-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
én lund márkájut használok.ezek kb. egyformák. ferrari,ariete stb...lassan egy éve nyomom a témát, időnként sikerül egy-egy pizza, de ez is csak elmegy kategória. hiába csinál nagy hőt, nem az igazi a hőelosztás. ha van zsuga effeovensre, kár gondolkodni. esetleg van ez a spice diavola pro, ami kb félár mint az effe. topikgazda beszámolóját várom róla. videók alapján jónak tűnik.
-
fradi81
veterán
Ez most csak C1 liszt volt. Öntött vas+sütőpapír, egyszerű villanysütő 250fok legfelül, aztán grillre állítva. Így írta valaki, csak rájöttem a grill be se kapcsol ilyenkor úgyhogy maradt alsó felsön. Kb 10 percig, az első még tovább. Akkor még próbálgatom a liszteket is.
-
|AP|
veterán
még az előzőhöz: úgy szoktam, hogy először csak a szósz megy rá, úgy sütöm ~3 percig, aztán feltétezem és megy vissza még 3 percre.
Ez még mindig nagyon sok idő egy rendes pizzakemencéhez képest, de sajnos ennél többet nem tudok kihozni a sütőből.
Szerintem 400 fok körül sokkal jobban nézne ki és könnyebb, ropogósabb lenne -
kr:sz
tag
Te használod? Láttam, hogy van professional verzió, de már az is szép árban. +lapát és ahogy láttam van már reflektor is 😄Árban már lehet kijönne egy Ariete. ( csak pici a konyha és rá kell jönnöm, hogy egy ilyen Ariete nem férne el)
Nápolyi csoportban rákeresve a vassra és a reflektorra van szép eredmény egy srácnál.
-
Madoc
veterán
Az igényeidnek megfelelőt vedd még ha drágább is. Én nem cserélem le az enyém semilyen másikra, vagy elektromosra. Imádom forgatni, játszani a tűzzel.. Nekem az elektromos az már túl "instant" érzés. Mindamellett hogy az süt a legszebben.
Nagyobb sem kellene mert egy 32-es pizza simán megsül benne. Olyan 120 pizzát nyomtam le vele ugy hogy mindig a vendégek előtt sütök.
-
IntelKiller7
veterán
Jo a Cozze, de egy ido utan ugyis veszel nagyobbat. Meg akkor is, ha nem fer el a konyhaban.
A 17-est neztem en is sokaig, bar a festek hiba es a rozsdasodas annyira nem tetszik. Aztan jott a Glowen Raptor. Egybol szerelem, februarban meg is erkezett. Imadom.Az Effeoven-t is nagyon szimpatikus, de nekem a nyilt langon valo sutes nagyobb elvezet jelenleg. Az, hogy bevetem, majd 1-1,5 perx mulva kiveszem annyira nem mozgat meg.
Talan majd egy jo par 1000 pizza utan, 40-50 eves koromban -
Madoc
veterán
A cozze 13 sem kicsi ám!És a teste ugyanaz mindnek csak a tüzelés más. Amugy a gázostól sem kell félni, annyi mintha a tűzhelyeden 3-4lyuk égne egyszerre. Én igaz kertes házban élek de télen a főzőlap tetejére teszem a cozze 13-at,pont ráfér. Teszteket viszont nemnagyon olvasni az elektromos változatról még. A sima sütőhöz képest bármit választassz óriási ugrás lesz. Viszont majd forgatnod kell, hacsak nem forgatósat veszel vagy az effeovent választod. (azok állítólag egyenletesen sütnek) A gázos cozze tud 480 fokot tutira a kövön mérve,jobban nem fűtöttem föl. 500 fokon semmit nem fogsz sütni, soha
. Amikor a kő közepe, (infra hőmérővel mérve) 450 fokos akkor szoktam elkezdeni sütni. Ez gázosnál olyan 20p felfűtési idő. 90mp egy pizza, míg nyujtom feltétezem a következőt addig melegszik ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest