Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
Új hozzászólás Aktív témák
-
satosan112
csendes tag
A legfőbb célom az egésszel, hogy amit a gépről hallgatok zene, film, játék, azokhoz a hangokhoz a fejhallgatóra tudjak EQ-t használni. A mikrofont leginkább csak voice chat-re használom játék közben, ezért abból nem is nagyon jó minőségűt tervezek venni és külön hangkártyát sem vennék miatta.
Lehet fölösleges ennyi miatt egy ~50ezres zenekari keverőt megvenni, de évek óta (mióta melóban néha találkozok ennél nagyobb Behringer keverővel) rendszeresen elgondolkozok rajta, hogy milyen jó lenne. Aztán max ha mégsem jó, akkor majd eladom.
Így már azt is értem, hogy az USB mire is jó pontosan a keverőn. Abban, hogy a késés mennyire zavarna engem nem vagyok biztos.@belaur Most a zenékhez szoftveresen szoktam állítgatni hangszíneket, de nekem sokkal kényelmesebb lenne, hogy itt van mellettem az asztalon a keverő és azt tekergetem, nem pedig a gépen kellene a szoftvert megnyitni és ott állítgatni. Ennek ellenére még utána nézek majd, hogy mit is tudnék csinálni egy USBs hangkártyával, mert az még nem jutott eszembe.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- BestBuy topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- TUF A17 FA707RM 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest