- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacifer007
csendes tag
negyedik emelet és második emeletnél szerintem nézz meg minden olyan cserép féleséget.. mert van pár olyan amire vingardium leviosa kell... asszem egyet tudok ami a viadukt felöli bejárat után van az a lépcsős rész és olyan folyosó utána ami szinte tiszta szőnyeg meg képből áll.. na és ott a arokban az a cserép.. arra egy lebegtetőt... akkor a könyvtárnál van az portré ha azon átmész ott lesz a negyedik emeleti folyosó és a jobb oldali cserépre lebegtetőt... de szerintem még nézz körül....meg ha jól emlék szem ugyan azon a folyosón arra fele lesz egy varázsló tábla a falon...az nem toom melyik emeltnél de azt toom hogy valahol a végén...
a bagoly háznál meg megkell ettetni a baglyokat és fel kell mászni a torony legfelső mitoom én mire... úgy csináld szerintem hogy menny fel belülről a bagolyházba és másszki az ablakon ott ahol egyszer egy kldetésnél is ki kellett! Na ahogy kimászott rögtön jobbra és másszá fel azon a kőrúdon vagy min! lefele jövet meg minden baglyot jessz el ... van egy olyan bagoly isami egy weasley csomagot is leejt
könyvtár: szekrényt told el mögötte a weasley csomag. tollakra lebegtetőt de szerintem egy ENTER sem árt. sakk bajnokot elverni ennyi...
Kőkör van egy növény azon az ellapulsz sziklán ott a kőkör közepént arra invitót és előjön a wasley csomag... ugyan ilyen van a bagoly ház felé vezető út közepén.... akkor van egy olyan kőtömb amit lehet lebegtetni...na azt a követ tedd a mellette levő kőtömbre...aztán mássz fel rá! És azt a gömbölyő kőre is egy entert! j aés a hollókat el ne felejtsd eljeszteni!!
myrtle mosdója.. minden lámpát meggyújtani a csapra egy entert, az össze zöld ajtóra depulzót majd menny vissza és az első ajtóra mid a két sornál egy invitót (olyan mint az svk-nán a padoknál)
hagrid kunyhóját azt meg késöbb írom mert az hosszú :S -
fashion
csendes tag
xixko!
csak egy két dolog ami épp eszembe jutott: Hagridnál a ház mögött a kannával locsolni kell a talajt ahol a tökök vannak amig 4 virág kinem nő, a kéményre egy tököt kell vinni virgandium leviosa-val a kéményen pedig felrobban, a csontot bekell adni az ablakon a kutyusnak, aztán az ajtora is lehet rákellett varázsolni vagy entert kellett nyomni de ez nem biztiés a jobb oldalon pedig van egy hippogriff nyom! A könyvtárnál szemben van egy szekrény mögötte weasley csomagot találsz! az aszalon felkell röptetni a tollakat, és persze lekell győznöd a sakkozót! a mosdoban a lámpákat kell piroinitioval feloltogatni! a zöld ajtokat pedig sorban mind becsukni utána invito asszem vagy depulso! és középen a titkok kamráját kell kinyitni!
most ennyi jutott eszembe
remélem tudtam segíteni -
lacifer007
csendes tag
Viadukt: Gyútsd fel az össze fáklyát amit találsz.. arra a vaddisznó szoborra is egy gyújtást! akkor menny a kapuhoz és fordulj balra.. és mássz fel a korlátra! akkor a pitonról kezd ugatni!
Óratorony: reparó azokra a madár féle szobrokra! verd meg azt a köpkő bajnokot háromszor! HU most több nem jut eszembe! szerntem valami fáklyát kell gyújtogatni valhol ha jól tudom!... ennyi! ha valakinek van még kérdése szóljon! -
lacifer007
csendes tag
Nagyterem: vannak padok amikre invitót kell használni! akkor a kemencénél van az kis madzag arra is invitót.. a baglyos szoborra vagy mit tom énre ahol az igazgató szokott beszédet tartani.. na ott kel babrálni valamit... lebegtető depulzó invitó piroiníció! ÉÉÉÉs assszeem ennnnyyyyyi!
-
tulipan6
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest