- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
BluEyes #2410 üzenetére
nekem is hasonló masinám van. a termosztátot feltekertem én is, de csak kordierit kő van. evvel azért nem az igazi. meg szerintem felül se az igazi a hőelosztás. váltok majd feljebb, de kicsi pézért keresem a tutit
most már ahogy látom, folyamatosan jönnek ki az újabb gépek, ráálltak a csíkszeműek is, aránylag elfogatható áron. persze kinek mi az elfogadható. jó sütögetést!
-
iatti
aktív tag
te is vulcano tulaj lettél? most vetted?? nekem is tetszik, de olvastam az első szériánál soknak törik a belső üvege. jön ki majd egy javított változat. na meg van egy új gép, ez se tűnik rossznak. ebben lehet hogy forgatni kell közben a pizzát, ami azért hőveszteség. https://www.emag.hu/digitalis-pizza-suto-pizzaliano-turbotronic-2200w-rozsdamentes-acel-450-c-20-liter-fekete-tt-po14/pd/D70WP6YBM/#specification-section
-
iatti
aktív tag
körbenéztem jutyubon, egy videó van fent egy olasz csajtól. talált valaki még infót a gépről? ahogy látom 4-5 hónapja jött ki, még elég új a masina. valahol olvastam, hogy törik a kordierit kő, de ez minden gépen megvan. az én lundomon is eltört az első kiégetésnél. nem sokat érnek, mindenképp kell hozzá egy saputo.
-
iatti
aktív tag
válasz
bugizozi #2382 üzenetére
a gferrarinak is jött ki valami hasonló gépe, de azt veri teljesítményben. az unold luigi és társairól nem is beszélve. spice diavolában gondolkozok, de ez most jobban tettszik kialakításra, és kb.egy százassal olcsóbb. már csak az a kérdés, ezek a digit panelok hogy bírják a hőt hosszútávon. azért egy spicet könnyebb ebből a szempontból javítani.
-
iatti
aktív tag
válasz
Bandus99 #2335 üzenetére
köszi neked is a infókat. nálam se lenne fix helyen, könnyebb lenne rakosgatni. a többivel is egyetértek. a kő is itt alap, más gépekhez meg pluszba csengetni kell érte. én is ufót használok már két éve, de itt komolyabb lenne a hő. persze szívom a fogam, kb ennyiért vettem most mosógépet. azért kaszálnak rendesen ezek a cégek, hogy így felszaladt ez az otthoni pizzasütés
-
-
iatti
aktív tag
veszprémben bontanék egy 5kilós Dallagiovanna laNapoletana 2.0 lisztet. ha valaki kér belőle, jelentkezzen.
-
iatti
aktív tag
válasz
bmxbandita #2302 üzenetére
most néztem a klarstein oldalán. itt már 2200w meg 450c ír. lehet közben tuningoltak rajta ők is?
-
iatti
aktív tag
válasz
bmxbandita #2300 üzenetére
ennek magasabb a beltere mind ezeknek az unold luigi és társainak? szabályzó termosztátot is kellett cserélni?
-
iatti
aktív tag
válasz
bmxbandita #2298 üzenetére
érdekes hogy így se az igazi, hogy változtattál a teljesítményen. de ha ez bejön, pár ezerből megvan a megoldás. én raktam rá egy kapcsolót, amivel lekapcsolom az alját kb.15után.
-
iatti
aktív tag
válasz
bmxbandita #2295 üzenetére
ez komolynak tűnik. még ha fordítva lett volna a gyári teljesítmény, működne is szerintem. én is nézegelődök, vennék valami mást a lund helyett, de 200ezret nem szívesen adnék ki egy sütőre. ezt néztem, esetleg meg lehetne pöckölni??? írtam már nekik, de a szaki /aki válaszolt a gép mögül/ nem értette a kérdést, miért akarok kb.450c
pedig írtam nekik, szerintem nagy sláger lenne belőle.
inoxbazis.hu/webaruhaz/pizzakemencek-21211/pizzakemence-egyaknas-1-es-ipari-tep-1s/
-
iatti
aktív tag
én is g3-al nyomom, nem sokat ér. néztem már ezt a ggf-et, biztos jó lehet, de ez is van két kiló, na meg ezt sütés után nem lehet csak úgy lerakni a sarokba
ez a luigi meg szerintem elég alacsony belterü, gyakorolni kellene a pizza bedobását. itt magyarba is van valami cég pannonhalmán.? ez például nem is nagy, jónak tűnik a kialakítása. hogy mért nem állnak rá egy nagyobb hőt tudó masinára. https://www.inoxbazis.hu/webaruhaz/pizzakemencek-21211/pizzakemence-egyaknas-1-es-ipari-tep-1s/
-
iatti
aktív tag
még nem néztem utána ennek a cozzenak. még jó hogy lehet kapni azt a biscottot
vicc ez a pizzatéma is. pár év alatt felfutott ez az otthoni sütögetés, a gyártók meg jól beárazták ezeket a lemezdobozokat pár fűtőszállal meg termosztáttal. na meg a valamelyik forgótányéros gépnél a műanyag fogaskerékkel
-
iatti
aktív tag
volt mind a kettő. itt volt 25kilós saccorosso. annak azért barátibb a kilós ára. ha már itt vagy, hogy tetszik a diavola pro? mennyire lehet tartós anyagból? ezeknél az effeunoknál is olvasni ledöglő termosztát, stb...na meg két-három kilót nem adok egy sütőért. mindenképp elektromosban gondolkodom. esetleg cozze 17elektro. vagy őszig hátha bedobnak még valami új gépet.
-
iatti
aktív tag
szevasztok! veszpémben tudok valakitől pár kiló lisztet venni? caputo- 5staggioni? néztem fehérvári metróban ma. ott is csak a 25 kilósnak van jó ára. volt 1kilós 5staggioni 1300ft-ért
-
iatti
aktív tag
halló pizzások! a fehérvári metróban van infótok a caputo lisztekről?
-
iatti
aktív tag
auchanban mennyi most az 5staggioni? utoljára 1200 volt ha jól emlékszem.holnap járok arra, esetleg beugornák.
-
iatti
aktív tag
válasz
bmxbandita #2049 üzenetére
jól néz ki, talán egyet lehet majd legközelebb forgatni rajta sütés közben. ebben is kordierit kő van?
-
iatti
aktív tag
kérdem a nagyérdeműt. mi a vélemény erről? faszbok pizzás csoportban írták, a termosztátot lecserélték nagyobbra. csak olcsóbb mint egy effeovens. anyaghasználatban meg nem lehet rosszabb, ez egy régi gyártó. https://www.inoxbazis.hu/webaruhaz/pizzakemencek-21211/pizzakemence-egyaknas-1-es-ipari-tep-1s/
-
iatti
aktív tag
kupolásban nézz utána amit a topikgazda vett. spice diavola pro. most jött ki, nézegetem én is. várok még, hátha bedobnak valami extra akciót. jó egy éve pizzázok, de még mindig van mit gyakorolni a tésztavezetésen. egy pacal vagy francia csülök pörit kisújjból megoldok
de a tészta -kenyér-sütemény azért más.
-
iatti
aktív tag
válasz
Digitalpimp #1896 üzenetére
én most celli c5-el sütök. erre 12.5 van ráírva. de mintha tavaly 13lett volna. 10-11 szerintem gyenge. dupla nullásban egyáltalán van olyan?
-
iatti
aktív tag
válasz
Digitalpimp #1893 üzenetére
egyik jellemzője a magas fehérje tartalom.
-
iatti
aktív tag
én lund márkájut használok.ezek kb. egyformák. ferrari,ariete stb...lassan egy éve nyomom a témát, időnként sikerül egy-egy pizza, de ez is csak elmegy kategória. hiába csinál nagy hőt, nem az igazi a hőelosztás. ha van zsuga effeovensre, kár gondolkodni. esetleg van ez a spice diavola pro, ami kb félár mint az effe. topikgazda beszámolóját várom róla. videók alapján jónak tűnik.
-
-
iatti
aktív tag
egy biztos, ne kezdj magas hidróval, főleg ha kézzel gyúrod.
én jó fél éve sütögetek, de még a fasorban se vagyok. nagyon lényeges, hogy a tészta jól kilegyen dolgozva, kelve, érlelve. kelési idő, hőmérséklet, millió részletre kell odafigyelni. töltök, sütök, füstölök kolbászt, nyomom a pacal+ csülök pöriket, de ez a kibaszott pizza százszor nehezebb
-
iatti
aktív tag
szerintem univerzális. resistenza coera néven megy. talán spanyol cég.? aliexpressen is volt 10-15dodó körül, de már nincs. felvásárolták, aztán mire ideért európába, 50euro lett az ára.
szerinted mennyiért lehetne legyártatni? www.alkatreszuzlet.hu itt is legyártanák, csak utána kéne járni. ha nem vettem volna meg a lundot, én is beneveznék egy spice pro-ra.
-
iatti
aktív tag
ilyen fűtőszálra tudtok forrást? esetleg gyártatni valahol?
-
iatti
aktív tag
az enyémre lund van ráfestve, de ugyanaz.
féléve van meg, üvegtető szerintem nem rossz megoldás, belelátni hogy sül. egy-két helyen olvastam én is hogy nem záródik jól, de ez csak összerakási probléma lehet. egyszerű rajta igazítani. de ott van amit Zsolti mond teesa, az tutibb. én is azt vettem volna, ha megtudtam volna oldani a külföldi vásárlást.
-
iatti
aktív tag
spice diavola pro electric. most nézegetem youtubon, de ahogy olvasom a kommenteket, nem nagyon dicsérik. vannak még gyerekbetegségei. feljebb van a lívia 30-ért. szerintem az ariete is ugyan az, csak drágább. plusz a líviának megvan az az előnye, lehet picit forgatni a tányért a fülekkel, és nem kell megemelni a felső részt, nem szökik a meleg.
-
iatti
aktív tag
a lund-nak is ugyanilyen mozgatható a köve. én sütés közben is tudok vele egynegyedet forgatni a tető felemelése nélkül. így nem szökik a meleg. amit te ajánlasz az jobbnak tűnik, laposabb a felsőrész, kisebb a sütőtér. de most dobtak be az olaszok egy új masinát. most még húzós az ára. https://i.ytimg.com/an_webp/qBg2rxU8Jlo/mqdefault_6s.webp?du=3000&sqp=CJKzhZ4G&rs=AOn4CLDaOjm42gfZBtDRqiGnUVfMnHtzPw
-
iatti
aktív tag
vett még itt valaki lund márkájú sütőt? a termosztátját meglehet ennek pöckölni? én nézegettem, de szerintem nem lehet.??
-
iatti
aktív tag
hétvégén kipróbálom a celli c5 lisztet. direkt tésztát csinálok. víz+élesztő mennyi százalék, kelesztési időre mit mondtok?
-
iatti
aktív tag
válasz
BITBOYS #1423 üzenetére
mióta megvan, minden szombat-vasárnap pizza a menü. ma már fasírt lett
komolyabb liszttel még nem próbáltam, ez a gútai 00-ás nem adja ki a nápolyi fílinget
meg ahogy látom ez a cordierit kő a gyenge pontja. pluhár írta, lesz valami börzsönyi biscotto, annak utána nézek majd. vagy lehetne ebbe is vágatni vaslapot.? igaz még nem láttam senkinél.
-
iatti
aktív tag
válasz
BITBOYS #1408 üzenetére
én pont most raktam be a hűtőbe. azért egy dagasztógépet lehet hogy kellene venni. 60-as hidróval csináltam, ez még pont kezelhető, de azért ragad a kézre. ezt a követ nem volna érdemes egy kis mosogatószeres vízzel lemosni,és utána kimelegíteni? egy kissé gyári szaga van még
-
iatti
aktív tag
gútai 00 liszttel van valakinek tapasztalata? mennyi lenne a hidró? 11g fehérjét írnak. 4db 200g gombócot csinálnék először próbára az új sütőbe. nem akarom most túl bonyolítani így első sütésre, lehet direkt tésztát kellene csinálnom. így is vakrepülés lesz
valami jó tanács?
-
iatti
aktív tag
-
iatti
aktív tag
válasz
BITBOYS #1397 üzenetére
én is most hoztam el a postáról 10óra felé. egyben jött meg? nem törött a kő? még nem bontottam ki, lehet kellene egy videjós csomagbontás. vagy ne fessem az ördögöt a falra
ahogy néztem a súlyadatokat, ez picit nehezebb mint a ferrari+ariete. lehet benne hőszigetelő anyag? megpróbálok majd egy kis tuningot csinálni, hogy hamarabb melegedjen. talán ez a leggazdaságosabb sütésforma. faszbokon olvasom,valaki egy órát járatja a villanysütőt maxon
erre másik írta, hogy neki egy év alatt 600kw-ot dobott a számláján
-
iatti
aktív tag
cozze 13 ma 99k-ért megy magyarból. apák napja
ha 17-es lett volna,talán rámennék. így jön helyette a gofri sütő
-
iatti
aktív tag
válasz
BITBOYS #1377 üzenetére
ne parázz,én is veszek egyet.
nézegettem a cozze 17-et, de egyenlőre nem kapott el a gépszíj. a havi pár pizzára meg ez is elég. nézd meg a pluhárt.,nem rossz ez. persze az ember tenyere mindig viszket
https://youtu.be/qzMA2E2yuSA?list=PLGtLDXdzK2KvR1jjb-fXj6FBieGTDF0Sv
-
iatti
aktív tag
köszi urak! utána nézek.
-
iatti
aktív tag
szevasztok pizzások! van most valami ajánlott dagasztógép? ahogy látom, be kell egyet szereznem
mostanában nézegettem a pluhár videóit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest