Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tasker
-
Mobilarena
Komplett leírások a topik összefoglalóban. A warez itt is tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
Az ONI a háttérben kevert már a Covenant szeparatisták (vagy mi most a nevük) ellen is , akár az is lehet az indok. Az új Halo amúgy Halsey sikertelen levadászása után fog játszódni biztosan? Mennyi rész van még a képregényből vissza?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"más: A Halo 5 akkor egy fordított 2 lesz, csak itt nem John/Thel 'Vadamee hanem Locke/John sorrend lesz?"
Kb, de azt még mindig nem tudni hogy milyen parancsot utasított vissza John, amiért ráküldték Locke-ot. Plusz H2-ben végül Arbiter a társunk lett, Agent Locke-al nem tudni mi a helyzet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
br.rak
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #90 üzenetére
No igen, korábban én is csak ámultam a Forerunner-Emberiség háború témáján. Erre meg ugye rátette egy jó nagy lapáttal a témához illő Terminal videó.
-
br.rak
őstag
Lehet, hogy sokaknak kicsit fura volt a váltás, de pl az Arrival vagy a To Galaxy igazán jó sikerült darabok.
más: A Halo 5 akkor egy fordított 2 lesz, csak itt nem John/Thel 'Vadamee hanem Locke/John sorrend lesz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tény hogy más, de nekem nagyon bejön. Remélem 343i-nek van annyi esze hogy most a szabadúszó O'Donel-t felveszik majd.:
(#87) Blyan
Nem akarom megváltozatni, inkább kibővíteném. Vegyesen jöhetnének a régi taktusok( alap Halo theme egy pár másodpercre hallható Halo 4-ben, ez nagyon kevés szerintem)
-
Blyan
félisten
válasz
Döglött Róka #84 üzenetére
A Reach zenéjét nagyon szeretem, de igaz ez a többire is, a Reach, 1,2,3,ODST-t vagy 100x végighallgattam (bkv-zok, szóval majd minden utazásom során valamelyik Halot hallgatom 90%-ban), de 4-gyel még barátkoznom kell. Egyszerűen annyira nem ragadott meg, mint azok.
Azt ugye tudod, hogy a 4 zenéjét nem O'Donnel csinálta?
Viszont maga a játék és a történetvezetés nagyon ott van. Nagyott gurítottak a 343-as srácok.
-
Döglött Róka
veterán
Nekem nagyon bejonnek a zenei, frissult a hangulat tole. Amolyan uj kezdetet ad. A 117-et vagy a To The Galaxy-t hallgasd meg kulon de a Solace is egy remek track. De pl a 3. misszio amikor a forerunnerekkel talalkozol a kopar sziklakon na ott valami hihetetlen jol adja a foldontuli ismeretlen hangulatot a zene. Bejon a modernebb hangszereles. O'Donnel nem kicsit midi-jellegure vette a dolgot.
De ugyanilyen frenetikus volt anno a Tip of the Spear Reachben.
-
Blyan
félisten
Amugy rajottem, egyetlen hibája van a Halo 4-nek, hogy a zenéje nem annyira jo, mint az O'Donnel félék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo: The Master Chief Collection hivatalos ára Magyarországon: 20.000ft. Előrendelőknek 18 ezer. Az előrendelők ingame DLC-ket kapnak majd hozzá, Collectors edition egyelőre nem várható.
-
br.rak
őstag
Még pár hónap és ha az MS tovább pánikol, a Kinect mentes lesz 250-275Euro is
-
oriic
HÁZIGAZDA
170font, kb 68 ezer ft. Rossz hír: elfogyott az összes.
-
Blyan
félisten
válasz
#18946816 #70 üzenetére
Nekem az 1 3 4 és a furcsa módon a hangulata miatt a ODST a kedvencem.
A 2-öt sajnos anno csak Warez miki módban tudtam kijátszani (de mocskosul felszabták az agyam akkor az Only Vista dologgal), szóval én ezért várom nagyon a MMC-t.
Anno nem volt lehetőségem multizni, amikor meg volt nem találtam senkit aki még játszotta volna, már meg már örülök, ha a offline lövöldére jut néha időm.
-
törölt tag
Ne is mondd. Én 2004-ben kezdtem a Classic Xbox-on és járt hozzá a Combat Evolved. A kampánnyal toltam 2 évig, majd PC-re letöltöttem a Halo Trial-t (ugyebár ez volt a demo neve). Abban multiztam az egyetlen egy pályán, a Blood Gulch-on. Majd Ismerősöm mutatta, hogy van a Halo Csutom Edition és minden pálya benne van. Kész orgia volt:-) Aztán még máig azzal játszok néha-néha PC-n, de a jó öreg Joy-omat nem hanyagolom ezen a platformon sem
Bennem a Halo 1 és a Halo 3 hagyta a két legnagyobb nyomott és emiatt is várom a MMC-t, mert felüdülés lesz játszani újra e játékokkal dedikált szerevereken és 60FPS-sel..:-)
-
Blyan
félisten
válasz
#18946816 #67 üzenetére
Bakker, évekig kerestem a lehetőséget erre anno CE alatt.
De PC-n sosem találtam szervert ahol játszottak volna...Amúgy durva belegondolni, hogy már 12-13 éve rajongok töretlenül ezért az egészért.
Mármint a Halo sztoriért. Nagyon telik az idő.
Sosem volt 1st gen boxom, szóval amikor végre megjelent PC-re a játék nagy királyság volt. 100x végigjátszottam. A demot vagy 1000x (csal a Silent Cartographer pálya fele volt benne).
-
törölt tag
Ha valakit érdekelne egy kis Halo 1-es bajnokság akkor ajánlom a figyelmébe azt a cikket: http://halocommunity.hu/2014/08/halo-community-free-for-all-bajnoksag/
Szerintetek van értelme Xbox-ra szervezni bajnokságot? SAjnos most nincsen boxom és nem tudom mekkora igény lenne rá.:/
-
törölt tag
Igen, az külön egy élmény volt. Néha még most is "kiakadnak", hogy mi az, hogy én joy-jal játszok és jobb vagyok
De hát ilyen ez az FPS szakma:-)
MÁS:
Evil FX Designs Incredibly Realistic Halo 4 Didact Costume -
törölt tag
Sziasztok!
Először is örülök, hogy itt vagyok ebben a fórumban^^
Másodszor meg engedjétek meg, hogy bemutassam nektek az elmúlt percekben készen lett videómat. Egy Halo Combat Evolved-es Montage videó és talán amit érdemes megemlíteni, hogy Xbox360 Controler-rel próbáltam aprítani a PC-s népet! Remélem tetszeni fog a videó és várom a véleményeiteket róla!CAME BACK (2014Tage) - A Halo CE Montage - Kadem
Kadem
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Blyan
félisten
A Halo 4 spartan ops-nak lesz újabb évada, vagy az ennyi volt?
-
br.rak
őstag
Sose lehet tudni. Mondjuk csak a Halo miatt nem vennék ONE-t (max kölcsönkérem egy kis időre
)
Az Office-t is megcsinálták iOS-re is, úgy vannak vele hogy plusz bevétel, az meg jó)
Amúgy meg XP: Igen 4giga ramig bőven jó, nyilván a dx9 kicsit már behatátolja a játékokat, de nekem még megfelel.
szerk: jaj anyám azok a kommentek a cikk alatt...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dehogyis, van Steam-en is.
-
br.rak
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos lett topicösszefoglalónk, meg jobbra fennt téma tudnivalók.
Remélem tetszik nektek, természetesen még jó sok anyaggal bővítve lesz. Mozgóanyagok, képregények, könyvek leírásai.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #40 üzenetére
Az nálam is megdöbbentő volt.
Más:
Tuan kiadóval beszéltem, a következő magyar könyv a Halo: Ghost of Onyx augusztus közepére csúszik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #38 üzenetére
Lehet mi is belebolondulnánk annyi dologba amit ő átélt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #36 üzenetére
Annyira.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #34 üzenetére
Igen erről volt is szó.
-
br.rak
őstag
Érdekes volt
kicsit off: Érdekes lenne Chief-et elképzelni párban egy Cabal/Legion szintű AI-val párban pl az ONI ellen
-
oriic
HÁZIGAZDA
OK Halo fanok azonnal nézzék meg az Escalation képregény 8. részét. Chief-ről szól, a Halo 4 direkt folytatása. (régi ismerősökkel)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #24 üzenetére
Sokat játszok azt.
Király cucc.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #22 üzenetére
SWAT-ra gondolsz? Van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #20 üzenetére
Nekem jobban tetszik a 4 mint a Reach.
-
Döglött Róka
veterán
Vegre egy Halo topic!
Gyors kerdes: Multi - Reach vagy 4? Velemenyekre lennek kivancsi, sokan huzzak a szajukat a 4 multija miatt pedig szerintem nagyon jot tett a tempo emelese.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van amelyik a játék történetét meséli el( 2. könyv pl) de többnyire mellékszálak, és a játék világát bővítik ki. (kapcsolatok persze akadnak a könyve között) Amint lesz időm frissíteni az első hsz-t, lesz majd egy rövid leírás az összes könyvről.
(#6) MasterMark
Köszi, valóban jobb lesz majd így.
-
ldave
félisten
Amúgy a Halo könyvek és ilyesmik a játékok történetét is elmesélik, vagy inkább mellékszálak? Meg minőségre milyenek? A Diablo könyvekhez volt szerencsém, nem igazán jött be, nagyon ponyva volt.
-
MasterMark
titán
Javaslat: a Trailer - Játékmenet videó legyen közvetlen a kép alatt szerintem.
-
MasterMark
titán
Remek.
-
Blyan
félisten
Zsír!
Ment a kedvencek közé. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem sem, de sok más embernek igen.
NEWS:
Szóval színesbőrű lesz Agent Lock, az új Spartan katona. Érdekes.
-
ldave
félisten
Hát én csak az első résszel játszottam, PC-n. És nem volt bajom a Library pályával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Hyundai, Kia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest