Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Én már egész kis koromban elfilóztam ezen, a 'Drágám, a kölykök összementek!' c. filmben Rick Moranis (ha jól írom) ecseteli, hogy az atomok közti hézag lecsökkentésével zsugorítaná össze a dolgokat, így könnyebb lenne szállítani, stb.
Na, ez elvben nincs így, mert a tömege attól miért is csökkenne? Mellesleg azt nem tudom, mennyi az 'atomok közti távolság', de az tény, hogy az atomon belül szinte irreálisan nagy az a tér, amennyire az elektronok keringenek az atommag körül. Namármost ha önmagában ezt a távolságot le lehetne redukálni anélkül, hogy az anyag tulajdonsága nem változna, már több nagyságrenddel kisebb tárgyakat kaphatnánk.Valahol olvastam, hogy egy fekete lyuk annyira össze tudná a Földet préselni, hogy alig lenne nagyobb egy kockacukornál. Régen olvastam, lehet azóta az író is más véleményen van, hála az LHC-nek
. -
Integra
titán
nem, nem...

az ördögi masinériába dobáljuk be az ***-katFőleg ilyen puskaporos hangulatban inkább mellőzzük ezeket
[ Módosította: Foglalt név ]
-
Cimi+Csabi
tag
megyek is.. van jobb dolgom mint ilyen ********** foglalkozni. Csááá
Aztán jó szidkozódást..
[ Módosította: Foglalt név ]
-
Kobe
veterán
nem emlékszem pontosan, valemlyik ismerettejesztő csatornán volt egy műsor, nem a Hogyan készült ?hanem valami komplexebb, a Hogyan cisnálják vagy hasonlók és mutattták be a HP gyárát, és a patronokat részletesen. A kipréselési folyamatban egy nagyon rövid ideig olyan szintre hevül a festék (talán?) ami a Nap hőmérsékletével egyezik meg, vagy valami hasonló. Nem vagyok biztos amelyik fázisról volt szó, de a hasonlat 1000% ig biztos, ezért jegyeztem meg
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- !!! Raktár kisöprés!!! DDR3 8 - 16GB (10600/14900) ECC szerver RAM
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

Amúgy nagyon jó volt!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)