- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Igen rájuk köszi. Figyelem akkor.
Most végre hagytam jól megkelni a kenyeret, jó puha, rugalmas is lett. lassan meglesz az alapverzióm. Kovászom is jó, van kettő is, egy már hűtős, egyet kint etetek.
Pizza lisztem most nagyi van, olaszétel oldalról fogok rendelni ha kifogy.
Lidl-ben vettem most paradicsom konzervet, szép hosszúkás húsos, pari volt benne jó édeskés ízzel. teljesen jó. Gombokért van amúgy, vettem párat.(229.-).Tökjó hogy át lett írva a topikcím
-
mgy
senior tag
Köszi! Stimmel mind, amit írtál, ilyesmi nálam is a menet!
Ami zavar (nálam) - és ez egy kicsit talán már ontopik is a kelt tészta miatt -, hogy fontos lenne pontos időket hőmérsékleteket tartani, hogy ismételhető legyen az eredmény (kéne egy-egy pid a konyhapult, a hűtő, a kamra hőmérsékletéhez)
Megyek, fájdalmamban csinálok holnapra pizzatésztát.
---
Igen, kovásszal készítem, már mindent azzal csinálok, még a bejglibe is az kerül.
Csináltam nyáron kovásszal fonott kalácsot. Hát, elmondhatatlanul szar lett.
Pedig igyekeztem nem savanyú kovászt készíteni, de így se adta. Kalácsra maradt az élesztő nálunk. -
mgy
senior tag
Szerintem "kábé mindegy" a hőmérséklet mindaddig, míg állandó. Nyilván együtt mozognak (ellentétes irányban) az idővel.
Viszont nagyon szép a kenyered, szépen megnyílt! Hogyan csinálod a bulk kelesztést, illetve a formázást, mennyit kel még formázás után? Akkor is a 30 fokot tartod?
Volt most pár hónap szünetem a kovászolásban, pár napja nyomtam restartot, tökre elfelejtettem mindent.
Az volt a bajom korábban, hogy a szépen nyíló cipóhoz, illetve a szép héjhoz a formázás után már hűtőben "kellett" keleszteni, de azt nagyon nehéz jól belőni a hűtőben lévő hőmérséklet túl nagy kilengései miatt. Ha meg csak a pulton tartom formázás után, nem lesz ilyen szép az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest