- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Hannibhál #122189 üzenetére
ilyen távgyógyítás módra nem lehet megmondani. Sok tényezőtől függ ráadásul több elmélet/végrehajtási mód van ami a legjobb a mellizomnak lehet tönkrebaxa a válladat.
Én soha nem tudtam 2-3 alkalomnál többet nyomni anélkül hogy ne fájt volna a vállam amíg el nem kezdtem így csinálni.
Az alap amit mindenhol mondanak a lapockák összezárása ha nézel erőemelőt akkor jól felhúzza magát majd lemegy a padra, én nem homorítok, de amikor leülök a padra már összehúzom és letolom a lapockát ez marad végig feszesen a felső háttal, szerintem a vállad azért érzed mert elmozdul a lapocka és felmegy a váll.
Segg feszít homorú hát, felső hát a padon lábak belenyomva a földbe. Én szűken fogom tehát vállszélesség körül és megállítom a mellemen, megfeszítem a mellet és összefelé próbálom tolni. Könyök minál jobban test mellé, de legalább 45 fokban, tehát nem tárod ki mint mondjuk a tárogatásnál A vállam nem érzem (se fájdalom se izomláz) a mellem bedurran és másnap szoktam érezni is. Ha mondjuk egykezes ferdepad után első deltában izomláz van akkor tudom hogy valamit elrontottam..
De fentiekkel ellentétben mellizom aktiváció szempontjából pont az ellenkezője jobb de lehet a vállad nem köszöni meg.
-
Angel2014
addikt
válasz
Hannibhál #117264 üzenetére
idáig csak a víz távozott a zsír később indul be...azért írtam 3-4 hónap is kell a beinduláshoz....pulzusra figyelj...focinál szerintem ott magasabb a pulzus ...de egyszerű vegyél egy pulzusmérő órát és ellenőrizd folyamatosan.
amikor nem diétáztál azt írd le ...mennyi volt.
-
Angel2014
addikt
válasz
Hannibhál #117259 üzenetére
Ha pl előtte volt 2000 szénhidrát az első hónapban még az 1000 is fogyni fogsz...
A másik 3-4 hónap után indul be igazán a fogyás
Minden edzésbe iktass be kardiót ...10 perc bemelegítés ez lehet futás ,,,egy adott izomcsoport és a végén 35 -40 perc erőltetett séta ez azért kell mert a zsírégetéshez a legideálisabb pulzus a 120-135..a futásnál magasra felmegy és az állóképességet fokoz mert a pulzus 135-140 felett már nem a zsírhoz nyúl hanem a cukorhoz "glukogent" használ a szervezet és ez állóképességet fejleszt. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest