- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmxbandita
tag
válasz
gergo5991 #2314 üzenetére
Szia, semmi baj
Igen, én is olvastam. A felcsavarás ellen nekem is kell sokaszor küzdeni. Eddig számomra ismeretlen okból kezdi el, és spatulával szoktam ilyenkor felette állni.
Olvastam h be kell kenni olajjal a szárak tetejét és uhy jó lesz. Köv. alkalommal kipróbálom.~90-110 mp-ig van bent a pizza, egyszeri forgatással.
Aldis cucina nobile pizza mozzarellát, vagy szarvasi fiordilatte-t szoktam használni.
Mindkettő egyaránt jó, az aldis verhetetlen ha akcióban van -
bmxbandita
tag
válasz
gergo5991 #2305 üzenetére
Szépen néz ki ahhoz képest, hogy sima otthoni sütőben sült!
Ezt is a romboval dagasztottad? Hogy bírja a 70% hidrót?
Multkor próbáltam a Digicheffel (az újabb salente kétkaros dagasztó) én is 70%-ost, de nem ájultam el tőle, a 65%-ot sokkal testhezállóbbnak éreztem.
Bár teszem hozzá soha nem csináltam még 70-est előtte, ez már érezhetően jobban "ragad" mint a 65% vagy csak szimplán nem dagasztottam ki kellően? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest