- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
Egy fiatalkori történetet megosztanék ami most eszembe jutott. Volt egy osztálytársam általánosban, aki nagy csajozós volt, buktak rá a csajok. Bármilyen hülyeséget elhittek neki, szinte "itták a szavait". Nem értettem a dolgot, és megkérdeztem több lányt, köztük a nővéremet is, hogy mégis mi tetszik annyira a lányoknak a Roland-on. A válasz: hát mert annyira jóképű... Érted: Nem erős, nem is okos, jóképű! Basszuskulcs, lehengerlő indoklás, ezzel még vitatkozni sem lehet. Egyszer az utca végi focipályán játszottunk, arra sétált két lány. Roli persze odament hozzájuk, szóba elegyedtek, és az egyikükkel megbeszéltek egy randit! (Gyorsan ment mi?) Na akkor már tőle is megkérdeztem: Figyelj, mégis milyen dumával mentél oda a lányokhoz? A válasza: "Sétálgatunk, sétálgatunk?". Na nekem, ez tuti, hogy nem működött volna. Már ott elakadt volna a dolog, hogy nem tudtam volna ugyanezt teljesen magabiztosan előadni úgy, hogy fel sem merül bennem a kudarc lehetősége.
Nnna... szóval ez az IQ dolog már akkor elkezdődhetett. (Ez amúgy kb. 40 éves történet)
-
kriszpontaz
veterán
Az általános elhülyülés sajnos tényleg generációs trend lett.... Teljesen igaz amit példának felhoztál, amellett hogy a digitális világba és eszközök között nőnek fel, a probléma megoldó képességük a béka segge alatt van mínusz 2-vel, de még utána sem tudnak keresni mert az információ szűrés sem megy. Természetesen ha nem kapja meg a megoldást azonnal akkor meg meg a dühöngés meg a hiszti.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Copilot for Gaming segítőtársként szolgálhatna a játékok végigjátszásában.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest