Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
válasz
PapaMaci
üzenetére
Ők JBL VerTec Line Array elemek, és belőlük összerakot apró torony.
Jellemzően igen jól irányítható, közép hatótávú, nagy hangnyomású, lineáris, 3 utas dobozok. Asszem olyan 1200W-tól. Kimondottan riggelésre találták ki őket. Így első ''sorok'' és a távolabb lévő hallgatók gyakorlatilag ugyan azt halják, nem csúszik szét a hang spektruma. Ehhez mondjuk igen jól be kell állítani, hogy a legfelső ill. legalsó hány fokban dőljön, mennyi legyen, stb... Elég precízen be lehet állítani és kell is mert eléggé irányított ládák.
Én még nem mentem velük sehova, de sokat hallotam felőlük. Talán érdemesebb rákeresni az egész line array elvre... ( én is ezt fogom tenni)
pl.: Bővebben: link
Már linkeltem: na ez egy szééép kicsi line array összeállítás, lent szubokkal megtámogatva
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest