- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri860213
tag
Nem vidd lejjebb. Vannak ilyen anyagcsere lassulások ha sokáig ugyanazt, ugyanannyit eszel. Tarts 3-4 nap magas ch-s napot, de napi kalóriát ne lődd túl nagyon, maradjon 2000kcal kb. Illetve iktass be HIIT edzést is, legalább 10 percben. Illetve érdemes ilyenkor már hintáztatni a ch bevitelt is, alacsony-magas napokat tartani, (a 3-4 napos megemelt ch napok után)
-
-
LanyUs
őstag
Aldiban kapható ez a csirkemell sonka. 68%-a csirkemell és 100g-ben 4 g zsír van, ez nem egy zala felvágott
Reggel éhgyomros után én is fehérje zab. Ezt a darálósat kipróbálom, mert a broki+natúr csirkemell vagy rizs+csirkemell kombótól már a hideg is kiráz
Köszi a tippet
Gyümölcsöt is kicsit szüneteltetem, zöldség marad. Meglátjuk meddig visz ez a löket. Most pár hónapig minden edzés után izomláz lesz
-
LanyUs
őstag
Amikor számolgattam soha nem tudtam levinni a zsírt 50g-ig ( általában 90-100 között volt ). Szénhidrát, fehérje oké, de a zsír hogyan ilyen kevés? Csirkemell, rizs, light ömlesztett sajt, light trappista, 68%-os csirkemell sonka, sovány túró, kevéske tönköly kenyér stb. Mi a titok az 50g-nál?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest