- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
TommyNagz #12737 üzenetére
Köszi. Tényleg soha nem mértek ilyen alacsonyat, meg azóta itthon megmértem már párszor és rendben volt. Szerintem elnézett valamit. Ha kell valami akkor majd inkább a kávét fogom preferálni innentől.
Eagl3: üzemorvos volt, saját dokim nem mondana ilyen baromságot.
Yeffy: nagybetűs házigazda úgyhogy tud
-
Jim-X
őstag
válasz
TommyNagz #12522 üzenetére
Ha ki van számolva a CH akkor persze mehet az edzés utáni turmixba a carb-f. Nekem viszont az vált be, hogy ha edzés előttig beviszem a szénhidrátot és edzés után már csak a protein és zöldség megy, plusz zsír. Edzés előtt nyomok BCAA-t, meg egy kis glutamint, edzés után meg a protein+glutamin.
De mondom: nekem ez vált be
(#12527) Bibby: Rendszeresen járok fogorvoshoz, mivel az ismerősöm (protekció rulez
) És csak arra tudtuk visszavezetni amikor sok szőlőcukrot is ettem (edzés utáni turmix, tömegnövelő...) Sokkal több volt a fogkő pl. az első fogaimon
-
-
Tamoo
nagyúr
válasz
TommyNagz #12516 üzenetére
Kíváncsi lennék ezek a szupermátrixok mennyire minőségiek. (nem a vitargo-ra, meg a drágább cuccokra gondolok). Van benne 49% malto, 49% dextróz meg mondjuk 2% vitargo, csak hogy fel lehessen rajta tüntetni.
Carb-F-nek ott a szőlőcukor, Carb-S-nek meg a darált zab aztán viszlát!szegénye ember így spórol. Én spec inkább eszek valami tésztát vagy rizst, aztán felőlem olyan sebességgel szívódik fel ahogy akar.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
TommyNagz #12511 üzenetére
vótmá
(#12512) Coccolino_O: Ó és mennyit fog még kidobni.
Nekem le van redukálva a tápkieg. fehérjére+vitaminra. Mást nem veszek. Na jó még van glutamin, de legközelebb azt se csak ha nagyon olcsóért lesz.
Kreatinkogszot, no fokozót pl. még nem is próbáltam. Nehogy rászokjak!inkább ezen "spórolok".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest