- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
shalafi66 #218 üzenetére
Az a baj az MNC-vel, hogy nem tud olyan olcsó lenni, amennyire rossz.
Nem mondtam, hogy nem rossz. Félreértettél. Olcsó húsnak híg a leve. Most rá esett a választás. 30cm-es kellett, mert kint is szeretném használni nyaranta. 25cm-es is jó lett volna, de abból meg nem volt a boltban, csak egy darab, és az is kevlár kivitelű, ami nem volt szimpatikus. Volt már olyanom is.
A lényeg, lehet ebből jó kis döngetős hangfalat készíteni vagy sem? A teljesítménye nagyjából 80W körül van, nem túlzásba véve a basszust.
A másik topic-ban említett erősítő kraftját 70-80%-ban torzítás mentesen elbírja enyhe túlvezérléssel (számítógépről üzemel, ahol picit túl is volt ekvalizálva a zene). Tehát így már mondhatjuk a max kakaót. Ez nekem elég is lenne.(#219) nuendo de hogy hiszem el.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
shalafi66 #214 üzenetére
Az érzékenységről: az MNC hszekre írt paraméterek továbbra sem vehetők készpénznek, többnyire elég messze vannak a valóságtól.
A lényeg, hogy nem sokban tér el egy 70/110W-os videoton hangfalba illő 25cm-es videoton hangszóró érzékenységétől egy 25cm-es Eclipse 1. Én egy napot ezzel töltöttem el. Kivettem a dobozból az MNC, és beletettem a vidit. Aztán vissza. Nem tudtam dűlőre jutni melyiket hagyjam benne. aztán úgy döntöttem az MNC marad, mert jobban bírta a terhelést. Ennyi.
Tudom hogy az MNC a leggagyibb márka. A SAL-al lehet egy szinten. De azért picit túl van szerintem hájpolva az, hogy szar. szar, persze hogy szar. Voltak már jobb hangszóróim, meg hangfalaim is. Garry (hangfal, 300W-os, 76000HUF volt darabja), Pioneer (autóban), Sony, kis hangfalam, meg egy csomó Videoton, Orion, még Sanyo is. Az biztos, hogy a Garry, és a pioneer az csúcs volt. A Garry-nek adtam 10W-ot, és szét akart esni a kocsma, ahol buliztunk, a Pioneer, meg nah. Jók voltak. Sajnos ez már régen volt. Nincs píz, ennyiből kell gazdáélkodni. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
shalafi66 #212 üzenetére
Megnéztem most amit mondtál. Nem tudom. Próbára nagyjából egy erős 80-90W-ot bír a hangszóró, egy összetákolt dobozban.
Ami ott szóba jöhetett volna: [link]
92db érzékenység ennél is meg van. Impegrált papír, habszél az dettó. Persze tudom hogy ezen kívül még 1000 paraméter beleszól egy hangszóró minőségébe.
Egyébként favorizálom a videotont, mert volt már belőle egy jó pár. Legutóbb egy 25cm-es mély közepem. Egyszerre használtam egy 25cm-es M.N.C Eclipse 1-el 301 10-el. Az Eclips jobb volt tőle terhelhetőségben, és a hangtartomány is vonzóbb volt számomra. "sub"-osabb a mélye, ha lehet ezt így mondani.
Ezzel a mostani hangszóróval már vegyesek az érzelmeim. Nem tűnik valami strapabírónak így első ránézésre. A hozzá készítendő dobozzal kell nagyot alkotnom ezt már tudom. Az érzékenysége nekem eddig tetszik. nem kell az egekig tolni a potmétert, ahhoz elkezdjenek járni. Úgy ahogy hangot is ad ki közben (SAL hasonló kategóriájú hangszóróihoz képest).Otthoni célra vettem, házibulikra, néha döngetésre. Szülinapok, grillezések, kerti bográcsozások kellékeinek, egy eléggé erős HIFI erősítő (2x100W) társaságában.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv!
A múlt héten vettem két hangszórót.
A véleményeteket szeretném kikérni, vagy a tapasztalatotokat.
Azért nem hamarabb kérdeztem, mert úgy sem volt rá több pénzem. A hangszóró darabja 6100HUF volt.Róla lenne szó. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest