- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz WayneGace #13 üzenetére
Nem tudom mi ez a megvásárlás fétis, youtuberól hallottál már? Azért van tele mindenféle review-val, gameplay videóval hogy ne kelljen a pénzed kidobni olyasmire amit utólag megbánnál. Nekem annyi elég is volt belőle. A D2 azért volt jó, mert valamennyire előrelépés volt az 1-hez képest, de azóta semmi ilyet nem tapasztalok. A 3-at megvettem, rögtön CE-ben (tessék, megvásárlás fétis kielégítve!), aztán 15 perc alatt meguntam. A 4-re már nem szántam pénzt, előbb lássuk mit tud. Annyit nem hogy kinyíljon a buksza. Az hogy más nevük van az ellenfeleknek, meg kicsit más bokrok állnak a háttérben, az kevés. De ezt elmondtam anno is, szerintem ez is érthető volt.
-
Gothmog
senior tag
Én játszottam az összes Diablóval (mindegyikkel a megjelenése évétől, kivéve az első részt, mert az 1997-ben lett meg, de ugye '96-os), és a D4 nálam messze-messze a leggyengébb darabja a sorozatnak (tisztességes iparosmunka, de semmi több... ami egy diablótól az én szememben édeskevés), miközben például a D2 Resurrected elé bármikor le tudok ülni, ugyanúgy elvarázsol a hangulata, mint a D2 a maga idejében.
Bár ez nyilván az én szubjektív véleményem. Attól, hogy más nem így gondolja, nem lesz az illető gyagya a szememben. (És bízom benne, hogy ez kölcsönös. )
Endure. In enduring, grow strong.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HP notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok