Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Én már egész kis koromban elfilóztam ezen, a 'Drágám, a kölykök összementek!' c. filmben Rick Moranis (ha jól írom) ecseteli, hogy az atomok közti hézag lecsökkentésével zsugorítaná össze a dolgokat, így könnyebb lenne szállítani, stb.
Na, ez elvben nincs így, mert a tömege attól miért is csökkenne? Mellesleg azt nem tudom, mennyi az 'atomok közti távolság', de az tény, hogy az atomon belül szinte irreálisan nagy az a tér, amennyire az elektronok keringenek az atommag körül. Namármost ha önmagában ezt a távolságot le lehetne redukálni anélkül, hogy az anyag tulajdonsága nem változna, már több nagyságrenddel kisebb tárgyakat kaphatnánk.Valahol olvastam, hogy egy fekete lyuk annyira össze tudná a Földet préselni, hogy alig lenne nagyobb egy kockacukornál. Régen olvastam, lehet azóta az író is más véleményen van, hála az LHC-nek
. -
Integra
titán
nem, nem...

az ördögi masinériába dobáljuk be az ***-katFőleg ilyen puskaporos hangulatban inkább mellőzzük ezeket
[ Módosította: Foglalt név ]
-
Cimi+Csabi
tag
megyek is.. van jobb dolgom mint ilyen ********** foglalkozni. Csááá
Aztán jó szidkozódást..
[ Módosította: Foglalt név ]
-
Kobe
veterán
nem emlékszem pontosan, valemlyik ismerettejesztő csatornán volt egy műsor, nem a Hogyan készült ?hanem valami komplexebb, a Hogyan cisnálják vagy hasonlók és mutattták be a HP gyárát, és a patronokat részletesen. A kipréselési folyamatban egy nagyon rövid ideig olyan szintre hevül a festék (talán?) ami a Nap hőmérsékletével egyezik meg, vagy valami hasonló. Nem vagyok biztos amelyik fázisról volt szó, de a hasonlat 1000% ig biztos, ezért jegyeztem meg
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Warhammer 40.000
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sorozatok
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Huawei Watch GT 6 41mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

Amúgy nagyon jó volt!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)