Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
''Ez a mirigy, nem az up...''
-
pbujna
aktív tag
kipróbáltam, de a tuning nem megy
. Marad a 3.3 GHz. A táp egyébként fura hangokat ad, amikor pl scrollozok az internet explorerben. Miért van ez?
Egyébként a régi noname 300-as tápom stabilabb feszültségeket adott! De ebben legalább van mindenféle védelem. Kicsit mondjuk kiporolhattad volna. Megfújtam kompresszorral, és tiszta por lett a szobám.
A hűtővel kapcsolatban lenne egy kérdésem: Mit tud a sárga csatlakozó? Most nagyon nem fújja a levegőt. Ha proci hűtő helyére csatlakoztatom, akkor lehet szabályozni az alaplappal? -
pbujna
aktív tag
mai akció: mivel megyek Pestre, lehet bővel alkudni a cuccokra!!!
Csak tessék, itt vannak az olcsó cuccok!!! -
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
Nekem mindenképpen csak Pest jó akkor, ha nem Székesfehérvár felé mész Pápára. Vagy esetleg Tatabánya - Kisbér - Pápa. Akkor akár Kisbéren is találkozhatunk.
Én 16:28-kor indulok Kisbérről, 18:30-ra vagyok a déliben. Onnan 19:00-kor indul a vonatom Siófokra. Eredetileg oda készültem, de lesz egy-két üzletem Pesten. -
pbujna
aktív tag
igen, memtestet használok (dos - memtest86+)
csak még szét kell szednem apám gépét, mert már csak abban van AT-s táp. Holnapra írok eredményt. Pénteken délután fél 7-től 7-ig vagyok csak Pesten. A délibe érkezik a vonatom, és onnan jön visszafelé is. Korábban nem tudok menni... -
pbujna
aktív tag
elmentek a ramok. Van még másik is, de azt még tesztelnem kellene+konfigban van, amit lehet, hogy most fognak elvinni.
Ha nem megy el, akkor a memória a tiéd belőle
Csak tejcsokoládéban utazom...
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
újabb változás: a 850-es wincsi helyett 1,275 GB-os van...
-
pbujna
aktív tag
up
P2 233/512 Slot 1 - 3 M
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
jó reggelt up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
ma már nem leszek, up
a cuccost hozom magammal holnap a melóhelyre, 6-kor Győrben vagyok... -
pbujna
aktív tag
válasz
knifemaster #69 üzenetére
Knifemaster: úgy néz ki, hogy én megyek Győrbe a hűtőbordákkal. RnJ-nek nem kell már, így tiéd az egész... 18:15 MÁV pályaudvar, főbejárat, lépcső tetejénél megfelel? Telefonszámot az adataimnál találsz.
Dryman: mail ment -
pbujna
aktív tag
vigyétek, hadd hízzak
-
pbujna
aktív tag
Ami megmaradt:
P1/166 1M
Intel 815EGEW(valami baj van vele) 1 XXL
Trio 3D 2x - AGP - 1 XXL
P2 233/512 Slot 1 -4 M
P1 alaplap/200 MMX proci/850 MB wincsi/4x16 EDO ram/Sony CD-rom 3x300g M
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
ismerem ezt a milkát, már Magyarországon is lehet kapni. Tényleg nem a hagyományos epres milka, szerintem is finom. OK, akkor jöhet ez is, barátnőm úgyis ezt szereti jobban...
Addig még egyeztetünk, hogy hol és mikor lehetne érte menni, vagy hol lehetne a városban átvenni
knifemaster: még veled is pontosítom a dolgokat... -
pbujna
aktív tag
Elvileg kedden tudom eljuttatni Győrbe. Olyan 18:00 körül érnek a munkatársaim a városba. Majd megbeszélem velük. Az áron nem változtatok, pénzért nincs pofám eladni rossz vagy régi cuccot. Az ára: 2 M (100g tejcsokis)
knifemaster: A hűtőkből már csak 5 darab van, ha RnJ ráér ma, akkor már csak -1 db.
Győrbe azt is el tudom juttatni. Ára: 1 M
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
válasz
Grim.Reaper #50 üzenetére
akkor csak jövő héten megoldható! Pénteken elvileg felmegyek Pestre, de még nem biztos... Lehet, hogy Siófokra megyek Most sajnos csak az alaplapot, procit, memóriát, hűtő, videókártyát tudom adni. Ha hamarabb írtál volna, esetleg még péntek délelőtt...
Házat sajnos nem tudok adni... -
pbujna
aktív tag
válasz
Grim.Reaper #48 üzenetére
Sajna most éppen Miskolcon vagyok. Nem hoztam magammal mindent, mivel csak a memóriára meg a videókártyára volt vevőm. Egyébként nem házban vannak, ezért nem adom pénzért.
A konfig módosult az alábbiak szerint! P1 alaplap+200MMx proci+hűtő+S3 Virge 2v4MB PCI videókártya (most éppen no wincsi) + 4x16 MB EDO
Ha így is kell, vasárnap tudom adni. Ha kell a wincsi+CD-rom, akkor csak a jövő héten lesz jó!
Így az ára 2 db 300g tejcsokis milka
A videókártya már elkelt, ez van helyette -
pbujna
aktív tag
sajna az csak együtt adnám a konfiggal, mert videókártya nélkül nehéz eladni a gépet...
Ha írsz egy jó M-et, akkor a odaadom külön is...
kizárólag tejcsokiban utazom... -
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
Ami van még:
Van még egy P1 alaplap + 200-as Socket 7-es MMX-es proci + 850-es wincsi + globalwin hűtő a procira + 4 x 16 MB EDO + (asszem 8 mb-os) ATI Rage DVD+ PCI videókari + (assszem 8x-os) Sony CD-ROM. Kérdés: Kinek mennyit ér a konfig Milkában?
Win98 könnyedén elszaladgál a rendszeren
ASUS P4X266A alaplap - Annak idején a proci kijött a hűtővel együtt, azóta 1x sikerült bekapcsolnom. Ára: 2 M - elvileg elviszik
4x16 MB EDO: 2 M
P1 166 proci: 1M
kb 6 db P1-P2 venti + hűtőborda: 1M (először RnJ válogat)
P3-as intel alaplap - Nálam nem indult, talán valakinek sikerül elindítani: 1 M
S3 Trio 3D 2x apg: 0.5-1 M
Alkudozni lehet, de csak módjával! -
pbujna
aktív tag
uccsó munkahelyi up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
mai uccsó uppppp
-
pbujna
aktív tag
én csak akkor érek oda, utána 20:15-ig a keletiben vagyok
szerk.: Van még egy P1 alaplap + 200-as Socket 7-es MMX-es proci + 850-es wincsi + globalwin hűtő a procira + 4 x 16 MB EDO + (asszem 8 mb-os) ATI Rage DVD+ PCI videókari + (assszem 8x-os) Sony CD-ROM. Kérdés: Kinek mennyit ér a konfig (Milkában v. HUF-ban)?
Win98 könnyedén elszaladgál a rendszeren
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
déli up. Milka nélkül
-
pbujna
aktív tag
Megnéztem a P3-as lapot! Intel 815 EGEW. Ha gépbe teszem 600-as Cel-lel, indul a lap, de nem csipog, hogy valami baj lenne. A hűtők, wincsi + minden elindul, de a monitor sötét marad. Hátha tudja valaki javítani... Az ára továbbra is 1M
-
pbujna
aktív tag
újabb hardvert találtam. A neve: AMD K5 PR100 - Socket 7-esbe!: 0,5 M
A 0,5 M egyenlő értékű a Sport XXL-lel, de 1 M nem egyenlő 2 db Sport XXL-lel -
pbujna
aktív tag
munka over, megyek haza, holnap jövök, addig tessék válogatni, uppolni
-
pbujna
aktív tag
Találtam egy csomó régi alkatrészt a padláson, ezeket cserélném 100g-os, táblás, Milka tejcsokoládéra :
ASUS P4X266A alaplap - Annak idején a proci kijött a hűtővel együtt, azóta 1x sikerült bekapcsolnom. Ára: 2 M
4x16 MB EDO: 2 M
P1 166 proci: 1M
Sok-sok p1-p2-p3 venti + hűtőborda: 2 M
P3-as intel alaplap - Nálam nem indult, talán valakinek sikerül elindítani: 1 M
S3 Trio 3D 2x apg: 0.5-1 M
Lesz még több is, csak körbe kell néznem...
Szerk.: Alkudozni lehet, de csak módjával!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest