Hirdetés

Aktív témák

• Den

veterán

válasz keopsz #431 üzenetére

A sajtóklubnak nem is a valóságtartalmáról beszéltem, hanem a '' hangulatáról''. Hátborzongató számomra az az elvakult gyűlölet ami ezekből az emberekből árad. Persze sok igazat mondanak, de saját gyűlöletük rabjai, objektívnak semmiképp nem mondhatók. Hogy bűntetőjogilag minősíthető-e nem számít, én veszélyesnek tartom az ennyire gyűlölködő embereket, akkor is ha történetesen olyat is mondanak amivel egyetértek. Kovács lászló jó ideig szimpatikus volt, de teljesen elborult a választások előtt, azóta mint akit felhúztak, csak mondja, mondja, a rossz időért is a fidesz okolja, úgyhogy már őt sem veszem komolyan, és örülnék ha eltűnne a sűlyesztőben.

A tasnádi bencsik (?) vita aztán a magyarországi televíziózás legallja volt. Egy köztörvényes bűnözőt odaengedni a kamera elé hogy ossza az észt főműsoridőben... :(

A napkeltét azért néztem anno, mert meghívott vendégek vannak, akik maguk mondják el az eseményeket. Általában igyekeznek mindkét félt megszólaltatni, szal a leghitelesebbnek ezt tartom, bár a műsorvezetők efogultak, nekem viszont megvan az a képességem hogy az elhanzottakból saját véleményt alkossak, függetlenül attól hogy a műsorvezető mit mond.

Szerintem van jobbos sajtó klub, a jobbközép című műsor, ami sokkal jobb a jobboldalnak is. Szvsz ha anno ez van a lovas féle helyett, lehet hogy a jobboldal nyer a választásokon. Sok embert riasztott az a hangnem, különösen hogy ezek az emberek orbán tanácsadói voltak. Ha megmarad ez a stílus, és a jobboldali politika is ebbe az irányba megy, szerintem nem lesz nehéz leváltani a mostani koalíciót.

Aktív témák