- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tulipan6
csendes tag
-
tulipan6
csendes tag
Ja, a varázsló táblák azt hiszem azok, amelyeket úgy tudsz előhozni, hogy a falon látszik egy + jel, invitót varázsolsz rájuk, majd enterrel megnézed. Én már nem emlékszem hol voltak, de jópár volt belőle.
-
tulipan6
csendes tag
Bár most nincs előttem a játék, a Viaduk bejárat melletti portré ha jól emlékszem az aki a polcos szekrény mellett van. Enterrel rányomsz, akkor valamit akadékoskodik, hogy mások előtt nem akarja elárulni. Néhány diák áll ott, azokkal kell párbajozni. Ha ők elmentek, újra enterezni kell és elárulja.
Amit írtál, hogy mindig másik portréhoz küldenek jelszóért (többek között a juhász kiscsajhoz a 2. emeleti fordulón) az Percival Prett portréjának a jelszava, azt már kiderítettem, hogy "képtelen" a jelszó. Viszont amit nem találok, hogy a főlépcsőn (már nem emlékszem melyik fordulóban) van egy portré aki azt mondja, hogy "keresd meg az arcokat, különben akár meddig álldogálhatsz itt barátocskám". Ezeket az arcokat nem találom.
Valakinek tipp?
-
tulipan6
csendes tag
válasz
tungabala #121 üzenetére
Az átváltozástan udvar közepén van egy szoborszerű valami, arra rávarázsolva színkódok jelenne meg körülötte és az udvaron lévő padok is színkódot kapnak, ha mindent a helyére teszel minden ház szimbóluma megjelenik a gyepen.
A gyógynövényeknél a szellőztetőt lehetett bekapcsolni, valamint az asztalon lévő cserepekbe földet és vizet kellett öntözni.
A Griffendél klubhelyiségben a kandalló mellett lévő képhez fel kellet mászni egy asztalra, majd egy másik képen meg kellett keresni az aranycikeszt. Ezen kívül a kandallóba kellett pakolni a fahasábokat, a táblát lehet megpörgetni, meg a szekrénnyel lehet valamit csinálni, de már nem emlékszem.
Persze lehet, hogy ezeket már megcsináltad, nekem most ezek rémlenek.
-
tulipan6
csendes tag
Sziasztok!
Én már a végére értem, csak a végtelen napon bolyongok. Viszont egy-két dolgot nem tudok megoldani.
1. Megvan Percival Prett (ha jól emlékszem) portréjának jelszava, hogy képtelen, de elfelejtettem hol van a portré, és nem találom.
2. A könyvtárban lévő portré azt mondja szerezzek Reggeli Prófétát a nagyteremben egy bagolytól, de nem látok se baglyot se újságot a nagyteremben. Már próbáltam a bagolyházban is, de ott sem találtam. Ezt hogyan lehet megoldani?
3. Az alagsorban lévő portré azt monja keressek egy mardekárost, aki elárulja a jelszót, de persze eddig nem találtam. Ezt meg lehet fejteni?
4. Az egyik portré a főlépcsőn azt mondja keressem meg az arcokat. Nem találom.
5. Hagridnál a tökökkel mit kell csinálni? Felemelem, de ha elengedem szétloccsannak.
6. A kőkörnél gondolom valahogy pakolgatni kell a két mozgatható követ, de nem tudom mit kellene belőle csinálni.Valaki tud segíteni?
Egyébként tetszett a játék, bár a beszélő gorgók megkeresése, a thresztrálok megetetése és Luna falevelek alatt elrejtett cucca enyhén próbára tette az idegeimet
Ami még szerintem kicsit gáz volt, az az irányítás a kameraváltások miatt és az, hogy szinte mindent lebegtető és javító bűbájjal kellett megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest