.
Régen ez alapján állította be, hogy minél nagyobb százalékaim legyenek, de hát semmit nem ér.Persze egyszer-egyszer beleférne, de elég sűrűn nyúl mellé a szimuláció.
-
zsolli
addikt
Szerencsére a formáktól és eredményektől független az edzés.
Az edződ jó, vannak segédedzőid, így a srácok ugyanolyan ütemben fejlődnek, mintha első helyen lennél a ligában. Csak sérülés esetleg kiállítás (mondjuk egy szerdai bariról, és akkor már nem tudod az elötte lévő szombatin edzetni) miatt csúszhat itt-ott az edzés.1-2 nyertes meccsel és megfelelő számú sportszpchioval helyre tudod állítani az önbizalmat.
Szorítok
Zs
-
zsolli
addikt
Dehogynem, sokan panaszkodnak, és sok olyan meccset látok, ahol abszolult esélyesként kikap valaki.
Ma ez "tetszett" a legjobban, a szókimondása miatt:"A k.b@szott qrva életbe, hogy mindig engem kell szopatni ennek a sz.rnak.
Megabasszus!!!
Tök mindegy mit csinálok.
Legutóbbi kedvessége, hogy hiába van 6 gyúróm, már 5 sérültem van." -
zsolli
addikt
R0by, gratulálok a győzelmedhez. Lehet, csak azért ilyen kevés a gól, mert vagy a másik oldalra kaptad, vagy csak a %-ok miatt 1-2 kimaradt. Azt mondják, az sem mind1, milyen az önbizalom, mert függ tőle a helyzetkihasználás. Fene tudja.
Mindenesetre szép értékelést hoztál. meg merem kockáztatni, hogy az én bicskám is beléd tört volna.
-
zsolli
addikt
Neked és Heihachinak is annyit tudok mondani, hogy az erősebb támadás sem megy át mindig a gyengébb védelmen, ill. néha a gyenge támadás is átmegy a brutál védelmen. Nézzétek meg a csoporttársam (IV) mai meccsét. Csoda, hogy nem kapott ki
ID: 337401508És az ellenfele, ez a mákos csapat jön hozzám jövő héten...
...szerintetek milyen taktikát csináljak? Bármit teszek, belövi a maga pár gólját, és teljesen 3 esélyes meccs elé nézhetek.Zs
-
zsolli
addikt
Nem tudom, hogy a csoportodban milyen edzéseket tartanak a menedzserek. Talán Nirgálról rémlik, hogy Ő is védekezést edz, de az sem biztos.
AZ ilyen "véletlenek" csökkentését nagy eséllyel magasabb birtoklási %-kal lehet kiküszöbölni, de persze láttunk már erre is ellenpéldát.
Arra akarok kilyukadni, hogy ha a csoportodban pl. jsz-t edzenek páran, akkor 1 szezon alatt erősödtek annyit azon a poszton, ami megnövelheti ezeknek a nem kívánatos, és nem reális eseményeknek a bekövetkezését.A védelmed fejlődik, ami nagyjából gátolja az ellenfeleid akció góljait, de lehet, hogy kp-n nem tartod velük a lépést. Fene tudja. Nyilván sok minden közrejátszhat, de az biztos, hogy valami gigkszer van a rendszerben. Szombaton tényleg fogtam a fejem, amikor néztem a meccsed, főleg, amikor az értékeléseket is láttam.
Szorítok, hogy az a qrva nyelv (mérlegé
) végre a Te oldaladra billenjen.
A program részéhez nem tudok hozzászólni, sík hülye vagyok az ilyen kérdésekben.
Tudod, öreg róka, ahogy Newpest mondaná
Mondjuk még mindig jobb, mintha "maradi vén pöcs"-nek nevezneZs
-
zsolli
addikt
Szerintem nagyjából tükrözi a realitást, bár most csak az utolsó meccseddel vagyok nagyjából képben.
Tehát a Te 5 db helyzetedből berúgtál párat.
Ha jobb a támadásod, mint az ellenfeled védelme (az se mind1, hogy arra a szélre kapsz-e helyzetet, ahol támadsz), akkor se mindig mészt át rajta. Legyen mondjuk 68% a jobb oldali támadásod, és 32% az ellenfél bal oldali védelme. Ha ide kapsz helyzetet, nagy eséllyel gól lesz, de kevéske ki is maradhat.
Tehát amit lőttél gólt, az helyzetből volt. Az 5-höz a hiányzók vagy másik szélre kaptad, vagy kimaradt az erős szélről. A kimaradt helyzeteket sokszor nem írja.Most jön az ellenfél 5 helyzete. Mivel nem kaptál akció gólt, elmondhatjuk (és tudjuk is), hogy levédekezted az ellenfelet. A közös helyzetekből ha le is birtokoltak, sem tudott akcióból gólt varázsolni, mert jobb a védelmed, mint a támadása. És ekkor jönnek az SE-k, pontrúgások. Ezt meg már tudjuk, hogy sajnos ezeknél hátrányban vagy.
Zs
-
zsolli
addikt
Örülök, hogy így döntöttél, és remélem, végre reális eredmények születnek a meccseiden.
A taktika mindig számít.
Tudtommal jelenleg úgy működik a meccsmotor, hogy mindkét csapatnak van 5 db helyzete. Kérdés, hogy hová kapja, és hogy ott be tudja-e rúgni (az ellenfél levédekezi-e vagy sem).
Ezen felül van 5 db közös helyzet, amiért a két csapat pluszban "harcol".
Ennek az 5-nek a sorsa a birtoklástól, taktikától, ill. csapatösszeállítástól függ.Ha pl. kicsivel nagyobb %-ban Tiéd a kp, de mondjuk nincs jól fejelőd, ellenben az ellenfelednek mondjuk van 2-3 db, akkor lehet, hogy Ő kapja meg a "szöglet+fejes gól" SE-t. Ugyanez a helyzet a pontrúgással.
Megteheted azt is a későbbiekben, hogy a védőidnek csak a felét adod el, az 5 jobbat megtartod. És a "B" csapatba veszel 5 db 17 éves pár napos minimum megfelelő védekezés skillel rendelkező srácot, de itt már odafigyelsz a Specialitásra. Jól fejelő, Erőteljes ill. Kiszámíthatatlan, Gyors.
Vannak ugyan ezekre negatív SE-hatások, de egyelőre úgy is csak "B" verzióba játszanának. A Kiszámíthatatlan pl. amikor már magas védejezéssel rendelkezik, már nem nagyon kap negatív SE-t.
Majd meglátod, mire lesz pénzed, ill. igényed.Fontos lenne még, nem edzett posztra olyan playát venni, akinek magas a pontrugás képessége (minimum nagyszerű-kiemelkedő). És persze kapust sem ártana olyat venni, akinek a védés mellett van pontrúgása is.
Persze ez mind pénz, tudom
Zs
-
zsolli
addikt
Kitartás cimbora.
Néztem a meccsed és hidd el, "sírtam". Pontrúgással és SE-vel vert meg.
Teljesen jó volt a taktika, talán még a bals zélsőt középre lehetett volna irányítani a kp miatt, de anélkül is nyerni kellett volna.
Rohadtul sajnáltamAz edzővel egyelőre ne foglalkozz, a lényeg, hogy még jó, így az edzés miatt tökéletes lesz. A vezetői képesség meg nem számít, ha nem PIC-elsz Mots-olsz már.
Lehet, úgy járnál a legjobban, ha eladnád az edzett védőidet, és újakat vennél, de azok már jobbak (Specesebbek) lennének, ill. nem edzett posztra tapasztalt pontrugót is lehetne vásárolni. Remélem azért köztünk maradsz
-
zsolli
addikt
(kivéve ha találok valahol netet)
Ha lesz wifi, akkor sem javaslok androidos hattrick klienseket, mert ezek az app-ok, akár marketes, akár más, elég gyengék, főleg ügye live-ra, ami pont érdekes volna.
Egy "ismerősöm" telóról sima böngészővel live-ozik. Ugyan az, mint ha odahaza PC-n néznéd, csak arra figyelj, hogy ne a mobilos hattrick-be lépj be, mert az a platform jóval kevesebb menüponttal rendelkezik.Még az a rizsaaaaa
Természetesen jó pihenést-nyaralást kívánok.
Zs
-
zsolli
addikt
Igaz, hogy a mostani formai változás függvényében nem tudom, milyen lesz a kp-d, de a meccseiteket elnézve szerintem nagyobb %-ban Te fogsz birtokolni.
Neki sem nagyon vannak speces játékosai, így talán nem kap SE-t.
Bár jó lenne, ha a Jól fejelőd egészséges lenne, és játszana.Brutál szélső támadásokat így tudsz elérni:
- csatár szélen, és pluszban szélre irányítva,
- szélső (a csatár oldalán) támadóba téve,
- szélső hátvéd (csatár és támadó szélső oldalán) támadóba téve,
- belső középpályás (támadóba tett szélső melletti) szélre irányítva.Persze a végső érték függ a fent nevezett játékosaid képességeitől, de a HO-ban, a csapatnál meg tudod nézni, hogy a fenti posztokon, a leírt utasításoknál kik teljesítenek a legjobban. Aztán persze az sem mind1, hogy az utasítások hatására mennyivel gyengül a védelmed ill. a középpályád. Kp-t ügye még úgy tudsz erősíteni, hogy a másik szélsődet középre irányítod. Vagy ha nincs jsz-e, akkor egy plusz kp-t teszel oda, középre irányítva (már ha van). Ha kp-ra vannak közel azonos képességű tartalékaid, akkor ITT ki tudod számolni, hogy kb. az erőnlétek függvényében mikor érdemes lecserélni az egyiket a másikra. Így a meccs vége felé frissül a kp-d, így magasabb lesz a labdabirtoklásod.
Zs
Ui.: most már csak abban kell reménykedni, hogy kapj arra a széledre helyzetet.
-
koxos:8]
senior tag
Én böngészőből szoktam live-on nézni.
Ugyanaz mintha gépen nézném a meccset, semmi különbség sincs.
Az androidos app-ok pedig tényleg nagyon gyengék, egy jó sincs köztük.
Ha lehet akkor nem a mobilos hattrickre lépj be, mert ott csak pár menüpont van.
én a rendesen lépek be mindíg, ha telórol vagyok akkor is.zsolli:
Már öreg vagy ezekhez a témákhoz. -
zsolli
addikt
Egy kérdés mindekihez, ha esetleg találnék wifit a hétvégére (megyünk balatonlellére), van valami fasza andoidos hattrick kliens? Amik a marketen találhatak azok elég trék.., nem mondanám, hogy használhatóak, főleg nem live-ra.
Öööö, bocsi, de ez nekem kínai
Nem értek ezekhez -
zsolli
addikt
Sajnálom a Te és Patrick forma-hanyatlását
De semmi sem tarthat örökké, így egyszer biztos javulás lesz majd.Én olyan felállást és taktikát választottam...
...hogy vagy nyerek 1-2 góllal, vagy nagyon kikapok
A második variáció sanszosabb mondjuk, de hát ez van.Nem tudom, mit mondhatnék az újra regeléssel kapcsolatosan. 7 hétig nem "szabadna" belépned, hogy törlődjön a mostani acc-od. Még a végén elfelejtenél újból regelni
Szerintem kitartás. Túl sok energia és idő van a mostani csapatodban. Tulajdonképpen nem is kéne újraregelned. Adj el mindenkit, és vegyél a kiszemelt edzés posztjaira speces playákat. Max. visszaesel VII-be. De majd a többiek elmondják a véleményüket, hogy szerintük mi a legjobb megoldás.
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Gitáros topic
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest