Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Pogacsa36
csendes tag
Üdv!
A következő problémám akadt. Alaplapom egy nVidia chipes Asus A7N8X-E deluxe, az alaplapi (elvileg 5.1-es) hangkarit használom (Soundstorm kezelő). Csak normál sztereóban használom, tehát csak a zöld kimenetre csatlakozik fejhallgató. Korábban (emlékeim szerint) normálisan működött, de nemrégiben lejátszottam a gépen egy rmvb (ha jól emlékszem) kiterjesztésű videófájlt, elvileg vmi Real Playeres szutyok. Annál jelentkezett először, hogy egészen furcsa hangokat ad ki a hangkari. Mintha egy csatornát visszafelé játszana le. Nagyon nehéz körülírni, hogy milyen hangzást is produkál. De ettől kezdve minden médiafájlnál (avi, mpg, mp3) ugyanezt a dolgot produkálja. Kínomban csináltam egy full sikát és feltelepítettem mindent újra, de a probléma megmaradt. Aztán játszani kezdtem a Soundstorm vezérlővel. Ekkor érdekes dolog történt. Ugye a hátsó, a center és a sub csatornák 0 hangszinten voltak, csak a normál elülső 2 csatorna hangereje volt feltolva. Amint az egyik csatornát elhallkítottam, rendbejött a hang, persze csak monoban. És bármelyiket is hallkítom el, jó lesz a hang. Mintha a két csatorna egymást vágná tönkre. Ez vajon mitől lehet? Találkozott már vki ilyesmivel?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest