Aktív témák
-
-
azbest
félisten
Bővebben: link
C mint Cibakháza -
WillChi
őstag
Hát, Pesten van rokonom, de sem ő nem fog lejönni ide mostanában, se én felmenni oda. A végeredmény pedig ua., mintha mi oldanánk meg a dolgot. A posta sem lehet egy világrengető árban, ha nem ajánlva adod fel, csak simán. Ha meg tudod mondani, hogy mennyi lenne a posta, akkor az egész árát átutalom előre (befizetem az adott banknál a számládra, úgy egy fillérrel sem kerül többe).
-
ponti_ak
addikt
Király, akkor már csak a találkozót kellene megszervezni...
Merre mész, ha vidékre mész? Kelet v nyugat?Pont ez a dimella... ha hozzánk megyünk haza, akkor az Nyugat (Pápa), ha hozzájuk, az meg erősen kelet (Debrecen-től keletre, a román határ mellett...).
Egyelőre még nem dőlt el semmi, ha tudok biztosat mondani (hogy hol leszek pntek este), akkor szólok. -
ponti_ak
addikt
SIMM: ..ööö... igen
A két csoki jó ár értük, ha lementek a tesztek, megbeszélhetünk egy talit.
Mikor jársz a főváros felé?
ui: ...ne nagyon tépázd meg őket, nehogy a húzástól bajuk legyen......vagy legfeljebb akkor a csoki se lesz majd hibátlan (pl. megolvadnak a tuningtól azok is..
)
Tényleg, mit használsz, Memtest-et? (DOS)
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Rendben van a dolog, tel számom az adataimnál, de mail is jöhet ha majd konkrétizáljuk a dolgokat! Milyen milkára gondoltál, sima tejcsokis vagy tejcsokis bármilyen töltött jó?
Van valaki a baráti körben aki tejcsokis eper szirupos milkát csempész be németből,(ez nem az eperkrémmel töltött magyar kereskedelmi forgalomban kapható közönséges epresmilka) ha rám hallgatsz ezt választod mert ez nagyon finom!
Megprobálok neked addig azaz keddig leakasztani két táblával, de ha nem megy , akkor marad a boltokban kapható választék!
Mivel megszervezed a cucc hozzám kerülését, megérdemled a 3 tábla csokit, de mi lesz a strandszezon elötti fogyókurával -
Dryman
őstag
Szia!
Na kicsi a világ! Igen Győrbe kellene eljuttatni a csomagot, és egy előre megbeszélt helyen és időben megejthetnénk a lap cserét milkára vagy utalhatok is, vagy amit gondolsz!
Hogyan legyen? és mennyi is lenne a végső ár, nem alkudni akarok, csak pontosítsunk, hogy bevásárolhassak ha kell! -
ponti_ak
addikt
Jól tippelek, hogy továbbutazol? (...tehát nem maradsz Pesten 7végére?)
Kicsit későn van nekem az már, 1 órán belül lett volna jó..
... és kiesik nekem, mert Kispestfelé lakom, és nincs kedvem ''visszamenni''...
Jövő hétfő este, vagy csüt-pénteken, esetleg?(...ha addig nem kell senkinek...)
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged