- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
válasz
bmxbandita #2372 üzenetére
Szia,
próbálgattam, de végül visszaküldtem.
Volt kenyér, túrós batyú, pogácsa tészta, ezek 1 kg körüli tészták, 5-600 g liszttel, és volt pizza tészta is, 2,2 kg, 63% hidroval.
Alapvetően elégedett lennék vele. Viszont nem éreztem túl nagy különbséget az eddigi Electrolux dagasztómhoz képest. Mondom ezt úgy, hogy egymás mellett indítva is dagasztottam velük kenyér tésztát. Annyi biztos, hogy lasabban szedte össze a G3 Ferrari a csésze faláról a tésztát, talán a jóval nagyobb edénye miatt. Ha nem lenne az Electrolux, valószínű megtartottam volna.
A műanyag háztól először tartottam, de nem imbolygott jobban, mint a fémházas Electrolux. Persze az évek múlásával biztos megfáradna a műanyag.
A dagasztó karok rendben voltak, nem esett le a horog sem annak ellenére, hogy nem rögzül a bajonett zár. -
Aidan85
aktív tag
válasz
bmxbandita #2315 üzenetére
Szia,
jobb lett az olajos megoldással, kevésbé csavarja fel a tésztát?
Most gondolkodom én is a váltáson, alzán van egy kis akció rá, 82-ért elhozható. Jelenleg egykaros Electrolux-al dagasztok, de ez sajnos mindent is felcsavar. -
gergo5991
őstag
válasz
bmxbandita #2306 üzenetére
Szia, szeretnek bocsanatot kerni, a magasabb hidrot nehezebb dagasztja a gep, en irtam rosszul.
fb csoportokban mar van 1-2 negativ velemeny az uj selante geprol, tobben is visszaküldték.
mennyi ideig sült a pizza amit pár postal feljebb postoltál?
sajtot milyet hasznalsz? -
gergo5991
őstag
válasz
bmxbandita #2306 üzenetére
könnyebben dagasztotta, mivel tobb a hidro lágyabb a tészta.
1-2 es fokozaton szoktam dagasztani vagy 15-20 percig.
eddig fel kilo lisztet dagasztottam, az mindig felmászott és menet közbe neha neha oda szoktam nylmni egy kanalat vagy kést amivel lenyomódik a tészta, de most 670 gramm lisztet tettem bele, és nagyon szépen dagasztott, a tészta sem mászott fel -
iatti
aktív tag
válasz
bmxbandita #2302 üzenetére
most néztem a klarstein oldalán. itt már 2200w meg 450c ír. lehet közben tuningoltak rajta ők is?
-
iatti
aktív tag
válasz
bmxbandita #2300 üzenetére
ennek magasabb a beltere mind ezeknek az unold luigi és társainak? szabályzó termosztátot is kellett cserélni?
-
iatti
aktív tag
válasz
bmxbandita #2298 üzenetére
érdekes hogy így se az igazi, hogy változtattál a teljesítményen. de ha ez bejön, pár ezerből megvan a megoldás. én raktam rá egy kapcsolót, amivel lekapcsolom az alját kb.15után.
-
iatti
aktív tag
válasz
bmxbandita #2295 üzenetére
ez komolynak tűnik. még ha fordítva lett volna a gyári teljesítmény, működne is szerintem. én is nézegelődök, vennék valami mást a lund helyett, de 200ezret nem szívesen adnék ki egy sütőre. ezt néztem, esetleg meg lehetne pöckölni??? írtam már nekik, de a szaki /aki válaszolt a gép mögül/ nem értette a kérdést, miért akarok kb.450c
pedig írtam nekik, szerintem nagy sláger lenne belőle.
inoxbazis.hu/webaruhaz/pizzakemencek-21211/pizzakemence-egyaknas-1-es-ipari-tep-1s/
-
Toobee
veterán
válasz
bmxbandita #2295 üzenetére
Na ez érdekes! Várom a végeredményt.
-
bugizozi
őstag
válasz
bmxbandita #2289 üzenetére
Sziasztok!
Wow, nem is hallottam még erről a Salente márkáról, de elég jónak tűnik.
Nincs ebből kisebb verzió, a 6L edény nekem sztem nagy lenne. Kisebb mennyiségű, mondjuk 80 dkg tésztával is jól működik? Illetve ha 1-2 db tojást kell felvernie azt is megcsinálja, nem veszik el a tálban?Köszi!
-
gergo5991
őstag
válasz
bmxbandita #2289 üzenetére
Uh csak telon hallgattam meg de egesz halk a romboho kepest, a jarasa is szép. A rombo teteje eléggé mozog dagasztás közben
-
sasa134
addikt
válasz
bmxbandita #2269 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, én is kicsit soknak tartom ezeket, meg semmi tesztet vagy véleményt nem látok róluk sehol, nem én akarok az első lenni
-
sasa134
addikt
válasz
bmxbandita #2064 üzenetére
én pontosan ezt kerestem, köszi
-
sasa134
addikt
válasz
bmxbandita #2049 üzenetére
szia, nagyon tetszik - innen erről a linklet oldalról vetted?
köszönöm -
iatti
aktív tag
válasz
bmxbandita #2049 üzenetére
jól néz ki, talán egyet lehet majd legközelebb forgatni rajta sütés közben. ebben is kordierit kő van?
-
fradi81
veterán
válasz
bmxbandita #1967 üzenetére
De olaj nélkül meg nem jön ki sérülés nélkül, legalábbis ezekböl a kisméretű ételes műanyagokból. Persze ha van olyan nagy rekesz amibe a profik teszik akkor spaklival ki lehet szedni némi liszttel, csak hát ahhoz hely is kell a hűtőben.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
bmxbandita #1967 üzenetére
Kilehet, de csakk epp, hogy. En is kiszoktam
-
csƵ
addikt
válasz
bmxbandita #1962 üzenetére
Nagyon sok nüansz miatt tud elúszni a dolog. Szinte minden sütésnél van olyan, amire legközelebb figyelni kell.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
bmxbandita #1955 üzenetére
Jo lesz szerintem. En is igy csinaltam ugyan ezzel a liszttel. 65 fole ne vidd a vizet, azt nem szereti annyira ez a liszt.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
bmxbandita #1953 üzenetére
3-4-5g-ot tegyel bele.
en sosem merem, letorok egy zoldborso mennyiseget kb, es azt teszem bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest