Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
shalafi66
üzenetére
Megnéztem most amit mondtál. Nem tudom. Próbára nagyjából egy erős 80-90W-ot bír a hangszóró, egy összetákolt dobozban.
Ami ott szóba jöhetett volna: [link]
92db érzékenység ennél is meg van. Impegrált papír, habszél az dettó. Persze tudom hogy ezen kívül még 1000 paraméter beleszól egy hangszóró minőségébe.
Egyébként favorizálom a videotont, mert volt már belőle egy jó pár. Legutóbb egy 25cm-es mély közepem. Egyszerre használtam egy 25cm-es M.N.C Eclipse 1-el 301 10-el. Az Eclips jobb volt tőle terhelhetőségben, és a hangtartomány is vonzóbb volt számomra. "sub"-osabb a mélye, ha lehet ezt így mondani.
Ezzel a mostani hangszóróval már vegyesek az érzelmeim. Nem tűnik valami strapabírónak így első ránézésre. A hozzá készítendő dobozzal kell nagyot alkotnom ezt már tudom. Az érzékenysége nekem eddig tetszik. nem kell az egekig tolni a potmétert, ahhoz elkezdjenek járni. Úgy ahogy hangot is ad ki közben (SAL hasonló kategóriájú hangszóróihoz képest).
Otthoni célra vettem, házibulikra, néha döngetésre. Szülinapok, grillezések, kerti bográcsozások kellékeinek, egy eléggé erős HIFI erősítő (2x100W) társaságában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest