- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
te is vulcano tulaj lettél? most vetted?? nekem is tetszik, de olvastam az első szériánál soknak törik a belső üvege. jön ki majd egy javított változat. na meg van egy új gép, ez se tűnik rossznak. ebben lehet hogy forgatni kell közben a pizzát, ami azért hőveszteség. https://www.emag.hu/digitalis-pizza-suto-pizzaliano-turbotronic-2200w-rozsdamentes-acel-450-c-20-liter-fekete-tt-po14/pd/D70WP6YBM/#specification-section
-
gergo5991
őstag
kiderült a probléma, túl sok volt a hidró
újrabucizás után süthető volt, jól sikerült.
caputo pizzeria 62-65% hidrót szereti a legjobban net szerint
másnap bedagasztottam 63% hidróra újabb 3 bucit, sokkal jobban odafigyeltem a dagasztásra, életem legjobb tésztáját készítettem el, igaz ez max kb a 40-50. pizzám lehet mióta elkezdtem sütögetni.
Most jöttem rá, így 40-50 pizza után, hogy eddig nem volt rendesen kidagasztva a tésztaúgy érzem most léptem az 1 ről a 2-re a pizzakészítés terén
a 10 szintből
nem tudom miért, de utóbbi időben mostmár a villanysütőben pizzakövön szépen megsül, barna is lesz a pizza alja.
kb 20 percet melegítem csak felső grill sütésen, 330-340 fokot vesz fel a kő. A sütő 275öt tud max. -
IntelKiller7
veterán
Ido kerdese es ugyis veszek masik sutot, mert nem leszel ezekkel sem megelegedve.
Jobbak mint egy hagyomanyos suto, de egy normalis pizzasuto kemencetol azert jocskan arrebb van. Legyen az Effeuno, Glowen, Ooni, Gozney.
Ha nem szamitana a penz, es itthon lehetne kapni, tuti egy Gozney Dome allna az udvarban. -
-
gd4n1
újonc
Szervusz!
Igen, azt én is látom, hogy kovászos kenyeret nem lenne egyszerűbb sütni vele. Viszont arra is használnám, amit te is mondasz, hogy csak belerakom a hozzávalókat és pár óra múlva megvan a kész kenyér, ha "sima" kenyeret akarok készíteni a bolti helyett mondjuk.
Azt kell mérlegelni, hogy át akarok-e térni erre, hogy amit eszünk kenyeret azt otthon sütöm. Mert abban az esetben már megéri egy kenyérsütőgépbe beruházni. -
Ciccuka
veterán
Ariete 909 is hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Gamepad
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest