Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Novemberre halasztották a Mirthwood megjelenését
gp Eredetileg ezen a héten érkezett volna a teljes kiadás, de további időre van szüksége a készítőknek.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Szezonkezdésre sokan visszatérnek mindig.
Mondjuk én az elsőt se fejeztem be, de ha szétnézek csak az ismerőseim körébe, mindegyik úgy várja az új szezonokat mint a messiást..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
WayneGace
őstag
válasz Dr. Akula #12 üzenetére
Ki mondta, hogy nem lehet vélemyéned?
Leírtam szerintem világosan: "D4 topicban már szerintem kínos volt, hogy folyamatosan ahhoz tért vissza, hogy D2 mennyivel jobb volt, miközben maga is elismerte, hogy nem vette meg és nem játszott a D4-el."Szerintem érthető.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr. Akula #12 üzenetére
Akkor mégis volt/van, mert szerintem a LOD-al teljesedett ki a D2
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Daelion
őstag
válasz Dr. Akula #18 üzenetére
Jah hasonlítsuk össze egy új játékkal '4 hónapos cikk' amit persze egyből felkaptak a streamerek és ment a hype.
Az persze nem gond, hogy Last Epochank is durván bezuhant a játékos száma amíg nem jött most az új patch meg season. 'ez kb minden Season alapú játékra igaz tehát abba sem kötnék bele ez miatt csak megjegyzem'
Ja és igen én is megvettem Last Epochot és amúgy tetszik is de attól még D3-4-el is játszok amikor megjön a kedvem mert nem szoktam 1 játéknál leragadni meg genren belül sem.Én ARPG-t szeretem mint genre tehát eleve úgy indultam neki, hogy az alapok tetszenek D3-ba meg hát 7+ év D2 után már vágytam is valami másra szal milyen finomfőzelékről beszélsz nem vakon ugrottam bele a játékba..
Illetve nem erőltettem én magamra semmit, időnként szoktam szünetet tartani mert variety játékos is vagyok amikor nem csak ARPG-t játszom és így nem égek ki belőle. 'erre pont tökéletesek a Seasonok amikor megjön a kedvem visszaugrok amíg megcsinálom amit akartam'D2-t meg simán lehetett soloban is játszani, én is évekig csak ott játszottam mert akkoriban még netünk sem volt és több karim is volt amivel Hellen farmoltam de 1.10 után is Bneten sem kellett fullos gear, hogy tudjál soloban érvényesülni.
Resurrected-be meg már megoldották ezt a Sunder charmokkal szal már mind 1 is.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz Dr. Akula #21 üzenetére
Amúgy meg felesleges számokkal dobálózni mert D4 hivatalos adatok minden platformról összesen nincsenek.
Amit találsz per pill 5000 az a Steamre vonatkozik csak, nekem sem ott van meg a játék tehát az a adat szerint én nem is játszottam még vele. 'azóta már gamepasson is fent van ugye + konzolokon is van'
Ja és jelenleg Season végefele van már a legtöbben elérték amit akartak vagy max alt karikkal szórakoznak. 'én is letettem S5-ig már de 2 karit azért elvittem 100-ig meg valamennyire összeraktam a geart/buildet rajtuk'D3-at meg tudtad volna spórolni magadnak amúgy mert nem 1x adtak lehetőséget, hogy kipróbáld a Skeleton King-ig a játékot a megjelenés előtt tehát neked elég lett volna.
D4-ben is adott volt a lehetőség erre a megjelenés előtt, most meg Game Passon nagyon olcsón meg lehet úszni ha csak 1x végigjátszásra kell.Lvl 75 meg kb semmit sem jelent már D2-ben sőt régen sem addig nem is szabadna gondot okoznia kb semminek hacsak nem valami atom gyenge buildet játszol össze vissza skillekkel/statokkal. 'Ladder kezdés után friss karival pár nap után már lehet Hellen farmolni jó helyeket pl egy Blizzard Sorcival illetve a Charmot is'
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6/i5-G4/8GB/128SSD/Dedikált/Magyar)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen