Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy igazán nem emlékszem rá hogy ennyire hisztisek lettek volna a ramra a korábbi szériák.
Azaz talán a DDR3-nál volt ilyen Core2 és első gen i szériánál hogy válogatósak voltak az rémlik meg valami a feszekkel volt skylake ddr3-nál de igazából lapok megoldották. De SD/DDR1/2-nél ment minden alapból. DDR4-nél is simán.
Régieknél a 4db ram kezelése sem volt ennyire gáz. Azaz most DDR5 AMD-nél katasztrófálisan megy, pedig már pár éve piacon van. Az eléggé szerencsés hogy az X3D prociknál kevésbé számít a ram órajele így nincs nagy bukó.
Most már ugyan a cudimm azért javít a helyzeten de ennyi erővel Reg chippeket is le lehetne hozni desktopra aztán tonnaszám rakhatnánk ramokat büntetlenül. -
-
Graphics
Jómunkásember
Én már az 1TB-os SSD-ket is látom, hogy mennek felfelé.. Ahol tudom használom a kisebb maradékokat..
Már bánom, hogy volt olyan 512-esem, amit eladtam... Most meg ami olcsó, azonnal megveszik... Kéne a céges gépbe egy tárhely és egy backup SSD is.. Nem tudom ki bírom-e gazdálkodni

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi