- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Néhány éve speckó boltban ajánlottak Shure puskamikrofonkat, 200k volt a 2 db, de semmire nem lettek jók. Pontosabban mindenféle zörejt felhangosítottak, ill. hangszerekhez nagyon jó volt, de beszédhez egyáltalán nem. Nagyban függ a tértől, ahol használva lennének. Tehát olyan nem lesz, hogy ahová lerakjátok, ott fog frankón szólni. Szerintem. Nem véletlenül használnak színjátszóknál mikroportos megoldást, ha nem előre, profin telepített hangosításról van szó.
-
Flowtation
őstag
A helyzet az, hogy amit monitornak használok, az 2 db reflex mega hangfal egy castone erősítővel. Ezt szoktam úgy bekötni, hogy egyik oldala AUX1, a másik meg az AUX2, így van ugye kettő teljesen független monitor utam. Elvileg most kapok egy pár aktív hangfalat, ezeket kellene bekötnöm az AUX3-4-re persze függetlenül, de akkor ezek szerint ezzel a keverővel nem fog menni, csak post-fader-el. Kicsit nézegettem a keverőket, láttam olyat, hogy van 2-4 AUX SEND, és van mellette monitor out is. Ez utóbbi akkor mire van?
-
Flowtation
őstag
(#2053) Petyás
Köszi a választ!
Mit értesz ügyesség alatt?(#2054) fapaci
(#2055) Tamy
Nektek is köszi!
Ebben az esetben két db független monitorom lesz, ez oké, viszont jó lenne a 4 db és persze független, mert tavaly is ezzel küzdöttem, kellett volna a 4, 1 dobos, 1-1 bőgős és gitár, valamint az énekesnek. Egy AUX-ra hogyan köthetek többet? Úgy érted, hogy AUX1 vezérel 1 pár monitort, illetve az AUX2 a másik párt? Ha 4 függetlent szeretnék egészen egyszerűen olyan keverő kell ami ezt tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest