- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
válasz
PlayMax #1244 üzenetére
Bocsánat, ezt most nem annyira értem!
Az USB-s mikrofon magában hordozza az AD konvertert, és az interface-t is, ami azt jelenti, hogy be van építve a "hangkártya".
Én épp 7-et használok, de kipróbáltam a 8-at is, és semmi különbséget nem tapasztalok hangminősség szempontjából.
Én magam részéről megőrülök, ha hangja van a gépnek, szóval a dupla ventis témába már nem is tudok beleszólni. Viszont elárasztották a piacot ASIO hajtányos USB-s, FW-es hangeszközök. -
válasz
PlayMax #1244 üzenetére
Összeszedem, amit mondani szeretnél, mert ez alapján más sem fog tudni segíteni. (Ha egyáltalán válaszol itt még valaki rajtam kívül néha néha.)
Szóval a problémád, hogy van két gép, az egyiken windows xp fut, és van benne valami ősöreg SB Live hangkártya, és van egy másik gép, amiben csak alaplapi hangkártya van, és windows 7 fut rajta. Azt tapasztaltad, hogy az XP-s, diszkrét hangkártyás gépben nagyobb hangerővel, és általában jobb minőségben tudsz felvenni ugyanazzal a darab USB csatlakozós mikrofonnal, mint az alaplapi hangkártyás géppel. Ezért azt gondolod, hogy vagy a hangkártya, vagy az XP okozza a különbséget a felvételi minőségben. Erre szeretnél segítséget kérni, hogy mit tegyél.
Hogy ne befolyásoljak másokat, nem válaszolok most itt erre a kérdésre (megtettem másik topikban), hogy mástól is megkapd a választ és nyugodtan aludj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest