Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Kézi dagasztás. Nem egy ördögtől való dolog. Én elejétől kezdve kézzel dagasztottam, ráadásul bigával dolgozom. Bár sem a direkt sem a poolish tésztát nem próbáltam, de azt olvastam a biga nehezebben dagasztható. Kb 2x15 perc. Nem nehéz. Nem akarok hitet téríteni, de van a youtubeon egy nagyon jó videó kézi dagasztáshoz, ami pontosan megmutatja mit, mennyit, hogyan meddig. Mióta feltette a videót a srác, úgy csinálom, és még kevesebb erőkifejtéssel lehet nagyon jó tésztát csinálni. Mindent elmond. Ennek ellenére én is tervezek egy kis 10literes dagasztót venni, de én 2 naponta dagasztok 1 kg lisztből vagy pizzát, vagy kenyeret vagy zsömlét. Ugyanezzel a technikával.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sz.zs.