- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lest4t
aktív tag
Sztetek mennyit ér most! egy 17 éves 3400 Tsi s jó kapus?
-
-
Lest4t
aktív tag
A csoporthelyezésért járó jutalmat mikor kapja meg a csapt?
-
SLYM
veterán
most jöttem meg és lám, fejlődött az egyik védőm! jeeeeee!!! lenyűgöző lett a kicsike
[Szerkesztve] -
Miért tart ennyi ideig, amíg kapok egy csapatot?mát jáccanék..
-
Patrick
addikt
Wilfried Plesse (124363878)
18 éves, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki lobbanékony és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Ország: flag Magyarország
TSI: 3 050
Fizetés: 508 eFt/hét
Tulajdonos: Juventus F.C. S.p.A.
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: katasztrofális Védés: jó a b hattriX-Ray keepers-up
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
Szélsőjáték: katasztrofális Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: katasztrofális
Ez a 4. jó skillü játékosom ifiből!Összességében pedig a 3. jó kapus akit húztam
-
Wolverine
félisten
válasz
bandingman #3115 üzenetére
Legjobb játékosom:
István Mohácsi
TSI=5 650, 26 éves, jó formában
Tapasztalata középszerű, és gyenge vezetői képessége van
Erőnlét: remek Védés: pocsék
Játékszervezés: megfelelő Átadás: nagyszerű
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: ragyogó -
Latissimus Dorsi
senior tag
-
Patrick
addikt
válasz
S_E_R_I #3128 üzenetére
Ez volt a 2. szezon, egyiket elpasszlom, belőle veszek kp-t, fiatal kapust, meg edzőt. A másikat még 20 évesen is edzeni fogom jövőre, hogy világklasszis legyen, azért többet tejelnek!
Aztán elkedzem forgatni a kapusokat! És edzek még jó ideig kapust, mert megéri!
Titáni szintig felnyomom őket, egész szép sumát kapok értük!
Hát nemtom, mondom egy 10000 TSI-s ragyogó kp-t remek erőnléttel és semmi mással 190 milláért megvettemBiztos megéri skill nélkül edzeni, egy ragyogó kapusért többet fizetnek
Bár én eddig csak kapust és csatárt edzettem, szal máshoz nincs tapasztalatom! -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Patrick #3127 üzenetére
Igen? Gratula és mióta edzed őket? nem fordult meg a fejedben a váltás? (olyan vagyok mint a riporter egy nagysikerű csapat kérdezgetésében
) Én belsőkp-at edzem, és szerintem ha van türelme az emberenk akkor ha olyan szintre ''emelkednek'' akkor emgvan az áruk, mert szerintem most a piacon a belsőkp-nek van a legjobb áruk.(bár lehet ezt csak én látom így
)
-
Patrick
addikt
Nah, már két lenyűgöző kapusom van!
-
-
Lest4t
aktív tag
válasz
bandingman #3113 üzenetére
Melyiket érdemes edzeni kapust vagy középpályást?
-
No regisztráltam én is, várom a csapatom
-
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #3105 üzenetére
ez igen
és most az új szabály szerint egyből ki is kell fizetni az 1. heti fizut. hát ezt jól benézted vazze
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3115 üzenetére
Jó, hát nekem volt is rá pénzem, V be is feljutok, kell az erősítés...még majd vennem kell még egy ilyet!
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3113 üzenetére
ÁÁÁ, csak azért volt ilyen olcsó, mert szezon vége van, pesze szerencse is kellett, mert ha most megnézed mennyi egy ragyogó, még így is 250 alatt nincs...szezon elején meg pláne!
Szal szerencsém volt!
-
bandingman
tag
-
Patrick
addikt
Thomas Aanonsen (27504393)
24 éves, megfelelő forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata gyenge, és középszerű vezetői képessége van.
Specialitása: Technikás
Ország: flag Norge
TSI: 10 400
Fizetés: 1 253 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Juventus F.C. S.p.A.
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: ragyogó Átadás: pocsék
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: gyenge
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: csapnivaló
Gólok száma: 12
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 3
Szezonban lőtt kupagólok: 2
190 milla volt -
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #3107 üzenetére
Hát valóban szerencse kérdése!
Nekem jött egy 21 éves jó kapus, majd azt követő hétne, egy 17 éves jóü védő, és utánna való héten, egy 17 éves jó kapus akit remekre edzettem és eladtam...jó kis pénzecske jött be ebből a 3-ból!
Azóta eddig csak középszerű és megfelelő playerek jöttek, amivel mondjuk a seggemet is kitörölhetem!Nekem Ebben az évben szerencsém volt!
-
Patrick
addikt
NB III-tól nagyszerű ifik is jöhetnek. Gondolj bele!
NB3-ba 85-90-95 ezres stadion megtellik...szal meg lehet élni ám...csak a sok okoska mindig panaszkodik, hogy nincs pépnze, jah hogy én arról nem tehetek, hogy pl úgy megy fel NB1-2-be, hogy egy deka fityingje sincs
És még sorolhatnám.
-
ferenc999
tag
Igen, azt elfelejtetem hogy karneváli szponzorok mellett nő 200ezerrel hetente (afelett csak 1el jobb tán a hangulat) Ebben a szezonban végig nyertem + 200-300 misi pluszban voltam. Szóval így is keves.
Ez a stadion helytálló, mert 60 ezres megtelhet harmad osztályban, 5ödben jó ha 40 erest mengtöltenek. De tényleg jó lé jöhet belőle, Csak ugye 2 hetente 60 misi, és egy 8,5 csillagos playa eszik 30 misit hetente , akkor megint nem jön ki
Ez tuti, hogy felsőbb osztályban jobb ifik jönnek hetente? Mert én randomnak tudom ezt a dolgot. 4 szezon óta kűdöm maxal az ifit, kb 3 szezon óta remek, és 2 elfogadható playát húztam eddig, szóval ha nunsza adós vagyok akkor örülhetek.
Te tudsz valamit amit én nem? -
Latissimus Dorsi
senior tag
Ok. Akkor majd beszámolsz ha sikerült feljutni 3. osztályba
De komolyan, ha nincs pokoli szerencséd, akkor kb. olyan értékbe tudsz egy éveben húzni ifiket mint amennyit belefektetsz. Szal max. péntek esti, szombat délelőtti izgalomnak jó az ifihúzás, másnak nem. A szerencsések esetleg profitálhatnak belőle rövid távon de nem lehet rá építen. Ugyanúgy nem mint a szponzori pénzekre. A szponzori pénz kb arra elég 5-ben, hogy egy átlagos csapat költségeit fedezze. Ha nem csak a bentmaradásért küzdesz akkor arra sem.A szponzori pénz 5-ben, úgy hogy a szezon elejétől van 10 szóvivő a végére felkúszott ~21 misire.
Nincsenek csodák, edzés van.
Meg szmájli a végén amit érdemes észrevenni
[Szerkesztve] -
Lest4t
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #3105 üzenetére
Ki mondta, hogy attól várom? Csak mondtam, hogy az is bevétel. Sőt azt is megkockáztattam, hogy ez kevés pénz, csak mivel új vagyok és gőzöm sincs milyen egy 3. osztályban, azért írtam, hogy lehet, hogy mégse olyan kevés. Tehát szövegértelmezés rulez
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Hát ha arra vársz, hogy az ifikből legyen pénzed, akkor inkább el se kezdj játszani
Tegnap érdekes felfedezést tettem, ami gondolom csak nekem új. Csodás játékszervezésü belső kp. 200-300 misi körül volt eladó egy marékravaló a piacon, először nem értettem, azt hittem valami bug, vagy lezsírozott ügyletek, vagy valami. Aztán megláttam a heti fizujukat. Sajna már csak akkor amikor egy befigyelt a játékoskeretbe.
Szal ha valakinek esetleg csodás IM kellene olcsón (8,5 csillaagot hozogat), ne kíméljen.
Majd ha kiheverem a sokkot (és a csőd közeli állapotot) írok még hogy teljesít(ett) mielőtt megváltam tőle.
Ha más nem hát kirúgom. bár egy cseppet drága mulatság, de ha már ilyen birka vagyok. -
Lest4t
aktív tag
válasz
ferenc999 #3102 üzenetére
Elég új vagyok még a hattrickben, de sztem attól is függ, hogy a szponzoroknak milyen a hangulatuk. Gondolom minél jobb, annál jobban emelkedik. Akkor lesz jó a hangulatuk, ha nyereséges a csapat, meg talán ha győz a csapat. ( Bár sztem ez nem annyira számít )
Másik úgy is van bevétel, hogy mire 3-4 ed osztályban leszel, sztem lesz már egy 60 ezres stadionod. Az meg mit ne mondjak kb 100000e még kéthetente + kupameccs.
Harmadik , hogy 3-4 ed osztályban még jobb ifik jönnek fel. Az is hetente egy kis összeg, bár lehet, hogy nem is olyan kevés. -
ferenc999
tag
Lenne 1 kérdésem.
Én VI osztályban nyomom. A szponzori pénz 16misi hetente. Ezt kb 200 ezerrel emelkedik/hét. 10 szóvivővel.
Ezzel a tempóval, hogy lehet megfizetni egy olyan csapatot ami pl 3-4 osztályban nyomja és keresnek a playák 10-30misit hetente/fő?
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest