Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Drága és vékony lesz az iFold
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz
TommyNagz #12522 üzenetére
Ha ki van számolva a CH akkor persze mehet az edzés utáni turmixba a carb-f. Nekem viszont az vált be, hogy ha edzés előttig beviszem a szénhidrátot és edzés után már csak a protein és zöldség megy, plusz zsír. Edzés előtt nyomok BCAA-t, meg egy kis glutamint, edzés után meg a protein+glutamin.
De mondom: nekem ez vált be
(#12527) Bibby: Rendszeresen járok fogorvoshoz, mivel az ismerősöm (protekció rulez
) És csak arra tudtuk visszavezetni amikor sok szőlőcukrot is ettem (edzés utáni turmix, tömegnövelő...) Sokkal több volt a fogkő pl. az első fogaimon
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest