- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bigmasterg
addikt
válasz
weres78 #175207 üzenetére
"ami miatt intenzívebben és kitartóbban tudunk edzeni, amitől jobban "kikészülnek" az izmaink, tehát jobban fejlődnek"
Ez így sajnos ilyen formában nem igaz. Legalábbis naturálként az ember nem fog attól fejlődni, ha jobban széjjel küldi őket. Szteroidokkal ez lehet hogy így van, de nélkülük annyit ér el vele az ember, hogy következő edzésig nem tud normálisan regenerálódni, ami csak hátráltat a következő edzésen és hosszú távon túledzettséghez és/vagy stagnáláshoz vezethet.
Progresszió és regeneráció a kulcsa a fejlődésnek.
Aki komolyan gondolja ott nincs olyan, hogy egyik edzésen most hű de oda b*szok és szétküldöm magam. Ott terv van és azt kell követni. Ugyanez igaz a kedvetlen/erőtlenebb napokra is. -
Ļantos
aktív tag
válasz
weres78 #175145 üzenetére
Igen a sok emberre értettem.
Más, pénteken bejött a terembe egy formátlan hatvanas ember, papucsba, igazi kiránduló, nézelődött asszonnyal mint a piacon. Ment az Eleiko padhoz, valaki hagyott rajta 75 kilót, belenyomott párat, feltette 125-re majd egyből fel 175-re, azt ugy nyomkodta
mondtam is neki ne szégyenítsd már meg itt a sok "erőemelő" gyereket
-
Cs1csó
titán
válasz
weres78 #175139 üzenetére
Nem ismerem Győrt, de értelek. Nekem az nem tetszett amikor tele volt a hely latex ruhás csajokkal akik egykezes súlyzókkal bohóckodtak anno.
Ameddig nem jön érdemi válasz addig is szerintem a Google találatai között ha rákattintasz a teremre akkor képeket is fogsz látni akár az egy kiindulási pont lehet, hogy meglátogasd:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest