- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
gyuri860213 #163197 üzenetére
Egyszerű a teszt. Egyél egy falat házilag készített rántott csirkemellet. Utána egyél a mirelitből. Semmi hasonlóság nem lesz. Sem ízre, sem állagra.
Volt egy ismerősöm, Aki vágóhídon dolgozott. Azt mondta, hogy csak a kommunális hulladékot szállítják el Tőlük. Mindent felhasználnak, ami az állatokból származik. Még a tollakat is bedarálják. Fel lehet azt ütni ízfokozókkal, hogy ne érezzed. Vajon mitől alakul ki a sok étel allergia, intolerancia és egyéb gyomor problémák?
Értem én az elvet. Ha már meg kell ölni az állatokat, akkor használjuk fel teljesen. Ne kelljen kidobni semmit.
Ha jól tudom a Valdornak van frankó mirelit rántott csirkemellfiléje. Olyat már ettem. Annak másr hasonlít az íze és az állaga.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest