- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
satosan112
csendes tag
A legfőbb célom az egésszel, hogy amit a gépről hallgatok zene, film, játék, azokhoz a hangokhoz a fejhallgatóra tudjak EQ-t használni. A mikrofont leginkább csak voice chat-re használom játék közben, ezért abból nem is nagyon jó minőségűt tervezek venni és külön hangkártyát sem vennék miatta.
Lehet fölösleges ennyi miatt egy ~50ezres zenekari keverőt megvenni, de évek óta (mióta melóban néha találkozok ennél nagyobb Behringer keverővel) rendszeresen elgondolkozok rajta, hogy milyen jó lenne. Aztán max ha mégsem jó, akkor majd eladom.
Így már azt is értem, hogy az USB mire is jó pontosan a keverőn. Abban, hogy a késés mennyire zavarna engem nem vagyok biztos.@belaur Most a zenékhez szoftveresen szoktam állítgatni hangszíneket, de nekem sokkal kényelmesebb lenne, hogy itt van mellettem az asztalon a keverő és azt tekergetem, nem pedig a gépen kellene a szoftvert megnyitni és ott állítgatni. Ennek ellenére még utána nézek majd, hogy mit is tudnék csinálni egy USBs hangkártyával, mert az még nem jutott eszembe.
Köszönöm a segítséget.
-
satosan112
csendes tag
Üdv!
Keverőt keresek PC-hez személyes használatra és ezt sikerült eddig kitalálni:
https://i.imgur.com/8knNJQs.pngA cél az lenne, hogy:
-a PC-re szoftverekbe(pl discord, skype, audacity) bemenjen hang a mikrofonról EQ szabályzással és effektekkel
-a PC-re szoftverekbe (pl discord, skype, audacity) ÉS+VAGY (helyzettől függően) a fejhallgatóra menjen a hang a telefonról vagy egyéb külső lejátszóról EQ szabályzással és effektekkel
-a fejhallgatóra menjen a hang PC kimenetből EQ szabályzással és effektekkelMinimális a hozzáértésem a keverőkhöz, fölöslegesen nagynak tűnik nekem ez a keverő, de másikat nem találtam, ahol a stereo csatornákhoz is van EQ. Az effekt igazából nem is annyira fontos, inkább az lenne a lényeg, hogy hangszíneket tudjam állítgatni.
Illetve fogalmam sincs, hogy az USB része mi módon működik a keverőnek, lehet azzal is meg tudnám oldani az egészet egyszerűbben?Szóval a kérdés, hogy a céljaim megvalósítására van-e jobb (olcsóbb, egyszerűbb, kisebb) keverő ennél, illetve van-e okosabb megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest