- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
[link] 300-400mg ajánlott bevitel szerinte, az ebből 4!!! kapszula
Lehet csak halandzsa, de szerintem biztos van mögötte igazság és rohadt sokat számít, hogy milyen kémiai kötésű egy-egy ilyen cucc, hogy hogy hasznosul stb. A legalapabb és legolcsóbb magnézium oxidokat kb csak átmegy az emberen azt emberek milliárdjai vehetik... hatalmas biznisz ez a "gyógyszer" és tápkieg ipar csak azért nézek így mögé -
Lipton
őstag
Pizza 1000kcal, egy helyen eszek csak (glutenmentes), vékony a tészta, kevés a sajt, nem ilyen "melegszendvics" stílusú, havi 1 max 2 alkalommal megy. Biztos nem pont 1000 de ennyit számolok rá.
Gyros tál van sok a Yazio-ban, kiválasztok egy "átlagosat" és beírom a súlyt. Pitát soha sem eszek hozzá és csak rizs (nincs sültkrumpli meg tészta).
Yazio-ban sok "vonalkódos" termék benne van pontosan nem csak a kcal de fehérje stb részletek is. Amit nem találok meg benne pontosan azt "közelítem". Nagy csoda nincs, 50 kcal nyilván lehet ide-oda, de alapvetően nem azon múlik egy diéta. 200 napig 1700-on voltam, 16kg fogytam, működött. (130-150g fehérje mellett).
A mozgásod, napi felhasználásod sem pontos teljesen. Heti 3x70perc edzés, 3x60perc gyaloglás padon, mellette hétvégén 15k+ séta megy nekem de "nem vonom le", azaz nem ettem vissza az itt elhasznált energiát. + ahány futópad annyi kalória számítás van ott is... láttam 75 percre (gyaloglás/futás vegyesen) 1800-at kiírva.. hááát vannak kétségeim...
Amúgy már ha a boltban megyek látom mint a terminator feliratozva a szemem előtt minden élelmiszer előtt a kalória tartalmat
Ha éhes vagyok akkor egy alma. Kettévágom, és felszeletelem mm vastagon. Elég sokáig tart megenni így...
-
TheMartin03
aktív tag
-
TheMartin03
aktív tag
Én pécsi vagyok, Cutlerbe járok szinte amióta megnyílt. Volt 1-2 év F3 is, de nagyon lecsúszott.
Számomra közel is van a Cutler, de lehet hogy messzebbről is eljárnék ide, nagyon szeretem a gépparkot, az egész terem hangulatot, a dizájnt és hogy például parkoló is végtelen mennyiségű van.
Természetes fény nincs, de néha jól jön, ha inkább a szemedbe világítanak a lámpák, nem pedig lehúz a kinti eső és sötétség. -
Apollyon
Korrektor
Irónia, hogy a sós rágcsa is tele van cukorral, de minimum van benne. Még a téliszalámiban is van. Lehet, hogy csak rejtett cukor, glükóz szirupként, módosított kukoricakeményítő és társai megnevezéssel, a lényeg ugyanaz, éhségérzetet vált ki, és nem tudod abbahagyni a zabalását. Kb. ugyanaz, mint itt benfolds kolléga mindenesti csokitábla bekollekciója.
A cukoripar simán a világ top 5 legnagyobb patkányságai között ott van. -
benfolds
őstag
sóvárgás. alig várom az estét, hogy "megjutalmazzam" magamat egy tábla csokival. nem tudok úgy lefeküdni, hogy ne legyen meg ez a kielégültség érzés.
amúgy az a durva, hogy egyébként nincs az étzekésemben semmi extrém, teljesen normális, kiegyensúlyozott, szóval nem az van, hogy egész nap nassolok vagy hülyeségeket eszem, hanem csak a nap végére kell az élvezet. úgy voltam vele, hogy mit nekem az a tábla csoki, megérdemlem, meg sem kottyan, belefér, de azért 3-4 hónap alatt meglett a hatása.
-
Peaceliker
addikt
Sorozatok száma a lényeges/hét. Ez izmonként 10-12 nél már bőven elég elvileg. A 3 óra miatt gondolom nem 1 sorozat volt /gyakorlat. Ha tolsz 4 sorozatot 2 gyakorlatból /izom az heti szinten már fölöslegesen sok.
Ami még fontos hogy izom bukás közeléig juss az utolsó sorozattal (vagy akár egyet egy sorozattal) -
Xelo
addikt
ha jól sejtem ez "skinnyfat" stádium lesz.
ez az amikor viszonylag vékony az ember de izom hiányában látványos a maradék zsír a testén. nem vagyok se dietetikus se személyi edző, de lehet ideje lenne elkezdeni izmot építeni, ez meg kalóriadeficitben szteroidok vagy egyéb anabolikus mágiák nélkül nem túl esélyes. a diéta sokmindent takarhat, itthon sokak értelmezésében egyenlő a fogyókúrával, de eredendően a diéta szó jelentése az étrend, diétázni = valamilyen étrendet követni. leegyszerűsítve: ahhoz hogy izmot építs több kalóriát kell bevinni mint amennyit elhasználsz, illetve elégséges mennyiségű fehérjét kell fogyasztani. ahhoz hogy fogyj kevesebb kalóriát kell bevinni mint amennyit elhasználsz, ugyancsak elégséges mennyiségű fehérjével hogy minél kevesebb izmot veszíts a folyamatban. még annyit hozzátennék hogy izmot építeni egy időigényes folyamat, 1 hónaptól tökéletes körülmények között se várj sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest