- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
Retropoint
tag
Micro kitalált magának egy árat, ahhoz tartotta magát. Amikor felvilágosítottam az elképzeléseimről, a piaci árakról egyre erőszakosabb lett...
Ott hibáztam bevallom, hogy az elején rábólintottam az árra, - aztán utána kezdte kitalálni a további igényeit, hogy több rammal, ilyen-olyan opciókkal, etc..- azzal lett tele a hócipőm.
Nem is értem miért veri a mellét, nem adtam el neki semmit, - pláne rossz cuccot - nem kötelező tőlem vásárolni, pláne úgy hogy még Anyámnak sem engednék ennyit az árból
Tény, hogy 75k sok pénz - ezzel érvelt - és azzal, hogy 9k-n verem a nyálam, de hát Istenem ha más megveszi tőlem alku és macera nélkül a gépeket - sőt még többet is adnának érte - miért szenvedjek?
Több, mint 50 embernek adtam el már gépeket innen és hwsw-ről, senki sem panaszkodott, mindenki meg volt/van elégedve..
Egyszerűen nem bírom az erőszakos vevőket....
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest