Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• satosan112

csendes tag

válasz Petyás #2245 üzenetére

A legfőbb célom az egésszel, hogy amit a gépről hallgatok zene, film, játék, azokhoz a hangokhoz a fejhallgatóra tudjak EQ-t használni. A mikrofont leginkább csak voice chat-re használom játék közben, ezért abból nem is nagyon jó minőségűt tervezek venni és külön hangkártyát sem vennék miatta.
    Lehet fölösleges ennyi miatt egy ~50ezres zenekari keverőt megvenni, de évek óta (mióta melóban néha találkozok ennél nagyobb Behringer keverővel) rendszeresen elgondolkozok rajta, hogy milyen jó lenne. Aztán max ha mégsem jó, akkor majd eladom. :D
    Így már azt is értem, hogy az USB mire is jó pontosan a keverőn. Abban, hogy a késés mennyire zavarna engem nem vagyok biztos.

@belaur Most a zenékhez szoftveresen szoktam állítgatni hangszíneket, de nekem sokkal kényelmesebb lenne, hogy itt van mellettem az asztalon a keverő és azt tekergetem, nem pedig a gépen kellene a szoftvert megnyitni és ott állítgatni. Ennek ellenére még utána nézek majd, hogy mit is tudnék csinálni egy USBs hangkártyával, mert az még nem jutott eszembe.

Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák