- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Hi. Kinek mennyit bir az ultra aksija? Nekem naponta tolteni kell. Iphone 15 pro es watch ultra 2- rol valttottam 24 ultrara es watch ultrara. A watch eddig csalodas az apple watch- hoz kepest aksiban. A tesztekben 60 orat irtak, de ha este le veszem toltorol es alszok benne, masnap estere kb 30 szazalekon vagyok. 24 ora alatt kb 70 szazalekot merul. Be van minden erzekelo kapcsolva.
-
Tybike81
őstag
Mennyire érdemes védőüveg nélkül használni a Watch Ultrát? Tudom zafír üveg van, de ha oda ütöm valahova nem hiszem, hogy jót tenne neki.
-
spooner81
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, mert megőrülök
Ajándekba kaptam egy galaxy watch ultrát. Azonban az istenért sem tudom csatlakoztatni a galaxy note 9 telefonomhoz. Folytom a telefon jelenlegi szofterjára panaszkodik, hogy nem tamogatja a watch ultrát.
Ez most azt jelenti hogy a telefonom egy őskövület és kell vennem egy másikat? Ha igen akkor lesz egy eladó watch ultra
Ha valakinek van valami megoldás a problémára kérem jelezze. Nagyon szépen köszönöm. -
JockeyEwing
aktív tag
válasz
partizanka #392 üzenetére
Nem csináltak. Csak a sima 7-es sorozatról.
-
partizanka
kezdő
válasz
JockeyEwing #366 üzenetére
De csinált, vagy rosszul tudom?
-
Tybike81
őstag
Anno a GW4-nél volt valami beállítás, hogy biciklizés közben ha nálunk a telefon akkor akkor a telefon adja a gps jelet az edzéshez és az óra csak a pulzust méri. Ezt hol lehet újra beállítani a GW7nél?
-
jano_77
nagyúr
Van olyan itt a fórumon, aki használta a 6-os vagy 6 Classic-ot és utána váltott 7-esre? Sima 7-es, az Ultra nem érdekel, nem tetszik.
Azt szeretném megkérdezni ezektől az emberektől, hogy megérte-e a váltás, jobb-e annyival a 7-es, hogy ha most állna vásárlás előtt, akkor ismét váltana vagy javasolja, hogy inkább a 7-est, mint a 6-osból az egyiket? Nyilván az ár különbözet miatt kérdezem, hogy megéri-e a különbséget az új 7-es, tud-e annyival többet, jobb-e annyival? -
PeteePeti
őstag
Sokkal korábban nem rendelhetted meg, mint én! Órát júli 11-én rendeltem, a szíjat 12-én! Most augusztus 24. van! Július végén hívtak egyszer, hogy kb egy hét és küldik is! Hát azóta se küldték és semmit nem is kommunikáltak felém! Viszont az elejétől kezdve "Szállításra előkészítve" státuszban van! Kérdem én, hogy akkor mi a tököm van előkészítve, ha azóta sem bírták kiküldeni???
-
JockeyEwing
aktív tag
Megmernétek innen rendelni ezt a fém szíjjat?
-
Na szóval, kipróbáltam mindhárom fajta gyári szíjat, ez az eredmény (ilyen sorrendben, a legjobbtól a legrosszabbig, kényelem szempontjából).
1. Vízi szíj (gondolom úszáshoz, fürdéshez "tervezték"). Gyárilag ezzel jön az óra, szilikon,, és ez a legkényelmesebb a bőrömnek. Viszont ez a legvastagabb, vékony csuklón kevésbé néz ki jól, bár mivel az óra eléggé bumszli, jól megy mellé.
2. Strapabíró szíj. Mindenképpen meg kell külön venni. Ez nem rossz, kicsit kevésbé kényelmes, mint a vízi szíj (de nagyságrenddel jobb, mint a túra szíj). Vékonyabb is az utóbbinál, és szerintem jobban is áll e miatt vékonyabb csuklón, bár a külső textúrája szövetet akar utánozni, ami véleményem szerint nem néz olyan jól ki. Ez is szilikon.
3. Túra szíj. Ezt előrendelőknek ajándékba adták. Bár szerintem ez néz ki a legjobban, de 1 nap után már nagyon kényelmetlen hordani. Keményített textil az anyaga, ami nem jó érzés a bőrnek, akár már csak pár óra viselés után dörzsöl kicsit, ha nincs jól meghúzva, ha meg igen, akkor kényelmetlenül nyomja. Ezt vagy egyáltalán nem tesztelték, vagy maga Hulk volt a tesztalany.Mindhárom szíj nagyon minőségi ránézésre és fogásra is. Van különbség az olcsó 1000 forintos kínai szíjak meg ezek között. De hogy megérnek e 30 ezer forintot? Nem, szerintem nem lenne szabad 10 ezernél többe kerülniük (a strapabíró szíjat féláron vettem, úgy még elmegy).
A túra szíjat egyáltalán nem értem, 30 ezer forintos termékről van szó, és gyakorlatilag használhatatlan. Persze reklamálni nem tudok, mert ajándék volt az óra mellé.
-
csabai022
tag
Sziasztok! Abban kérnék segítséget,hogy harmadik féltől származó óralapot,hogy tudok feltenni az órára?
-
Bilux
veterán
Megint jött egy igenokos megmondó ember mint a zfold 6 topicban volt
-
Badboys
őstag
Ez milye apropóból gondolta ezt a samu? Nekem ugyan nincs 7 es órám és nem is lesz az már biztos mert nagyon nem jön be. Maradok a 6 cl. nál. Amennyiben ezt a 6 ossal is eljátsza repül.
"Ultrán és 7-es sorozaton ugye a harmadik féltől származó óralapok nem játszanak." -
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Erősen fontolgatom, hogy egy Gear S3 cserélnék Watch 7-re.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek várható-e, hogy novemberben Black Friday alkalmával jó áron hozzá lehetne jutni, esetleg a 6-oshoz?! Érdemes várni addig vagy inkább használjam ki, hogy beszámítanak készüléket a Samsungnál és augusztusban még ezen felül adnak +10.000 Ft-ot!? -
Janaboy
veterán
A WearOS5 ben ha beallítod este az alvó módot és felebreszted a kijelzőt, akkor írja hogy alvó módban (vagy ne zavaró módban) van a kijelző közepén?
WearOS4nel így volt. -
Kami11
őstag
válasz
JockeyEwing #369 üzenetére
Félreértés ne essék, ez nem az én véleményem, nekem ez jött le a cikkből.
Ez most szerintem sem a megszokott, minőségi teszt lett, olyan "összecsapottnak" tűnik. De ez lehet az én hibám. -
JockeyEwing
aktív tag
-
Kami11
őstag
válasz
Egy kalap alá van véve a sima 7-el, külön csak az ultráról szerintem nem is lesz, a tokozáson és az akksi kapacitáson kívül nagyon nincs eltérés.
-
Levente07
tag
válasz
Kb minden nap ezért lépek fel. Kíváncsi lennék a tesztre, de sehol nem találtam magyar tesztet. Igaz már előrendelésben megvettem szóval már késő...
-
JockeyEwing
aktív tag
A mobilarena idén nem csinál tesztet az Ultráról?
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
GW 7 44m LTE verziós óra egy hete érkezett meg hozzám.
Kérdésem hogy az óra önmagában (nincs telefon a közelben) képes kellene legyen SMS-t fogadni a rajta beállított esim-en keresztül?
Telekomos esim van benne aktiválva. Nem multisim, hanem sima előfizu fő sim kártyája esim-ként.SMS-eket nem kapom meg, az üzenetek alatt csak azokat látom amiket a telefonról szinkronizál mikor van BT kapcsolat. Viszont a telefonomban másik sim van, másik szolgáltatótól, így az óra telefonszámára semmilyen sms-t nem tudok fogadni. (Se küldeni róla, mert küldésnél is a telefonról küldi BT kapcsolat létrejöttekor.)
-
argos87
csendes tag
az uj frissités után, több mint 2 óra alatt töltött fel 0-ról 100%-ra. Ez azért kicsit durva...!
Ami érdekesebb hogy víz alatt akár LTE- módban strandon akár a kertben a medencében bl kapcsolattal telefonon brutálisan merül 1/2 óra alatt 5%. Ennyire bontja a viz a bl-t és a térerőt is? vagy hülyeséget beszélek? Amugy BL -lel wifi nélkül AUTO LTE-vel éjszakai alvásfigyeléssel 3 nap megvan. -
filipó
csendes újonc
Válasz a kérdésemre: magyar hangbevitel válasz állítás üzenetekre.
Nagy nehezen jöttem rá,hogy a telefonon kell beállítani a Gboardot alapértelmezett billentyűzetnek. Tehát ha valaki nem gépelni akarja a választ,hanem mondani, a telefonon állítsa. (Billentyűzet beállításai/Általános/Billentyűzetlista és alapértelmezett/Alapértelmezett/Gboard -
Vitaqo
senior tag
Nálatok mi a legújabb SW az órán? Nálam az 1AXG2 van feltéve. Van újabb? 44mm BT.
-
filipó
csendes újonc
Hasznos dolognak tartom,hogy az órán lehet válaszolni az üzenetekre írásban és hanggal is. Azonban nem jöttem rá,hogyan kell beállítani a Gboard-ot úgy,hogy ne angol legyen az alapértelmezett hangfelismerése. Ebben kérek segítséget.
-
Na, az update után az Ultra akkuja nálam 48 óra alatt 53%-ot merült (LTE-t nem használom, minden más megy). Ez alapvetően nem rossz, bár egy kicsit jobb is lehetne, hogy meglegyen a 4 nap.
-
filipó
csendes újonc
válasz
PeteePeti #350 üzenetére
Óóó,ezt nem vettem észre. Valóban a számlapon belül van lehetőség appot választani. A Google féle időjárás app viszont nem telepíthető a telóra, (Xiaomi)de más igen. Remélem most jó lesz.
Köszönöm szépen!!
U.I. Az óráról letöröltem a google időjárást és törlődött a beállítási lehetőségből is,ami azért fura,mert nem az az ikon jelent meg hanem egy másik appé. Hmm. Ettől függetlenül hasznos volt a tanácsod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest