- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AIex
tag
Szia !
Attól függ,
Korábban sütöttél már pizzát, vagy most kezdesz ismerkedni a műfajjal ?
Ha most kezdesz el pizzát sütni, és bontogatod a szárnyaidat, akkor szerintem tökre megéri, nem nagy összeg, később pedig eltudod dönteni, hogy áldoznál egy acéllapra, vagy továbbmész a dedikált kemencék irányába.
-
|AP|
veterán
neki van YT csatornája is, otthoni sütős próbálkozásokkal is. Szerintem ő nagyjából bemutatja mi az a maximum amit az otthoni sütőből ki lehet hozni. Aztán el lehet dönteni megéri-e ennyit szenvedni, vagy inkább beruházni egy jobb sütőbe
Én azért ragadtam a beépített sütőnél, mert a konyha kicsi, nincs hely egy külön pizzasütőnek, terasz/kert meg nincs
Nekem csak az alap pizzavas van, meg egy hozzá kapott lapát, de a semminél ez is jobb.
Egy elektromos Cozze13-on gondolkodom, azt még talán be tudnám valahogy zsúfolni a konyhába. Tudom, hogy nem az igazi, de a beépített sütőhöz viszonyítva már ez is óriási előrelépés lenne. -
|AP|
veterán
nem tudom a Lidl pizzakő milyen, de otthoni sütőben talán egy pizzavassal többre mész.
Csodát nem tesz, de egy szintet emel azért a minőségen. Én, kb. egy óra hosszáig szoktam melegíteni max. hőmérsékleten, utána megy be a pizza lapátról, így az alja is elég jó lesz, de persze messze nem olyan, mint egy normális pizzasütőben/kemencében.
Az a 300fok meg még mindig jobb, mint a legtöbb átlagos sütő -
iatti
aktív tag
az enyémre lund van ráfestve, de ugyanaz.
féléve van meg, üvegtető szerintem nem rossz megoldás, belelátni hogy sül. egy-két helyen olvastam én is hogy nem záródik jól, de ez csak összerakási probléma lehet. egyszerű rajta igazítani. de ott van amit Zsolti mond teesa, az tutibb. én is azt vettem volna, ha megtudtam volna oldani a külföldi vásárlást.
-
iatti
aktív tag
spice diavola pro electric. most nézegetem youtubon, de ahogy olvasom a kommenteket, nem nagyon dicsérik. vannak még gyerekbetegségei. feljebb van a lívia 30-ért. szerintem az ariete is ugyan az, csak drágább. plusz a líviának megvan az az előnye, lehet picit forgatni a tányért a fülekkel, és nem kell megemelni a felső részt, nem szökik a meleg.
-
kozsy18
tag
Köszi
Igen, ez Vito 300k-s bigas receptje. A képen látható tésztája 2 napig kapott még a biga után hűtőzést, sütés előtt pedig egy jó órát kelesztettem a sütőben felkapcsolt lámpával.McNamara válaszában szereplő link alatti Pizza Zónás eljárásból átemeltem a kitámasztott sütőajtót (kicsit félve, hogy lecsorognak a tekerőkapcsolók a frontpanelről, de nem történt gond).
A tésztához sem keveréskor sem formázáskor nem adok olívát, nyújtást követően a szélét lehelltnyire megkencézem vele és a feltétre szoktam pár cseppet pöttyinteni.
yazoo1:
Én általában tökrekszem arra, minél kevésbé feldolgozott páncélos paradicsomot használjak ~ hámozott egéz; (Cirio, Mutti) ebbe szeletelek édes koktélt, kevés víz, olívaolaj, ha van friss bazsalikom, só, bors, cukor ízlés szerint és egy csöppet botmixerrel összedolgozom. Passatat, sűrítményt egyáltalán nem próbáltam. -
kozsy18
tag
Én vagom Alexet, nagyon jó, szórakoztató csatornája van, egy a youtuberek között még szerethetőek is nevezhető karaktere van (hátha nem lesz ebbol a kijelentésből hasonló beszélgetés, mint JH-rol a caféban
), a lelkesedése, kitartása és a mindenkori tématerület mélységeibe merülése becsülendő, noha parszor kacagva fogom a fejem egy-egy műszaki megoldásán, de ez is egyfajta szórakoztatás
A sutőmodja is tetszett, az eredmény tök szuper, de vannak fenntartásaim az így létrehozott szerkezet longevityjével (a cél itt is, hogy szórakoztató, látványos tartalom szülessék teljesült, nemúgy ha vett volna egy kulcsrakész célszerszámot). -
kozsy18
tag
Valóban brutál lágy lesz. Eddig nem volt problémám szakadással, szépen, egyenletesen nyúlt és volt tartása.
Korábban, nem ennél a receptnél szembesültem azzal, hogy a lapátra ragadt, míg megkentem és így szétnyitotta a közepét.
Próbáld még dagasztani, esetleg lisztet váltani, vagy ha nem ragaszkodsz a 65%-os hidratációhoz, engedd neki, hogy a gyurmazas során több lisztet vegyen fel. -
bbuffy
senior tag
Én a kályhástól vettem. Lapáttal volt 14. Fele annyi ha vágatsz. De akkor meg kezelni kell, széleit rendberakni, olajjal kiégetni, stb stb. Teljesen jó amúgy, 260 at tud a sütőm, egész jó hólyagos, ropogóst sütök vele. Ennek a masik fele bordás, rá tudod dobni a grillre, steak ezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest