Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android szakmai topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
Den
veterán
A sajtóklubnak nem is a valóságtartalmáról beszéltem, hanem a '' hangulatáról''. Hátborzongató számomra az az elvakult gyűlölet ami ezekből az emberekből árad. Persze sok igazat mondanak, de saját gyűlöletük rabjai, objektívnak semmiképp nem mondhatók. Hogy bűntetőjogilag minősíthető-e nem számít, én veszélyesnek tartom az ennyire gyűlölködő embereket, akkor is ha történetesen olyat is mondanak amivel egyetértek. Kovács lászló jó ideig szimpatikus volt, de teljesen elborult a választások előtt, azóta mint akit felhúztak, csak mondja, mondja, a rossz időért is a fidesz okolja, úgyhogy már őt sem veszem komolyan, és örülnék ha eltűnne a sűlyesztőben.
A tasnádi bencsik (?) vita aztán a magyarországi televíziózás legallja volt. Egy köztörvényes bűnözőt odaengedni a kamera elé hogy ossza az észt főműsoridőben... :(
A napkeltét azért néztem anno, mert meghívott vendégek vannak, akik maguk mondják el az eseményeket. Általában igyekeznek mindkét félt megszólaltatni, szal a leghitelesebbnek ezt tartom, bár a műsorvezetők efogultak, nekem viszont megvan az a képességem hogy az elhanzottakból saját véleményt alkossak, függetlenül attól hogy a műsorvezető mit mond.
Szerintem van jobbos sajtó klub, a jobbközép című műsor, ami sokkal jobb a jobboldalnak is. Szvsz ha anno ez van a lovas féle helyett, lehet hogy a jobboldal nyer a választásokon. Sok embert riasztott az a hangnem, különösen hogy ezek az emberek orbán tanácsadói voltak. Ha megmarad ez a stílus, és a jobboldali politika is ebbe az irányba megy, szerintem nem lesz nehéz leváltani a mostani koalíciót.
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Foxpost
- Lakás- Szoba- Diffúzor és folyadék - Ki milyet használ?
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest